Şimdi Ara

Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
5.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam gayet güzel açıklamışsın eline sağlık :D division 1 de çokça vakit geçirmeme rağmen 2yi o kadar oynayamamıştım (biraz da solo kaldığımdan sebep) outridersa baya yükseldim ama pc tarafında oynama taraftarıyım malum mouse shooter oyunlarında daha bir keyifli. Bakalım biraz daha beklemek faydalı olacak gibi, gelecek patchlere göre hareket edicem.

  • Eğer beraber oynayabileceğiniz bir ya da iki arkadaşınız yoksa almayın, en azından mevcut coop sisteminin düzeltilmesini bekleyin. Tabii düzelir mi düzelmez mi bilmiyorum ama bana kalırsa şu hali ile coop mekaniği tamamen işlevsiz bir durumda.


    Oyunda coop yapabilmek için iki seçenek mevcut, biri arkadaş listenizden seçtiğiniz kişiler ile diğeri de rasgele başka birinin oyununa dahil olma ya da başka birinin sizin oyununuza dahil olmasını bekleme.


    Campaing de sıkıntı yok, çok fazla coop yapma ihtiyacı hissetmiyorsunuz, ancak oyunun asıl kısmı bundan sonra başlıyor. Expedition'a girdiğinizde farklı bir tier sistemine dahil oluyor ve item level'inize göre zorluk seçip giriyorsunuz. Fakat sorunlar da zincirleme olarak suratınza çarpmaya başlıyor;


    -Expedition'a girerken herhangi bir matchmaking yapma imkanı yok. Eğer arkadaşınız da yoksa birinin sizin oyununuza dahil olmasını beklemek zorundasınız ve bazen biri denk geliyor bazen gelmiyor.

    -Altın, Gümüş, Bronz olarak belirtilen süreler var ve bu belirtilen süreler içerisinde bitirdiğinizde ekstra item düşürme bonusu kazanıyorsunuz ama bunu başarabilmek için coop oynamak gerekiyor tek başına mümkün değil.

    -Hadi solo build yaptınız tek başına girdiniz diyelim, orada da sorun şu tek hakkınız var, öldüğünüz takdirde görevi ya iptal ediyor ya da en baştan başlıyorsunuz ama coop oynarken oyun size düştüğünüzde revive hakkı veriyor mesela, şaka gibi.


    Item lvl 37 karakterim ile challenge tier 5 / item-düşman lvl 37 bir expedition'da tek başıma çileye dönüşüyor oyun, en ufak hatanızda çöp oluyor tüm uğraş. Dikkatli gideyim dediğinizde de zaman olarak çok uzun sürüyor bu defa da ekstra item düşürme şansınız ortadan kalkıyor, farmlamın da bir anlamı kalmıyor. Coop için yaratılmış bir oyunda coop oynanmasın diye gereksiz bir uğraşa girmişler resmen, tam anlamıyla rezil bir durum.


    Bir de inventory wipe diye bir hata var oyunda, bir anda her şeyiniz siliniyor. Dün gelen güncelleme ile düzeltildi denmişti ama daha bugün elemanın teki reddit'de 80 saatlik oyun inventory wipe yüzünden çöp oldu diye konu açmış. Güzel mekanikler düşünmüşler ama çok amatör, çok salak saçma hatalara kurban gitmeye doğru ilerliyor oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 11 Nisan 2021; 13:43:24 >




  • ps4 de oynuyacak bir arkadaş varsa oyunu ortak alabiliriz. ortak derken oyun 500 tl dolayısıyla ps4 haklar 200 tl olmak kaydıyla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 10 Nisan 2021; 20:18:9 >
  • Oyun sonu içerigine ulaştım ama birinin oyununa dahil oldum tekrar partiden çıktım Tier 10'da oynuyordu adam tekrar çıktım ama adamın görevi bende bonus olarak gözüküyor.

    Bu dünya haritasını bir türlü açamıyorum teleport yapayım diyorum sadece bulunduğum haritadaki noktalara ışınlanıyor.

    Arkadaşlar varmı bunun bir çözümü adamın haritasında kaldım gidemiyorum diger haritalara illa o görevi tekrar yapmammı gerekli

    Yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endgame i merak edenler için;

    Bu arada gear modlar kirdiginiz silahlardan cikiyor ancak kullandikca azaliyor.

    Oyunu isterseniz Tier 1 ile bitirip Engame yaptiktan sonra guclenip ayni gorevleri yuksek tier da yapip odullerinizi arttira biliyorsunuz. Endgame Tier 15 ile Expedition Tier 15 tamamen farkli iki dunya ancak itemler ortak. isterseniz Expedition seviyenixi yukselterek ilerleyebilirsiniz isterseniz World Tier. World Tier ile ilerlerseniz dunyada daha once yaptiginiz gorevleri tekrar ediyorsunuz.

    Oyunu bitirip Level 30 olduvunuzda level bari ortadan kalkiyor ama itemlerinizi hala craftlayarak level Up yapabilirsiniz cunku item level cap su anda 50 civari.

    Endgame sonrasi Lobi ekranina geldivinizde Join random matchmaking game i secerseniz bu kez size hikayeden mi yoksa Expedition olarak ilerlemek mi istediginizi soracak.
    Expedition oynarken de Expedition Tier'ini degistirebiliyorsunuz. Ayrica Expedition i belli bir surede tamamlarsaniz odulleriniz farkli olacaktir. Gold silver ve bronz olarak odullendirileceksiniz. Tamamlamak icin sifirdan 3 hak verecek malesef check pointten baslamak mumkun degil. Her Expedition da sizi farkli bir sehire farkli dusman sınıflarına gorurecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hata almaya devam eden varmı arkadaşlar

    Bu seferde communication servers diye hata veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır oynadım oyunu dün akşam bitirdim şimdi bu hatayı alıyorum bütün itemler gitti arkadaşlar😔😔 yeni karakter açtım sorun yok 3 lvl yaptım ama 27lvl karaktere girdiğimde ne silah var ne set artı 3 veya 4 saniye sonra

    Server Communication error hatası verip atıyor.

    Redditte baktım bu sorunu yaşayan da çok düzelirmiki acaba

    İçime öküz oturdu resmen😭😭😭

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • square-enixe yazdım bakalım ne cevap verecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omar06tr

    1 haftadır oynadım oyunu dün akşam bitirdim şimdi bu hatayı alıyorum bütün itemler gitti arkadaşlar😔😔 yeni karakter açtım sorun yok 3 lvl yaptım ama 27lvl karaktere girdiğimde ne silah var ne set artı 3 veya 4 saniye sonra

    Server Communication error hatası verip atıyor.

    Redditte baktım bu sorunu yaşayan da çok düzelirmiki acaba

    İçime öküz oturdu resmen😭😭😭

    Inventory Wipe sorunu, oyunda şu an böyle bir kronik hata ortaya çıkmış durumda ve şimdilik çözülemiyor. Reddit bu hatayı alanların konusu ile dolup taşmış vaziyette, iade talebinde bulunanlar da çok fazla. Tam olarak sorunun neyden kaynaklandığı da bilinmiyor ama online oynamayın deniyor, çünkü coop esnasında bağlantı sorunu yaşayanların neredeyse tamamı bu hata ile karşılaşmış durumda. Özellikle son yayınlanan güncellemeden sonra da ciddi bir artış var, daha bugün biri reddit'de 100+ saatlik oyununun gittiğini yazmış.





  • Hocam hiç sorma ya o kadar oynadık karakter gitti o degil oyuna girsem tekrar dizilir bir şekilde ama oyundan atıyor direk. Bakalım e mail gönderdim ne cevap verecekler belki eski haline döner umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • level 30

    expedition 15 karakterimin butun inventory gitti.

    60 saat oynamışım.

    geri gelemzse hayatta oynamam bir daha.

    cok gyzel oyun ama orası ayrı :)

  • Hayırlı geceler

    Karakteri 30 lvl yaptım oyun bitti

    Expeditions Tier 11 yaptım güç bela da ilerleyemiyorum
    Tek başıma giriyorum mümkün değil gidilmiyor set yaptım seti özenle dmg üzerine youtubeden bakıp bu karakter nasıl kasılacak bilgisi olan varmı arkadaşlar

    Sanki gereksiz bir zorluk var oyunda anlamadım Tier 1 bile tek başına bitirmen neredeyse imkansız 98k dmg var tier 11 bırak tier 8 bile girdiğimde bitiremiyorum.

    Tier 15 yapan yada ne bileyim taktik felan varmı ben bir yerlerde yanlış mı yapıyorum yoksa expaditions kısmı gereksiz zormu

    Cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın yazdıklarını bende merak ediyorum.


    benimde bir iki sorum var yardımcı olursanız sevinirim.


    oyunu yeni aldım. hangi sınıf avantajlı?


    coop oyunda matcmakıng ekranında join random team var sadece başkasının oyununamı gidebiliyoruz?

    kendi oyunumuza adam çagırma yokmu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 24 Nisan 2021; 11:48:46 >
  • Oyunda her şey birbiri ile bağlantılı bir halde, vurduğun dmg 98k olabilir ama tek başına hiçbir şey ifade etmiyor. Yetenek ağacında seçtiğin build'i destekleyen bir karakter yaratman lazım. Kullandığın yetenekler, yeteneklerin modları, doğru silah ve doğru mod kombinasyonu asıl tamamlayıcı ögeler.


    Tier ve expedition'daki güç seviyesi paralel değil. Bir CT11 expedition, item ve düşman lvl 46 ister ama 46 ile buraya girersen yapamazsın. Her tier için +2 ya da +3 lvl farkı koyman gerekiyor, yani 46'lık bir yere 48-49'da girip, solo atabilecek hale gelebilirsin, ama başta söylediğim gibi doğru build ve mod kombinasyonu ile, sadece item lvl yükseltmek de hiçbir işe yaramaz.


    Ayrıca her expedition kendi içinde de farklı zorluğa ayrılıyor. Mesela Stargrave expedition'ı CT10 solo altın yapabilirsin diyelim, fakat CT10'da Boom Town solo altın yapamazsın. Çünkü yapısal olarak, süre olarak ve içerisinde barındırdıkları elite düşman sayısı olarak her expedition fark gösteriyor.


    Şu an yapabileceğin tek şey, solo altın bitirebileceğin tier ve expedition'ı bulup, oluşturmak istediğin build için doğru eşyaları düşürene kadar farmlamak.


    Bu oyun temelinde birbirini destekleyici karakterler ve sınıflara sahip, o yüzden coop oynamak çok daha hızlı bir süreç yaratıyor. Ancak arkadaşın ile oynarsan bu farkı görebilirsin, başka insanlarla, iletişim kurmadan coop yapmak bu oyunda işe yaramıyor. Bunun birkaç sebebi var;


    Birincisi, solo, iki kişi ve üç kişi ile oynanan oyunlar da aynı şekilde zorluk olarak birbirinden farklı. CT10 solo altın bitirdiğin bir expedition'ı 2 ya da 3 kişi oynayarak altın bitiremeyebilirsin, çünkü mobların sağlıkları ve vurduğu dmg, kişi sayısına göre artış gösteriyor.

    İkincisi, bu durumu ekstra zorlaştıran başka bir sebep de, coop'da item lvl kısıtlaması yok. Hasbelkader coop yaparak üst tier'lere çıkan biri, aslında o seviyede bir karakter olmamasına rağmen sırf tier atlatmak, item lvl yükseltmek için coop yapıyor, fakat girdiği oyunda doğru düzgün dmg yapamadığı ve bir de oyunu zorlaştırdığı için gerçekten girilen tier seviyesinde olan diğer kişi ya da kişiler o zayıf olanı taşımak zorunda kalıyor. Bu oynamayı gerçekten çok zorlaştıran bir faktör, o yüzden arkadaşımla oynamadığım zamanlarda sadece solo atıyorum.





  • Öncelikle cevabınızı için teşekkür ederim hocam.

    Anlamadıgım kısım tier 11 açıldı benim oraya girmem için 2 lvl üstü olmam gerek dps iyi çıkara bilmek ve rahat gidebilmek için ama şu an tier 10 oynuyorum item vermiyorki altında bitirmek bile ki ben tek zaten yapamıyorum dediğinize katılıyorum bölümler farklı daha rahat olan bölümler var ama tier 10 çok girdim ama (party ile) artık item vermiyor.

    Bu arada karakteri dps üzerine dizayn ettim yani setten silaha moddan skille hepsi birbirini tamamlıyor. Ama yine yetersiz kalıyor anlamadım.
    Yada ben oynuyamıyor 😁

    Birde fark ettim herkes Tier 10 giriyor Tier 11 giriyoruz kimse dayanamıyor 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'dan izledim aynısını yaptım demişsin ama izlediğin kişinin mod tier'leri kaç ona baktın mı? O kişi Tier 3 mod kullanıyor olabilir, bu çok büyük fark yaratıyor. Ancak yine de birbirini tamamladığına eminsen o halde karakterinin kaldırabileceğinin çok üzerinde tier'e giriyorsun demektir. CT10 senin seviyen değil belli ki, söylediğim gibi tek girip, Altın sürede bitirebileceğin tier ve expedition'ları bul ve onları farmla, işine yarayan daha iyi itemler düştükçe geliştir. Başkaları ile coop yapmak bu oyunda süreci hızlandırmıyor aksine yavaşlatıyor.


    Item vermiyor dediğin legendary ise, zaten düşük tier'lerde legendary oranı çok düşük, CT12'den sonra anca doğru düzgün legendary farmı yapabilir hale geliniyor. Ben CT13 solo Altın farmlıyorum birçok expedition'ı, onda bile her zaman legendary görmüyorum. Eğer Bronz süresinin dışına çıkarsanız neredeyse hiç item vermiyor, öyle bir duruma denk gelmiş olabilirsin.





  • Çok sorunlu bir oyuna denk geldik sanırım. Birine yardıma gittim. adamın harita bende kaldı kendi haritama oyunu kapatıp açsam bile dönemiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: omar06tr

    Oyun sonu içerigine ulaştım ama birinin oyununa dahil oldum tekrar partiden çıktım Tier 10'da oynuyordu adam tekrar çıktım ama adamın görevi bende bonus olarak gözüküyor.

    Bu dünya haritasını bir türlü açamıyorum teleport yapayım diyorum sadece bulunduğum haritadaki noktalara ışınlanıyor.

    Arkadaşlar varmı bunun bir çözümü adamın haritasında kaldım gidemiyorum diger haritalara illa o görevi tekrar yapmammı gerekli

    Yardım lütfen

    Kimse sana cevap yazmamış, aynı sorun bendede oldu. oyunun başındayım üstelik bir çözüm bulabildinmi?

  • Hoşunuza giden sınıfla oynayın hocam, lobide Game Privacy: Open yapın sol altta göreceksiniz. Başkaları random olarak sizin oyununuza katılabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.