Şimdi Ara

Outland pvp guild.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Outland server ında alliance tarafında bir adet human warrior karakterim var. İlk defa warrior oynuyorum. Bu serverda açmamın sebebi pvp ye yönelik olması. Bu karakter ile pvp oynamayı düşünüyorum. Çok hard core ahım şahım bir player değilim. Amacım sadece zaman geçirmek, guild ortamında güzel muhabbetler etmek ve birlikte progres yapmak. Bu arada yeni bir oyuncu değilim TBC den sonra başladım oyuna. Diğer serverlar da farklı karakterlerim de mevcut.

    Yaşım 29. Evli, bir çocuk babasıyım. Malum işten zaman bulursam akşamları yada sabah erken saatlerde online oluyorum. Tek takılıyorum. Beraber vakit geçirebileceğim bir guilde ihtiyacım var. Beni guildine davet edecek arkadaşlara şimdiden teşekküri bir borç bilirim.

    Saygılar.



  • Oyunda sanırım artık pek öyle bir ortam kalmamış benimde sürem bitti tekrar almadım outland de evli işli güçlü öğretmen olarak akşamları bir kaç saat takılmayı denedim fakat sıkıyor bir yerden sonra tek yada random adamlarla arena girmek...
  • ilker484 kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden aynı bir milleten bir arkadaş ortamı - guild arayışı içerisindeydim. İçerisindeydim diyorum çünkü bir adet guild bulabildim ve beni guilde kabul ettiler. Yeni bebeğimiz oldu malum işe de gidip geldiğim için şu sıralar pek online olamıyorum. Kendilerine bunu izah ettim progress yapamam dedim, zaten spotları doluymuş sosyal olarak takılırsınız dediler hayhay dedim.

    Wow oynayan bir sürü arkadaşım vardı lakin hepsi wod tan önce oyunu bıraktılar. Çok güzel 25 lvl pve guildimiz vardı burning legionda. Ordaki muhabbeti ve ortamı inanın çok özledim. Yarısı reelden görüştüğüm insanlardı ama zamanla teker teker oyunu bıraktılar.

    Şimdilik bir guilde girdim. Yakında guildeki arkadaşları tanıdıkça arena bg vs yapabiliriz umudundayım :)
    Oyuna girecek olursanız haberim olsun. Belki beraber takılabiliriz arkadaşınız varsa arzu ederseniz küçük çaplıda olsa bir guild kurabiliriz.

    Saygılar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.