Şimdi Ara

outlook tan anlayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar outlooktan ileti geçmişimi kopyalamak al ver seçeneğinin seçtim alındı dedi ama bana kopyalamak için seçilecek bi alan çıkmadı bu durumda yedeği nereye kopyaladım acaba?
    yada daha net ileti geçmişimi nasıl kopyalayabilrim?



  • dosya menüsünden dosya al ver e tıklıyorsun gelen kutucukta dosyaya verme yi işaretleyip ileri diyorsun gelen yerde kişisel klasör dosyası(pst) yi seçiyorsun ileri diyorsun gelen pencerede alt klasörleri ile birlikte olan kutucuğu işaretle ileri de sonra kaydedeceği yeri seç ve kaydet
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

    dosya menüsünden dosya al ver e tıklıyorsun gelen kutucukta dosyaya verme yi işaretleyip ileri diyorsun gelen yerde kişisel klasör dosyası(pst) yi seçiyorsun ileri diyorsun gelen pencerede alt klasörleri ile birlikte olan kutucuğu işaretle ileri de sonra kaydedeceği yeri seç ve kaydet

    gelen pencerede alt klasörlerle birlikte kısmını işaretleye kadar herşey aynı ama ondan sonra direk almaya başlıyor keydedeceği yeri sormuyorda göstermiyorda sadece kayıda aldığınmı gösteriyor alala.gif
  • valla ben öyle yapıyorum kaydedeciğim yeri soran yer çıkıyor
  • arkadaşlar ben hala yapamadım ve iletilerim olmadan outlook bi işe yaramıyor nerde hata yapıoyr olabilirim bunu daha kısa yolu yok mudur?
  • dosyadaki seçenek bazen al ver ayrı bazen al ve ver şeklinde gözüküyo al ve ver olamsı için ne yapmam lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esermikli -- 29 Ocak 2007; 16:31:19 >
  • Outlook Express ile yedek almak için ilk önce ARAÇLAR/SEÇENEKLER/BAKIM SEKMESİNE GELİRİZ ORDAKİ DEPO KLASÖRÜ TUŞUNA BASAR VE DEPO KLASÖRÜNÜN YERİNİ ÖĞRENİRİZ.Daha sonra bu klasörü ister direkt kes yapıştır ile başka bir sürücü disket disk gibi alanlar kaydederiz.

    ALINTIDIR!! (ama forumdan almamıs da olabilirim)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 8822o

    Outlook Express ile yedek almak için ilk önce ARAÇLAR/SEÇENEKLER/BAKIM SEKMESİNE GELİRİZ ORDAKİ DEPO KLASÖRÜ TUŞUNA BASAR VE DEPO KLASÖRÜNÜN YERİNİ ÖĞRENİRİZ.Daha sonra bu klasörü ister direkt kes yapıştır ile başka bir sürücü disket disk gibi alanlar kaydederiz.

    ALINTIDIR!! (ama forumdan almamıs da olabilirim)

    ok teşekkür ederim en pratik çözüm bu oldu dosyaları aldım şimdi kullanmak istediğim pc ye yüklerken dosyalar başka bir program tarafından kullanılıyor diyo birde buna yardım bu son waa




  • hımmm yeni bilgisayara kopyaladıktan sonra dosya-al-iletiler diyosun da sen kopyalarken sorun olmus dimi??onu bilemiycem yahuu.ama bi arastırayım...
  • microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8b081f3a-b7d0-4b16-b8af-5a6322f4fd01&DisplayLang=tr

    adresinden programı kur. Dosya klasörü altında oluşan yedekleme butonuna tıkla ve verilerini yedekle. Sonra bunları başka bir ortama kaydet ki lazım olduğunda tekrar geri alabilesin. Ama nasıl? Şöyle:

    1- Bilgisayarım > Araçlar > Klasör seçenekleri > Görünüm > gizli dosyaları göster. Uygula tamam
    2- Bilgisayarım > C klasörü > Document and settings > kullanıcı klasörü > Local Settings > Application Data > Microsoft > Outlook > Outlook backup dosyasını kopyalayıp farklı bir ortama kaydedin.

    Eğer buradan geri yükleme yapmak isterseniz:

    1- Outlook u çalıştırın.
    2- Dosya menüsü altında “al ver” seçeneğini tıklayın.
    3- Başka dosya veya programdan veri alma >ileri
    4- Kişisel Klasör dosyası (.pst) > ileri
    5- Gözat tan Outlook backup dosyasının bulunduğu yeri seçip ileri diyoruz.
    Dikkat etmeniz gereken burada Outlook ta hangi birim açılı ise onu seçip indirmeniz sağlıklı olacaktır.

    Yani önce Outlook ‘ta hangi bölümde çalışacağınıza kara verin (Posta takvim kişiler gibi)ve onu seçin. Sonra ağaç şeklindeki yedek dizilimde de çağırmak istediğiniz klasöre tıklayarak seçerseniz sadece o klasörü indirirsiniz.
    Örneğin Kişilere tıkladınız ve outlook’da o bölümü açtınız. Bilahare yedeği çağırdığınızda sadece kişileri seçerseniz diğerlerinin değişmediğini sadece yedeklediğiniz kişilerin geldiğini göreceksiniz.
    Kolay gelsin.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 8822o

    Outlook Express ile yedek almak için ilk önce ARAÇLAR/SEÇENEKLER/BAKIM SEKMESİNE GELİRİZ ORDAKİ DEPO KLASÖRÜ TUŞUNA BASAR VE DEPO KLASÖRÜNÜN YERİNİ ÖĞRENİRİZ.Daha sonra bu klasörü ister direkt kes yapıştır ile başka bir sürücü disket disk gibi alanlar kaydederiz.

    ALINTIDIR!! (ama forumdan almamıs da olabilirim)

  • Arkadaşlar iki gündrü başım outlookla dertte ya hesapları alamıyordum dün o sorun halloldu bu defada iletilerim gitmiyor ben alıyorum ama gönderemiyorum bu hata kodunu veriyor 0x800CCC79
    Yardımlarınıza teşekkür ederim


    demiş arkadas.konunun bu bölümü kapandı2. sayfaya bakarsanız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.