Şimdi Ara

OUTLOK'TA PST DOSYA PROBLEMi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar. is yerimdeki bilgisayarimda outlok'ta kisisel klasörümü açamiyorum. Aynen su hatayi veriyor. Personel .pst dosyasinda hatalar algiladi.tüm etkin posta uygulamalarindan çikin ve sonra gelen kutusu onarim aracini kullanin diyo fakat ben onarim aracini bulamadim.. bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Saygilar.. pst dosya boyutu 1.99 Gb sanirim siniri astigi için yapiyor olabilirmi? (Walla yandim tüm bilgilerim burada ühü ühü )

    Bu arada forumlarda her nedense klavyedeki baz1 karakterleri görmü_ olduunuz gibi kullanam1yorum. Dil Türkçe seçilmi_ olmas1na ramen. San1r1m ç1ld1r1cam yaw.. imdaaaat klavye forumlarda eksik yaz1yooooooooo.



  • başıma hiç gelemedi ama aşağıdaki adresten detaylı bilgi bulabilirsin sanıyorum.

    http://office.microsoft.com/tr-tr/assistance/HA010563001055.aspx
  • scanpst.exe diye bir dosya olacak sistemde. Şimdi tam yolunu hatırlamıyorum dosya arattan bu dosyayı aratabilirsin. Hatalı pst dosyasını programı çalıştırınca seç, program işlemlere başlayacak. Yalnız senin pst 1.9 GB (çok fazla bence outlook patlayacak:) bu yüzden işlem uzun sürebilir.
    outlook'u ilk açmaya çalıştığında program hemen açılıyor mu merak ettim doğrusu. bence arşiv olarak başka bir pst dosyayı daha oluştur...
  • Cevaplar için çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.