Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (409. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.258
Cevap
62
Favori
242.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Pc'de bu kadar değil. Ben de bekledikten sonra oyuncuların oyuna daha değer verdiğini, odaklanarak oynadıklarını fark ettim. 2-2-2 sistemi oldukça bekletmesini normal karşılıyorum ama 15 dakika da çok fazla tabii ki.
  • dün yaklaşık 2 sene aradan sonra oynayayım dedim quick play'i batırmışlar gerçekten. insanlar 1-2 dk'da maç bulup kafa dağıtırdı eskiden şimdi rol seçme saçmalığını getirmişler. zaten 2016'dan beri düzgün olan sistemi alıp batırmışlar. adı üstünde quick play illa her şeyi comp gibi yapacaklar. arcade'de klasik qp var ama maç bulması uzun sürüyor zaten orda da. bir de üstüne ow 2 diye bir saçmalığı çıkardılar. 2 gün önce xqc'nin oynadığını görüp oynayasım geldi daha da oynamam yine uzun bir süre.
  • Günlerdir uzun soluklu online oyun arıyorum sonunda overwatch'a karar kıldım. Yine de bir danışayım dedim. Genel olarak her tür oyunu oynayan birisi için önerir misiniz? Blizzard oyunu batırıyor mu? yoksa kafadan rahat 1-2 yıl daha gideri var mı oyunun. P2W mi yoksa dengeli güç eşitlikleri mi var?
  • Semiyan kullanıcısına yanıt
    P2W değil, oyun ölü, hiç uzun soluklu değil, oyunla ilgili ilk eleştiri zaten kendini çokça tekrarlıyor olması. Yakında ikincisi çıkacak, overwatch şu an başlanacak oyun değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen_md S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Biraz beklemekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semiyan kullanıcısına yanıt
    2'de hikaye görevleri gelecek, onun dışında bir ve iki sahipleri aynı güncellemeleri alıp aynı maçta oynayacak, ölü demek doğru olmaz. iki çıkınca update seçeneği de getirirler.

    ...

    https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/overwatch-ptr-patch-notes-%E2%80%93-jan-23-2020/450285

    ptr'da mccree 250 hp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 24 Ocak 2020; 3:46:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayser kullanıcısına yanıt
    Acaba halihazırda bire sahip olup ikiyi satın almak isteyenlere bir ayrıcalık sunarlar mı? 40 Euro'dan 25-30 Euro'ya düşürmek gibi? Ben 1e de çıkan hikaye modlarını çok sevmiştim, o yüzden 2yi de alırım diye düşünüyorum.
    Ayrıca o kadar kahramanın özellikleri değiştirilirken Bastion neden yeniden yapılmıyor anlamıyorum. LShift'e basıp kimseyi indiremiyorsun artık, sadece taradığın zaman caydırıcılığa yarıyor o kurşunlar. Blizzard forumlarını takip etmiyorum belki Bastion konusu konuşuluyordur.
  • ugurr999 kullanıcısına yanıt
    ne kadar olur bilemem ama illa ki indirim yaparlar ilk oyun sahiplerine. bastion hakkında nerf buff konuşulduğunu görmedim



    yeni developer update geldi
    artık updateler ptr yerine ana oyunda arcade gibi bir sekmeye gelecek
    compa hero pool geliyor, her hafta birkaç hero banlancak
    replay paylaşma geliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kayser

    ne kadar olur bilemem ama illa ki indirim yaparlar ilk oyun sahiplerine. bastion hakkında nerf buff konuşulduğunu görmedim



    yeni developer update geldi
    artık updateler ptr yerine ana oyunda arcade gibi bir sekmeye gelecek
    compa hero pool geliyor, her hafta birkaç hero banlancak
    replay paylaşma geliyor
    Hero pool neymiş. Map seçme getirmeleri lazım. Oynamak istemediğim mapleri, oynamak istediğim heroyla bile oynayamayacağım yani. Ne saçma bi iş bu, neden oynayayım ki şimdi bu oyunu ?




  • Bence dota 2 deki gibi herkes banlamak istediği heroyu seçmeli oyunda rastgele 2 3 tanesini banlamalı. Gerçi dotada 60tane hero var o ayrı ama böyle bir sisteme başlamaları güzel.

    Compa map seçme gelmemeli bence. Adam 100maçın 95ini iliosta oynuyorsa benimde rastgele girdiğim bir oyunda iliosa düşüp o oyunda o adamla rekabet etmem doğru gelmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu oyunda pharah kadar hiç olmamalıydı,eklenmemeliydi dediğim kahraman yok. Oyunun bütün dengesini bozuyor. Bunun olduğu her oyun olmadığı oyunlardan tamamen farklı. Bakış açınız yerle hava arasında gidip geliyor. Şimdi counter'ı var denebilir ama dps'nin bir kaç tanesini almaya mecbur kalıyorsunuz (bazılarını da almayı tamamen unutun gitsin) ki o zaman bile kolay değil. Eğer olur da tank,healer falan seçtiyseniz karşıdaki pharah sağlamsa(mercy de varsa yandınız zaten), dps o sebepten bu sebepten indiremiyorsa artık karşıdaki diğer 4-5 kişinin nasıl oynadığının hiçbir önemi yok. Bir ara Jeff Kaplan oyundan bazı kahramanları çıkarmayı düşündüklerini söylemişti. Sanırım 2017 idi. Hangi kahramandı galiba hiç söylemediler ama keşke o zaman kimseye sormadan Pharah'ı kaldırsalardı.
  • tim doc seagull emong jay3 experimental oynuyor şuan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden hergün yazan olurdu artık aydan aya konuya. oyun dünya genelinde öldü be. bide criticalhit diye anlaşılmayan hile yaptılar millet ban yemeden top500 de takılıyor
  • süperonline da 6-7 maçta 1 kere 120ms ye sabitlenip 120 den aşağı düşmeyen maçlar oluyor eskiden yoktu bu. kablolu aynı sorunu yaşayan var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: afacanlouiee

    süperonline da 6-7 maçta 1 kere 120ms ye sabitlenip 120 den aşağı düşmeyen maçlar oluyor eskiden yoktu bu. kablolu aynı sorunu yaşayan var mı
    Vodafone kullaniyorum superonline altyapisi ile. Ayni sorun bende de vardi. Pinginin o sekilde oldugu zamanlarda hiz testi yap hizini ne kadar kistiklarini goreceksin. Ozellikle aksam saatlerinde bilerek boyle yapiyolardi. Aradim musteri hizmetlerini bi haşladım sorunumu cozduler. 10 gundur sikintisiz oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir ps4 de oynuyorum bu oyunu. şimdi pc de alayım dedim 20 eur bu oyun için çok fazla. hiç indirime girdiği oldu mu? ps4 te yanlış hatırlamıyorsam 80 liraya almıştım goty sürümünü.
  • Yeni kahraman echo'nun ultisi mükelmel ama healerlar daha mevuyu tam kavrayabilmiş değil. Echo'nun ultisindeki en iyi özellik dönüştükten sonra ultiyi çabucak doldurması. Yani ilk 5 saniye hayatta kalmanız çok önemli. ama 1 kere bile heal alamadım dönüştükten sonra healerler size dönüp bakmıyor bile. Kaç kere öldüm bu yüzden tanka dönüşmek zorunda kaldım.
  • Oyunu ilk çıktığı zaman almıştım ve ilk dereceli geldiği gün bırakmıştım. Şimdi tekrardan satın almak istiyorum sizce almalıyım yoksa 2. oyunu beklemeli miyim ?
    Not: Tek başıma oynayacağım.
  • Community'si oyunu silme noktasina getirdi artik beni. Tam 2900lere geliyorum sonunda plat'tan kurtulucam diyorum, 3-4 oyun ust uste adamlar gelip ya oyunu trolluyor ya da mac ortasinda oyundan cikiyorlar. Adama diyorsun composition ise yaramiyor ben zaten tek tank oynuyorum, lutfen degis diyorsun. Adam diyor ki "it is just arcade, chill" (Evet soylediklerim comp open queue icin gecerli) Ulan madem oyunu trolleyecen git duz arcade'de trolle. Comp maclarda niye insanlar girip trolluyor ve niye bundan zevk aliyorlar en ufak fikrim yok.

    Zaten tank da olsan sup da olsan dps'ler cop geliyor bu sefer de. Yani kardesim bir sinifi averaj ustu oynayamiyorsaniz gidin qp girin, gidin arcade girin. Comp'da isiniz ne? Cidden veletlerden olusan inanilmaz bir community'si var oyunun. Yil olmus 2020, hala insanlar bu oyunun takim oyunu oldugunu anlamiyorlar. Bireysel oynayacaksan git LoL oyna, git CS:GO oyna. Git Valorant'a key dusur, onu oyna. Takim oyununun t'sini bilmeyen 10 yasinda 5 IQ'lu adamlarla eslesmekten biktim artik. 3.5 kusur yil oldu oyuna baslayali, communitysi hic mi gelismez bir oyunun ya. Ilk ciktiginda nasilsa, ondan daha beter halde suan. Neyse oyuna tum kinimi kustuktan sonra biraz da Overwatch League'den haber vereyim.

    Gecen yilin MVP'si Sinatra ayrildi ligten, Valorant'a profesyonel sporcu olmak icin. Eger Valorant hype'i devam ederse ki edecek gozukuyor, OWL'deki bircok profesyonel oyunucunun Valorant'a gectigini gorebiliriz. Blizzard kafa tutmanin tek yolunu OW2 olarak goruyor anladigim kadariyla. OW2 ilk 1-1.5 yilin ardindan esamesini okuyamayacagimiz bir oyun olur, Valorant kitleyi kendinde tutabilirse.

    Keza OW2 hakkinda hala cok fazla bilinmeyen var, ayni sekilde OW'nin gelecegi hakkinda da. Ornek vermem gerekirse benim gibi oyunun lore'unu seven kitleyi sevindiren cizgi roman/sinematik/Archive event uclusunun sikligi inanilmaz sekilde azaldi. Yeni bir Archive event'i bu sene koyulmadi bile oyuna. Blizzard'in gittigi yol hic ic acici degil, umarim toparlayabilirler bir an once.




  • Oyun son zamanlarda aşırı Cpu kullanmaya başladı. 4690k var 4.7ghz'e hızaşırtma yaptığımda bile ara ara yetmediği oluyor. Oyun ilk çıktığı zaman işlemcim yeterdi. Belki de fazla çekirdekten yararlanmak için güncelleme yaptılar.
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.