Şimdi Ara

Outdoor cüzdan tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, kullandığım cüzdan çok eskidiği için yeni bir cüzdan almaya karar verdim, deri sevmediğim için de spor cüzdanlara bakıyorum, genellikle çoğu cırt cırtlı. Onun yerine fermuarlı modellerden birkaç tanesini gözüme kestirdim.


    Tasmanian Tiger diye bir marka



    Brandit diye bir marka



    Bi de Jack Wolfskin var




    Bunlara benzer modeller için tavsiye alabilirim, ya da amazon dışında daha uygun siteleri de önerebilirsiniz.








  • bunlar fakir işi gibi duruyo hacı, deri daha bi klas duruyo. fiyat olarak deriden daha pahalılar ama ne bileyim sabah akşam eşofmanla gezen işsiz veya godoman olmalısın. 2 uçta birşey olmalısın bence bunu kullanmak için. deriler daha klas duruyor. ben şuan normal cüzdan kullanıyorum ama eskiden kart cüzdanı kullanırdım. 200liranın ve bozuk paraların değerini yitirdiği bu ortamda kart cüzdanı kullanmak zor ama genelde kartla ödeme yapıp sık sık su sigara vs almıyorsan düşünebilirsin kart cüzdanını.çok pratik oluyor.


    Outdoor cüzdan tavsiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Insanno8693 I kullanıcısına yanıt

    Kodamansın herhalde demişsin, keşke öyle olaydık Outdoor cüzdan tavsiye  Casual giyinebildiğim bir meslekteyim, tshirt, kargo pantolon vs kullanıyorum, yazın spor kışın outdoor ayakkabı giyiyorum, zaten evden çalışma da devam ediyor bizde, yani formal giyimi, takım elbiseyi, deri ayakkabıyı ancak bir tanıdık evlendiğinde onun düğününde giymek nasip oluyor.


    Böyle giyinince kullandığım bir deri cüzdan zaten var, günlük hayatta kullandığım cüzdanlar çok eskidi, bir deri, fermuarlı converse cüzdanım vardı bir de puma cüzdan, alalı 8-9 sene oldu, ikisi de çok eskidi, converse deri cüzdanın derisi zaten birkaç yerden yırtıldı, canvas puma cüzdan aslında taş gibi görünüyor ama onun da şeffaf gözü parçalanmaya başladı.


    Outdoor cüzdan tavsiye



    Bu cüzdanların çok sayıda göze sahip olmasına, fermuarla ya da cırtcırtla kapanmasına, bozuk para için ayrı gözü olmasına çok alıştım. Mümkünse bir de kimlik koyabileceğim şeffaf bir göz olsun istiyorum. Adidas, puma, nike, the north face vb. markaların spor cüzdanlarına baktım, artık yaş itibariyle(36) spor bile olsa cırtcırtlı cüzdan güzel yakışmıyor o yüzden fermuarla ya da çıtçıtla kapansın dedim, bu spor markalarının da tüm modelleri cırtcırtlı. Amazonda da bu modelleri buldum işimi görebilecek. Başka tavsiyelere de açığım. Bir tek fermuarlarda kolay bozulma ihtimali var galiba, arka cebe koyup üstüne oturunca converse cüzdanın fermuarı hemen bozulmuştu, fermuarı kullanmadan normal cüzdan gibi kullandımdı ben de, outdoor markaların fermuarları daha dayanıklı olur gibime geliyor zaten boyut itibariyle arka cebe sığacağa benzemiyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi count -- 12 Eylül 2022; 11:0:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.