Şimdi Ara

Oturum açarken oluşan sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarıma yakın bir zamanda format atıp çiçek gibi bir windows Xp yükledim falzadan hiç birşey yok virüs rogramı bazı işe yara standart programlar.Fakat açılış anında oturuma tıkladığım an ayarlarınız yükleniyor diyip takılı kalıyo ve açılmıyor.resetleyip denediğimde ise hemen acılıyor.Sorun ne olabilir.Bide bu pop up 'mıdır ? ne halttır hani zırt pırt açılan reklamlar varya onları engellemek istiyorum önceden böyle bir sorunum yoktu formattan sonra oluştu.Kaspersky anti virüs programı var ayarını yapamamış olabilirmiyim.Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Windows yeni yüklendiği için eğer tanıtılmamış aygıt kaldıysa Windows bunları arama sürecine girdği için açılmaya bilir.Bu durumda sana önerim öncelikle denetim masasından tanıtılmamış aygıt var mı yok mu bir bak var ise driver larini yükle yok herşey tanıtılmış ise PC ye bağlı tüm USB aygıtlarını çıkart ve öyle başlatmayı dene bu şekilde açılırsa sorun USB den taktığın aygıtlardan birindedir.Bunlar işine yaramazsa yine farklı önerileri bu başlık altında sordurursunuz iyi günler.
  • yeniden fomat at düzelecektir. Not çiçk gibi yüklemişsin ama int virüsü kapmışsın
  • Bütün aygıtlar yüklü ve sadece modem takılı USB'den.Bu arada int virüsü için bilgisayarı taratıyorum.Onuda deniycem önerileriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.