Şimdi Ara

Otomobil Tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 18.000 - 20.000 TL arası bir otomobil almayı düşünüyorum. Hem şık hem de hesaplı bir araç olmalı. Tavsiyelerinizi bekliyorum... 2005 model üzeri Dizel ve sedan modeller önceliğimdir. Sizlerin görüşleri doğrultusunda hareket etmek benim açımdan faydalı olacaktır. Çünkü forumda baya bi inceleme yaptım bu işin uzmanları var aramızda...



  • biraz daha kasarsan yani 22 23 bin liraya 2004 üstü honda civic almanı tavsiye ederim. O paraya alınacak en iyi arabadır diyebilirim ama eğer çok fazla kullanacaksan yakıt sana problem olabilir ama sana tek tavsiyem(tabi bu benm görüşüm) bir adet 2004 üstü temiz civic alıp tüp takman.
  • O fiyata değer kaybettirmeyen araçları seçebilirsin. birde o fiyata 2008 2009 modelde bulabilirsin.
    Benim fikrim toyota corolla 1.6 olabilir. Tabii ki tercih senin.
  • 2004-2005 Corollalar 25.000 den başlıyor bakıyorum da ...
  • Seat Cordoba lara baktım özellikleri gayet iyi ve fiyatı da tam benim aradığım gibi. Bu araçta sadece arka koltuk mesafesi biraz darmış diyorlar onun dışında genel kullanıcıları memnun gibi. Siz ne dersiniz ?
  • ELindeki paraya Cordoba iyidir,C segmenti kalitesi göremezsin yalnız.
  • Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben olsam bu ortamda bir yıl süreyle hiçbir şekilde araba almam. Yapabileceğim yegane tavsiye budur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

    C segmenti kalitesi göremezsin yalnız.


    Hocam acemilik kusura bakma ama bu segment ne demek oluyo...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erzurum lu

    Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama ben olsam bu ortamda bir yıl süreyle hiçbir şekilde araba almam. Yapabileceğim yegane tavsiye budur.


    Neden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goQsheen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mahi Mahi

    C segmenti kalitesi göremezsin yalnız.


    Hocam acemilik kusura bakma ama bu segment ne demek oluyo...


    Kardeş bu segmentler aracın büyüklüğüne göre belirlenir genelde fakat kalite de büyük önem arzeder.A segmenti arabalar 107,Picanto,Atos gibi arabalardır.B segmenti arabalar Corsa,Cordoba,Fiesta,Polo,Clio gibi araçlardır.C segmenti ise Astra,Focus,Golf,Leon gibi araçlardır.Yani senin aracın B segmenti.Cordoba TDI temizinden olduğu sürece donanımlı ve yeterince kaliteli bir araçtır.Boyutları C segmentine çok yakındır.Senin elindeki bütçeyle dizel istemenden dolayı Focus,Leon,Toledo,Bora,Golf,Astra gibi araçları tavsiye etmedim.Eğer benzin+lpg baksaydın bu arabaları tavsiye decektim kesinlikle.ARaştır çok şey yazar forumda öğrenirsin oradan.




  • Ben dizel yakıt hesaplı olması nedeniyle dizel dedim başta aslında hesaplı olabilecek LPG araçlarda da tavsiye alabilirim...
  • Birçok sebebi var bazılarını şöyle özetleyebilirim
    - Araç fiyatları 0 km olsun 2. el olsun ederinin çok üzerinde. Yıl sonuna doğru veya önümüzdeki yılın ortalarına doğru ciddi bir fiyat düşüşü beklentisi var.
    - Vergilendirmede değişiklik planlanıyor, sonuçlanması uzun sürebilecek olsa da yeni veya eski model tercihi bakımından beklemekte fayda var.
    - Global ve yerel bir krizin ayak seslerini artık duymayan kalmadı. Elinde nakit bulunması çok daha iyi olur böyle bir ortamda.
  • 2006 üstü lancer alabilirsiniz,sağlam arabalardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goQsheen

    Ben dizel yakıt hesaplı olması nedeniyle dizel dedim başta aslında hesaplı olabilecek LPG araçlarda da tavsiye alabilirim...


    Tavsiyem FocusI,GolfIV,Bora,Toledo,Astra G tercih etmeniz yönünde.Bu araçlar verdiğin parayı hak eden araçlardır LPG ile.2002 ve üstü FocusI'ler makyajlıdır.Donanımı daha iyidir önceki modellere göre.20.000'lere şu sıralar makyajlı Ghia+LPG bulabilirsin.Golf'ü de yine 2002 ve üstü bulabilirsen(Ki bulursun)iyi olur.Hatta hepsi için söyleyebilirim bunu.2002 veüstüdür tavsiyem bulrusun acele etme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.