Şimdi Ara

Outland - Bir Newbie'nin yakarışı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlarla wow'a başladık ama şöyle bi durum var.(Kimse daha önceden bilmiyordu) 1 ay önce falan oynarken feral druid vardı bende 9 günde 84e kadar kastım ama sadece auctioneer'den item aldım.Girdiğim her dungeonda başak geçtiler falan. Oyunda ciddi bi yardıma ihtiyacım var. Şimdi honor points'le pvp justice pointlede pve itemi alınıyor oda tamam. Ama benim o kadarda puanım yok şimdilik.

    2-3 hafta kadar ara verdim ve şimdi tekrar bi mm hunter açtım.Üstümde gene sadece questlerden gelen itemler var. level yükseldikce dps'de geriye düşmeye başladım. Peki auctioneer harici başka nerden eşya alabilirim karakteri nasıl geliştiririm?


    ***


    Kısaca wow şöyle geçiyor quest yap,quest yap,quest yap,quest yap,.....quest yap dungeona gir küfür ye oyun şefkin kırılsın çık.


    ***

    Eğer server'da yardım etmek isteyen olursa "Outland-Syreni" - Yaş:22 :)







  • quest yapıcan.yada mesleklerden item elde edicen.ya da satanlardan alıcan yine.ya da boss kesicen
  • onları zaten yapıyorumda kendi level kendi klassımda ki adamlarda heirloom olmayan bi' dolu itemler oluyor genelde. hergün auctioneer'i takip ediyorum ama öyle itemler göremiyorum.
  • Guild bulmaya çalış. yardım edecek sosyal guildler var. guildin bi işe yaramıyorsa çık
  • dungeon
  • 1) wowhead.com'a gir

    2) database --> items --> ne item arıyosan oradan seçiyosun.

    3) açılan sayfada "Required Level" kısmına kendi levelini yazıyosun.

    4) itemlerde hangi statın olmasını istiyorsan Filter kısmından statı seçiyosun ve büyüktür sıfır yapıyosun. mesela agility olan itemleri listelemek için "Agility > 0" yapman lazım
    aynı şekilde itemlerde "Intellect" olmasını İSTEMİYORSAN, add new filter yapıp "Intellect = 0" seçiyorsun.

    5) itemleri filtre ettikten sonra listelenen itemleri nereden elde edeceğini öğrenmek için tablodan "Source" kısmına bakıyorsun. örneğin "Vendor" yazıyorsa, iteme tıklıyosun, açılan sayfada o itemi hangi vendordan ne karşılığında alabileceğini görüyorsun.



    en kısa bu şekilde yardımcı olabilirim. o değil de bi wowhead rehberi mi yapsam :P




  • Önce bi' geliştir kendinini sanırsam düşük level'sın itemlen daha sonrada guildine gir raidini yap.
  • knıghtçı gibi sürekli görev yapacağına dungeona gir item sıkıntın olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    knıghtçı gibi sürekli görev yapacağına dungeona gir item sıkıntın olmaz

    knightta görev mi var :D
  • Knight değil bu itemlerini dungeonlarda düşürcen genellikle.
  • @systemonster

    İyi güzel anlatmışsında "auctioneer" bir addon isimi, alışveriş yaptığın yer auction house*
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaymzBond


    quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    knıghtçı gibi sürekli görev yapacağına dungeona gir item sıkıntın olmaz

    knightta görev mi var :D

    pek bilmediğim için biraz iyimser davrandım:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaymzBond


    quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    knıghtçı gibi sürekli görev yapacağına dungeona gir item sıkıntın olmaz

    knightta görev mi var :D

    Vurdu gol olduuuuuu!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    knıghtçı gibi sürekli görev yapacağına dungeona gir item sıkıntın olmaz


    amacım o dandik oyun gibi oynamak değil tabiki ama Dungeon'a girmiyorum demedim zaten neden girmediğimi de belirtmiştim. İyi güzel oynuyosun sonra dps meter'i c/p yapıyolar şakkadanak geliyor yazılar vay efendim low vay efendim ezik.Değinmek istediğim konu buydu yoksa bende biliyorum dungeon'a girmem gerektiğini ama bi dünya Epic itemle geliyor millet ben dedimki acaba alabileceğim başka yerler mi var sormak istediğim aslında buydu.

    Yinede "knightçı" yaftası ve genel yardımlardan ötürü teşekkür ederim.
  • haci galiba nerde ne yapman gerektigini bilmediğinden(rotasyon) yada yanlıs stat veren itemlar giydiğinden başak geciyorlardır. çünkü quest ve dungeon haricinde gelen itemlere pek ihtiyacın yok oyunda lvl kasarken. öyle auction house a ugrayıpta ömrümde item almadım leveling sırasında.
  • Sadece agility, stamina, crit rating veren şeyler giyiyorum hani yanlışlıktan kastın gidipte intellect veren itemler giymekse öyle şeyler yapmıyorum.Banada itemlerim yeterli geliyor ama işte gidipte priest'in bi üstünde çıkmak koymuyor değil hani.. O kadar vakit/emek verdiğin şeyin "ezik" damgası yemesi kötü oluyor :]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: systemonster

    Sadece agility, stamina, crit rating veren şeyler giyiyorum hani yanlışlıktan kastın gidipte intellect veren itemler giymekse öyle şeyler yapmıyorum.Banada itemlerim yeterli geliyor ama işte gidipte priest'in bi üstünde çıkmak koymuyor değil hani.. O kadar vakit/emek verdiğin şeyin "ezik" damgası yemesi kötü oluyor :]

    şuan level 84 değil misin? diğer oyuncularda nasıl epic oluyor? lvl80 epiclerden bahsediyorsan lvl84 yeşil lvl80 epicten daha iyidir. eğer level 85 değilsen pek takılma milletin ezik vs. laflarına.sürekli dungeon yap ancak bu şekilde kaliteli itemlar alabilirsin.eğer ki lvl85 isen bu dediklerim geçerli değildir ve itemların da çok çok dandik değilse diğer oyuncular haklı olabilir senin hakkındaki görüşlerinde

    lvl 85sen enchant ve gemlerini yaptırmayı unutma,talentini rotasyonunu gözden geçir,fps in düşük ms in yüksekse bilgisayarını internet hattını gözden geçir.benim yorumum bu kadar hadi hayırlı işler




  • yok şu an o 84 olanı oynamıyorum.Hunter var enchantı nasıl yapacagımdanda bi-haberim :)
  • Bence item kasmaya calısmak yerine classını ögren.. classın ne giyer.. nasıl dps yapar.. dps harici yararlı skilleri neler.. dungeonda CC yap hade dendimi ne yapar bilmen lazım.. birde oynadıgın talenti anlayıp ona göre attack yaparak dpsini artırmaya bak.. leveline uygun yerlerde görev yaptıgın zaman zaten gearın son levele kadar sıorun olmaz.. mesela 84 level için twilight highlandste genelde 318 yesiller ve 333 maviler veriliyor baslangıc için fena değiller.. 85 olunca reputation kastıgın vendorlardan 3-4 parca item alıp 3-4 parcada ahden epic meslekle yapılmıs item alarak heroiclere baslayabilirsin..

    bak özellike altını çizeyim nasıl dps yapar konusu önemlidir.. Oynadıgın classın talentine göre dps sıralamasını bilmiyorsan cok düsük dps yaparsın.. biliyorsan üstünde epic olan bilmeyenlere yesillerle rahat 2 kat fark atarsın..

    örnegin BeastMaster oynuyorsan kabaca serpent dotu bırakıp hedefi marklayıp kill command>arcane shot(focus fazlaysa)>cobra shot vuracaksın..

    Marksman oynuyorsan serpent dotu bırakıp hedefi marklayıp kabaca chimera > focus fazlaysa aimed shot > steady shot vuracaksın..

    Survival talentle oynuyorsan serpent dotu bırakıp hedefi marklayıp kabaca Black arrow > explosive shot > focus fazlaysa arcane shot > cobra shot vuracaksın..

    hepsinde hedefin canı azalınca kill shot atacaksın.. karsıda cok hedef varsa tank skull veya X harici mark koyup CCleyin diyorsa trap atıp donduracaksın.. dpsin fazlaysa fight basında tankı secip misdirect atacaksın..

    bunlara dikkat edersen yesillerle bile saglam dps yaparsın.. çünkü wowda skill > gear ...




  • Rotasyonun nedir?

    Eğer bu soruya cevap verebiliyorsan, ya adamlar senden daha iyi oynuyor ya da senin giyisi/takı/silahın item leveli düşük demektir.
    Yok bu soruya cevap veremiyorsan, işte sorun burda demektir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.