Şimdi Ara

OTOMATİK VİTES HONDA+ LPG UYGUN MU?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OTOMATİK VİTES 1.4 HONDA CİVİC TEK KAPI ARABAYA LPG TAKTIRSAM UYGUN OLUR MU?

    KULLANAN ARKADASLARIN YORUMLARINI ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN



  • valla bi akrabam taktırmıstı sorun çıkmamıstı yani uymustu
  • arabanın en onemli ozelliği serilik ve lpg bunu ortadan kaldırabilecek tek faktor kendi elinle yapabileceğin.
  • Dostum benimki 98 1.6 ies ot.vites.Lovato marka sıralı sistem taktırdım.Yaklaşık 2500 km dir sorunsuz gidiyorum.Performans süper.Ama normal sistem taktıracağım diyorsan onu bilemem.
  • sana tavsiyem git arabanı sat dizel al ama lpg takma arkadaşım sıralı sistem ben normal lpg taktırdık biri 200 mazda öteki 94 toros arabalarda güç adına bişi kalmadı +sese bakarsan sanki 180 e vurdum diyom ama kadran 90 da ama karar senin bide zati otomatikmiş bence arabanma yazık zati size şunu söliyem millet çılgınca LPGye yöneldi devlet bunun altında kalmaz çok acı bi süpriz yapabilir
  • Eğer performanstan ödün vermek istemiyorsanki zaten aracın otomatik ve 1.4 fazla performanslı değil bu yüzden elindeki performansıda kaybetmemek adına sıralı lpg taktırabilirsin bi sorun çıkacağını zannetmiyorum kaldıki sıralı lpg takılmadık ne jaguarlar ne x5 ler kaldı hergün birinin haberi çıkıyor ortalığa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brada -- 17 Mart 2007; 2:51:07 >
  • bende sıralı lpg sisteminin aracın performansında çok az bir değişiklik yaptığını duymuştum. hatta hollanda da bir türk hummer marka jeep e lpg taktırdığını duymuştum.

    bence dizel olacağına, lpg li honda daha avantajlı olur
  • çılgın kardeş hondadan bahsediyoruz ...arama bölümüne girde bak...LPG bitmiş benzine geçmiş adamlar otomatikte bile fark etmiyorlar...
  • yaw o ne iğrenç bir kokudur kardeşim,allah lpg li bir aracın arkasına düşürmesin..sonra alışveriş mağzalarının kapalı otoparklarına da almıyorlar ii yapıyorlar valla..sana pek yardımcı olmaz da ben fikrimi söliim dedim..hele benzinine para yetiştiremeyip de o X5 leri jaguarları alıp lpg takan adamlara yazık valla..ulan madem paran yok ne alıyosun o lüks aracı şekil yapacam diye kıro..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sea_biscuit

    yaw o ne iğrenç bir kokudur kardeşim,allah lpg li bir aracın arkasına düşürmesin..sonra alışveriş mağzalarının kapalı otoparklarına da almıyorlar ii yapıyorlar valla..sana pek yardımcı olmaz da ben fikrimi söliim dedim..hele benzinine para yetiştiremeyip de o X5 leri jaguarları alıp lpg takan adamlara yazık valla..ulan madem paran yok ne alıyosun o lüks aracı şekil yapacam diye kıro..

    helal sana kardeş işte benim gibi düşünen biri daha abi dediğin gibi bende anlamıyorum ama bu millet aklını yemiş triptonik vites kadranda 260 gösteren 231 bg lik 2007 BMW x5 yada jaguara takıyo lpg yi bide utanmadan o araç ile poz verio madem benzin paran yok napacan x5 i derler adama markayı rezil edio ben bi tek şey sölerim abi böle adamlar 2 katı fiyatta verse arabayı vermeyecen madem birader lpg istiyosdan neyine yetmioki dogan slx yada reno cilio adam 150 milyarlık arabayı alıyo o araca yılda 5 milyar vergi verio yakacagı maksimum aylık 200 ylt lik benzinde tasarruf etmeyi planlıyo bu adama Kıro bile denemez




  • Hiç bir sorun olmaz. Kaliteli bir lpg kiti taktirdiktan sonra. 250 yakan araç bir anda 150 yakmaya başlar ve sen de rahatca kullanirsin. 20 bin kmde de kendini amorti eder....
  • imzamdaki araç karbüratörlü.yaklaşık 10 aydır kullanıyorum.arabanın arkasına geçiyorum.egzosdan gaz kokusu gelecek diye kokluyorum ama koku gelmiyor.kokar diyenlere kanma.(bunlar benim araç için geçerli)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.