Şimdi Ara

Otto Zenith 'e Aracınızı Teslim Etmeden 2 Kere Düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Başkalarının başına gelmemesi için tecrübelerimi aktarma gereği duydum.

    Geçirdiğim ufak çaplı bir kaza sonrasında aracımın sol sinyal farı kırıldı, çamurluk ve panjur hasar gördü. Tutanaklar tutuldu ve araç doğrultulup boyanması amacıyla İzmir - Alsancak'ta bulunan Otto Zenith şubesine teslim edildi. Kazadan dolayı ön tampon plastiği boyanacağı için ve diğer plastiklerle ton farkı oluşturacağı için fark verdim ve bütün plastiklerin boyanmasını istedim. Bu süreçte başımdan geçen olayları tek tek aktarıyorum.

    -Araç teslim edildikten 1 hafta kadar sonra arandım ve aracın hazır olduğu, gelip teslim alabileceğim söylendi. Gittiğimde ise havalandırma kanalında bir parçanın kırıldığını, o parçayı sipariş geçtiklerini ve beni çağırarak bir yanlışlık olduğunu belirttiler. Neyse insanlık hali diyip aracın son haline baktım ve oradan ayrıldım.

    -Aracı teslim almaya gittiğimde sağ ön yolcu kapısının plastiğinin boyanmadığını farkettim ve oradaki arkadaşlara durumu bildirdim. Araç kabuldeki arkadaşımız ise eline bir bez ve plastik parlatıcı aldı ve bölgeye sürerek şimdi olması gerektiği gibi olduğunu söyledi. Sürdüğü malzemenin 1 hafta sonra çıkacağını belirtmeme rağmen kendinden emin bir tavırla dayanacağını belirtti.

    -1 hafta sonra plastiğin rengi tekrar attı ve arka tamponun plastiğinin rengi diğer plastiklere göre olması gerektiğinden fazla açıldı. Götürdüğümde kapı plastiği ve arka tampon plastiğini yeniden boyanması gerektiği, verniğinin az geldiği söylendi ve aracı tekrar bıraktım.

    -Aracı teslim almaya gittiğimde arka tampon plastiğinin bıraktığım gibi durduğunu, diğer plastiklerin ise yeni boyanmış olduğunu gördüm. Bunu belirttiğimde ise verdikleri tepki "Hadi ya, biz yanlış anlamışız o zaman, zaten senin aracın arka tampon plastiğinde bir şey yoktu, tozdandır o :))))" oldu. Aracı böyle teslim almayacağımı belirttim ve arka tampon plastiği 2 saat içinde boyanarak kurumadan bana teslim edildi ve yolda kuruyacağı belirtildi.

    -Aracı teslim aldıktan bir süre sonra ön tamponun tam olarak pimlerine oturdulmadığını ve ızgaranın olması gerektiğinden daha açıkta durduğunu fark ettim. Fakat yurtdışına gideceğim için ve babamın böyle işlerle uğraşmasını istemediğimden gelince yaptırırım diye düşündüm.

    -Yaklaşık 1 yıl sonra belirtilen şikayetlerle aracı götürdüm ve tampon ile ızgaranın düzeltileceği belirtildi ve sonraki gün gelip aracı teslim almam söylendi. İşim olduğundan dolayı gidemedim ve babam aracı teslim aldı. Geldiğimde ise tamponun düzeltildiği, ızgaraya ise dokunulmadığını gördüm. Ve artık hayatımda bu kadar aksiyonun yeterli olduğunu düşünerek ve oradaki çalışanlarla bir daha muhattap olmamak için bir daha bu firmaya gitmeme kararı aldım.

    Eğer harcanacak bolca boş zamanınız, yakıtınız varsa ve biraz da olsa hayatınızda hareket istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Öteki türlü uzak durun.

    Edit: Etiketler - İzmir Otto Zenith Ottozenith Alsancak Boya Göçük Düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 18 Temmuz 2014; 10:56:08 >







  • Bu ne yahu, her işi yarım yamalak yapmışlar. Hiç mi yüzleri kızarmadı acaba ? Biraz iş ciddiyeti olur insanlarda. Geçmiş olsun.
  • Birkerede yapsalar su islerini ne onlar yorulacak ne siz. Gonul rizasi ile ayrilip daha sonra o mekani tercih edeceksiniz ama yok illa bi umursamamazlik olacak. Illa biri kanser olacak... yok ya esnaflik bitmis...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken ben yoruldum iyi sabretmişsiniz
  • Böyle durumlarda insan güvenip bırakıyor aracını ama şunu öğrendim bırakmamak gerekiyor 2 saat başında bekleyince herşeyi yapıyorlar veya o anda gördüğünüz için yaptırıyorsunuz ama tabi iş güç durumları bekleyemiyorsunuz o yüzden geçmiş olsun..
  • Benim okurken sinirlerim tepeme çıktı. İyi sabretmişsiniz...
  • Mesajlarınız için teşekkür ederim. Zaten oradaki çalışanlar da zaten eski araba dört dörtlük olamaz tavırlarında olduğu için onlara bunlar gayet normal geliyor olsa gerek. Buraya da 2 adet işlem fotoğrafı koyuyorum inanmayan arkadaşlar olursa diye,

    -Boyanmayan sağ kapı plastiği:

     Otto Zenith 'e Aracınızı Teslim Etmeden 2 Kere Düşünün


    -Boyanmayan arka tampon ve yanlışlıkla boyanan diğer plastik aksamlar:

     Otto Zenith 'e Aracınızı Teslim Etmeden 2 Kere Düşünün




  • Insan cinnet gecirir.

    Memlekette dürüst esnaf kalmamiş ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

    Insan cinnet gecirir.

    Memlekette dürüst esnaf kalmamiş ..

    Bir de bunlar kurumsal bir firma diye arabayı teslim ettim hocam. Düşünün gerisini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.