Şimdi Ara

Outriders Geliştiricisi 'Project Dagger' Kod Adlı Oyunu İptal Etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Bulletstorm, Outriders ve daha fazla oyunla birlikte öne çıkan People Can Fly stüdyosu mevcut projelerini iptal ettiğini açıkladı. "Project Dagger" kod adıyla karşımıza çıkan proje co-op bir aksiyon rol yapma deneyimini içeriyordu.
     
    Project Dagger projesi ay başında iptal edildi
     
    '' 
     
    X kullanıcısı MauroNL tarafından fark edildiği üzere Polonyalı şirket bu ay yatırımcılara oyun üzerindeki çalışmaların 5 Nisan'da durdurduğunu bildirdi. Oyunun kapsamı ve ticari potansiyeli yeniden değerlendirildikten sonra projenin iptal edildiği belirtildi. İptal kararının ardından 2023 - 2024 mali yılında kazanç oranının düşmesi bekleniyor.
     
    Painkiller, Bulletstorm, Gears of War: Judgment ve Outriders'ın arkasındaki şirket, 2022'de orijinal yayıncı Take-Two Interactive ile yollarını ayırdıktan sonra Project Dagger'ı kendi başına yayınlamayı planlıyordu. Şirketin web sitesine göre geliştirme aşamasında bulunan proje büyük bütçeli (AAA) işbirliği odaklı aksiyon rol yapma deneyimini sunacaktı. Aynı zamanda yakın dövüş mekaniklerinin de ön planda olması planlanıyordu.
     
    Son olarak orijinal IP 2025-2026 yılları içerisinde yayınlanması planlanıyordu ve bir seri oyunu olacaktı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.