Şimdi Ara

Oxenfree oyunu Netflix aboneleri için ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oxenfree oyunu Netflix aboneleri için ücretsiz



    Netflix platformunun mobil oyun sektörüne olan yatırımları devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Oxenfree oyununu geliştiren ödüllü stüdyo Night School Studio’yu satın alan Netflix, oyunu ücretsiz olarak yayınladı.



    Oxenfree Netflix Edition indirmeye sunuldu



    İlgi çekici mobil oyunlarla daha fazla abone çekmeye çalışan Netflix’in son hamlesi, bünyesinde yer alan Oxenfree oldu. 6 yıl önce masaüstüne çıkan, 5 yıl önce de mobil platformlarda gördüğümüz Oxenfree, Netflix aboneleri için ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.



    Ayrıca Bkz.Netflix, Oxenfree'yi geliştiren ödüllü oyun stüdyosunu satın aldı



    Hikâye tabanlı bir oyun olan Oxenfree, bir grup arkadaşın istemeden bir hayalet yarığı açmasıyla başlıyor. Oxenfree Netflix Edition sürümünün farkı ise 30’dan fazla dil desteği ile gelmesi. Netflix aboneleri oyuna mağazalardan erişebiliyor.



    Netflix ayrıca Kentucky Route Zero oyununu da ücretsiz olarak sunacak. Diğer taraftan Monument Valley geliştiricisi UsTwo tarafından hazırlanan Desta: The Memories Between de 27 Eylül itibariyle çıkış yapacak.



     








    Kaynak:https://www.engadget.com/oxenfree-free-to-download-netflix-subscribers-192319194.html







  • Millet çöp demeden belirteyim, hikayesi çok iyi olan ve paralel evren anlamında gayet iyi bir yürüme simülasyonudur ama 4-5 saatte bitirirseniz bir çok şeyi kaçırırsınız. Oyunun en iyi tarafı sonsuza yakın tekrar oynanabilirliği, Size tam bir seçim özgürlük sunması. Oyunda belirtilmeyen çok fazla detay var. (Hikaye odaklı oyunların, karmaşık karakterlerin, anlamlı seçimlerin, tüyler ürpertici dönüşlerin ve gizemin hayranıysanız, buna bayılacaksınız) Dövüş veya silah yok, sadece oyun boyunca size yardımcı olacak bir radyo var. Oyunun normal sürümü çok iyi ingilizce istiyordu, çünkü seçimleri yaparken size çok az süre tanıyordu ama Türkçe geldiyse bu sürümle tadından yenmez. Unutmadan karakter sesleri de çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 26 Eylül 2022; 14:05:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.