Şimdi Ara

Outlook express emaillerini windows maile aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki daha once bahsedilmistir,

    1. Outlook express emaillerimi windows mail e nasil akatarabilirim. Bircok yol denedim sonuc alamadim.
    2. Vistada outlook expressi kurabilirmiyim? Windows maili Vistadan nasil silebilirim.

    Yardimci olursaniz sevinirim.



  • aslında nasıl yardımcı olurum bilmiyorumda ,, ben artık ne wlmail ne outlook, nede thundirbird kullanıyorum artık sadece opera kullanıyorum operanın son sürümü nde email posta hesabı artık daha başarılı hale gelmiş,, bi denemeni tavsiye ederim
  • Ben alternatif aramıyorum. Eski outlook arşivimi windows maile nasıl aktarabilirim onu çözemedim.

    Normalde outlook espress emailleri dbx formatında arşivliyor. windows mail (vista) farklı. Sorunda burada malesef, yardımlarınızı bekliyorum.
  • Çok basit, 2 programı aç, birinde mailleri seç, diğerine sürükle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alx

    Çok basit, 2 programı aç, birinde mailleri seç, diğerine sürükle...

    Vistada outlook express yüklü değil sadece kayıtlı arşiv var bende.
  • Windows XP çalıştıran bilgisayarda şunu yapın:
    1.Outlook Express iletilerini bulunduran klasör Windows içinde gizli bir klasör olarak işaretlenir. Bu gizli klasörü görüntülemek için Başlat'ı ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın. Görünüm ve Temalar'ı ve ardından Klasör Seçenekleri'ni tıklatın. Görünüm sekmesini tıklatın ve Gizli dosyalar ve klasörler'in altından Gizli dosya ve klasörleri göster'i tıklatın.

    2.Outlook Express adındaki klasörü bulun. Windows XP'de bu klasör varsayılan olarak şurada bulunur: C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız\Local Settings\Application Data\Identities\{Windows kullanıcı kimlik numaranız}\Microsoft\Outlook Express.

    3.Outlook Express klasörünü ve tüm içeriğini Windows Vista çalıştıran bilgisayardaki Belgeler klasörüne kopyalayın. (Bu Outlook Express klasörünün kopyasını, yerini anımsadığınız sürece Belgeler klasöründen başka bir klasörde depolayabilirsiniz.) Klasörü kopyalama hakkında bilgi için bkz. Dosyaları başka bir bilgisayara kopyalama.

    Windows Vista çalıştıran bilgisayarda şunu yapın:
    1.Başlat düğmesi , Tüm Programlar ve ardından Windows Mail'i tıklatarak Windows Mail'i açın.

    2.Dosya menüsünü tıklatın, Al'ın üzerine gelin ve İletiler'i tıklatın.

    3.Microsoft Outlook Express 6'yı ve ardından İleri'yi tıklatın.

    4.Outlook Express 6 saklama dizininden posta al'ın seçildiğinden emin olduktan sonra Tamam'ı tıklatın.

    5.Gözat'ı tıklatın, bu bilgisayara kopyaladığınız Outlook Express klasörünü bulun ve seçmek için bir kere tıklatın. (Klasörü seçin, ancak açmayın.)

    6.Klasör Seç'i ve ardından İleri'yi tıklatın.

    7.Tüm klasörleri almak için Tüm klasörler'i tıklatın veya Seçili klasörler'i tıklatın ve almak istediğiniz ileti klasörlerini seçin, ardındanİleri'yi tıklatın.

    8.Son'u tıklatın.

    Notlar
    •Windows kullanıcı kimlik numarası her kullanıcı için farklıdır. Bu numara köşeli ayraçlar arasında olur ve aşağıdaki örnek numaraya benzer: {8389CA60-ED34-11DB-95EE-10AE55D89593}

    •Windows XP, C: sürücünüzden farklı bir sabit disk konumuna yüklüyse, Outlook Express klasörünüzü aramak için C: yerine bu sürücü harfini kullanın.

    •Outlook Express, iletilerinizi birkaç farklı .dbx dosyası içeren bir klasörde depolar. Tüm iletileriniz bu dosyalarda (folders.dbx, inbox.dbx, outbox.dbx) bulunur. Windows Mail bu dosyaları tek tek almaz; tüm Outlook Express klasörünü almanız gerekir.

    •Windows Mail iletilerinizi alamazsa, Outlook Express klasöründeki dosyalardan hiçbirinin Salt okunur olarak işaretlenmediğinden emin olun. Klasörü açın, tüm dosyaları seçip sağ tıklatın, Özellikler'i tıklatın ve Salt okunur onay kutusunun işaretli olmadığından emin olun.

    •Windows Mail, IMAP veya HTTP e-posta hesaplarındaki iletileri, bu iletiler Outlook Express'te bulunuyor olsa bile alamaz. Bu e-posta türleriyle ilgili bilgi için bkz. POP3, SMTP ve diğer e‑posta sunucusu türleri. Bunun yanı sıra Windows Mail, Outlook Express'te depolamış olabileceğiniz haber grubu iletilerini de alamaz.
    Ayrıca Outlook Express Adres Defteri'nizi Windows Kişiler'e de alabilir ve bu kişileri Windows Mail ile kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bkz. Kişileri alma, verme veya kişilerin biçimini değiştirme.


    ms den alıntıdır..




  • Merhaba Arkadaslar,

    Forumda sorunumla ilgili arama yapmama karsin acilmis bir konu bulamadim.Yardimci olursaniz sevinirim.

    Eski bilgisayarimda outlook express 6 calistiriyordum.Yeni bilgisayarim da ise Windows 7 yuklu ve outlook 2007 kullanıyorum.
    outlook express deki .dbx dosyalarında kayıtlı olan epostalarımı ,outlook 2007 ye yuklemek istiyorum.
    outlook 2007 nin epostalari kaydettigi klasore dbx dosyalarını yukleyip,Dosya > Al ve Ver kısmından yuklemeye calıstım fakat olmadı.

    Son olarak da,express deki mailleri windows live mail e yukledim ve ordan outlook a cekmeyi denedim fakat basaramadim.
    Konu hakkinda bilgi sahibi olanların yardımcı olmasını rica ederim.
    Simdiden tesekkurler...
  • yardım için teşekkür ederim herşeyin cevabı bu sitede cıkıyor
  • bu konuda şu linkte 5 dk lık bir çözüm var:
    http://www.nexyazilim.com/blog/lookme.php?No=27
  • merhaba arkadaşlar,

    interneti bu konu ile iligli o kadar çok sömürdümki sinirlerim alt üst oldu önce araştırayım sonra yardım isteyim dedim.araştırdım elde tutulur bi veriye ulaşamadım.arkadaşlar ben outlook 2007 kullanıcı iken xp bilgisayara geçtim ve outlook express denilen belayla karşı karşıyayım.outlook.pst dosyamı express outlook a nasıl taşıyabileceğimi bilen duyan yardım edebilecek arkdaşlar varmı yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.