Şimdi Ara

ÖTV'siz Qashqai PPP mi 3008 GT-Line mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aracı ablam kullanıcak. Ötvsiz olduğu için almışken iyi bir şey alalım diye düşünüyoruz. Aslında ertelemiştik fakat şuan firmalar ötvden dolayı indirim yapıyor. Piyasalar fiyatlara alışınca birde kur zammı olacağını düşünüyorum. Nissan çok güzel indirim yapmış yarın alırsak ötvden öncekine göre daha ucuza almış olacağız. Ancak yeni 3008 çok hoşumuza gidiyor. Bayiden aldığımız fiyatlar:
    Nissan Qashqai Platinum Premium Pack: 83,635
    Peugeot 3008 GT-Line: 93,000
    Aracı zaten 5 yıl satamayacak belki daha fazla da kullanabilir. 3008 tam otomatik QQ CVT. Tam otomatik kafama daha çok yatıyor. QQ da elektrikli ısıtmalı deri koltuk fazla ama Adaptif hız sabitleyici yok sanırım.
    Daha iyi şanzıman ve tasarım 10000 Tlye değer mi? Sağlamlık sorunsuzluk ve sürüş rahatlığı hangi modelde daha iyidir? İki modeli de test etmiş bir arkadaş artılarını eksilerini kıyaslarsa çok iyi olur. Ablam benim ağzıma bakıyor ve ben de çok kararsız kaldım. Yarına kadar karar vermemiz gerekiyor. Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.







  • Bir de benzer fiyatlara C HB araçlar da tercih edebiliriz. Sorunsuz bir otomatik şanzıman şartımız var sadece
  • 5 yıl sonra hangisi rahat satılır dersen qq
  • Eğer kadın kullanacaksa qq alın geçin derim nedense inanılmaz seviyorlar. Eğer gerçek bir sürücü -kadın erkek önemli değil - alacaksa cevap belli. Test sürüsü yaptığımda ilk kez bir SUV beni bu kadar heyecanlandırdı. GT-Line'ın donanımları teknolojisi bile qq almamak için bir sebep. Sürüşe geldiginizde tam otomatik iyi çalışan bir şanzımana karşı ugultulu cvt. Daha çok sayarımda fanboy muamelesi görmeyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 29 Kasım 2016; 18:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süre binilmek için alınıyor ama hayatın ne getireceği bilinmez. Ancak 5 yıl bile az bir süre değil. Almışken bir kere alacağız bunun için en iyi tercihi yapmamız gerekiyor. Şuan bulunduğum şehirde ne Nissan bayisi var ne Peugeot. O yüzden gidip inceleyemiyorum maalesef.
  • Sırf o şanzıman için qq almam, berbat bir his veriyoe giderken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben qq alırdım.5 yıl sonra 3008'in dökülmedik yeri kalmaz.Gerçi qq'da da motor ve şanzımanın uyumsuz olduğu söyleniyor.İyice araştırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efective kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bayanlarda böyle bir olay var gerçekten Liste fiyatları geçerli olsa düşünmeden 3008 ama Nissan ciddi indirim yapmış. Aradaki farka değer mi onu bilemiyorum. Birde arada elektrikli ısıtmalı deri koltuk ve Acc haricinde başka bir fark var mıdır ?
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Önyargı mı yoksa 5 yıl boyunca 3008 mi kullandınız neye dayanıyorsunuz konuşurken? Yoksa işkembeden mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç cvt araç kullanmadım nasıl hiç bilmiyorum. Ah işte hocam şu lanet yerde bayi olsa gidip görücez de yok ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

    Önyargı mı yoksa 5 yıl boyunca 3008 mi kullandınız neye dayanıyorsunuz konuşurken? Yoksa işkembeden mi?

    Hadi abim hadi uğraşma benle.Birkaç konuda çok gözüme batmıştın zaten şimdi bloklayayım bari.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Hocam evde bir de 2008 var ikisi birden dökülmeye başlarsa yandık demektir Şaka bir yana Peugeot kendini çok geliştirdi. Yeni modelleri kendilerini kabul ettirirse önyargıları kırabilir. Ben de eskiden asla yaklaşmam diyordum ama HDİ motora içten içe hastaydım.
  • Qq'dan tiksiniyorum. Her yerde ve imajı falan kalmadı. Yeni çıkan arabayı kullanmak her türlü farklı bir olay. Dijital gösterge paneli özellikle çok güzel. Bayisi yok diyorsunuz nissan'ın eğer öyleyse bakımlar için sıkıntı çıkartabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 alırdım düşünmeden, 5 yıl sonra bu qq eski kasa olur bile. 3008 iç-dış tasarım ve teknoloji olarak qq dan oldukçab üstün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang2007 kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası ben de öyle düşünüyorum ancak kalbimle değil mantığımla seçim yapmak durumundayım. Ben şuan başka şehirdeyim araç Ankarada kullanılacak. Peki sağlamlık olarak ne dersiniz? QQ cvt şanzımanla ilgili bilginiz var mı ?
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Görüşürüz betmen ciyu ciyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsa 3008 alirim..

    Daha sessiz,sanzimani cok daha iyi,iscilik olarak iyi,hayalet gosterge dokunmatik ekrani cok iyi,daha genis sanirsam ve yakisikli bir arac..

    Qq artik demode oldu bence yuzu eskidi,her ne kadar En cok satan Suv olsa da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartelli K kullanıcısına yanıt
    hocam değer kaybı da qq'da az olur sonuçta piyasa arabası, 3008in kaderi belli crv gibi olacak, crv konusuna bakın adam 145bine almış aracı 20 gün sonra aynı bayiye satmaya gidince en fazla 120bin veriyorlar, 3008de de aynısını olacak
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Aklın yolu bir gibi. Zaten QQ alternatif olma sebebi liste fiyatı daha yüksek olmasına rağmen 10000 ucuza mal olması. Ancak burdaki yorumlarla beraber değeceği yönünde düşünmeye başladım
  • QQ'daki CVT normal CVT'lerin aksine aracı sürekli 2.000 devir üzerinde tutuyor, manuele alıp en üst vitesi seçmeniz gerekiyor, gerçekten kötü bir şanzıman. Mesela Yeni Honda Civic'teki CVT şanzıman çok daha huzurlu sürüşler vaad ediyor devir sürekli altlarda, hiç rahatsız etmiyor. İkisi arasından 3008 derim ben.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.