Şimdi Ara

Oynanabilir dps classı. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunter777

    İlk olarak pvp yapmanı da öneriyorum ayrıca bu istediğin class ın bize göre olacağını sanmıyorum herkesin kendi zevkine ama ille de öneri istiyorsan ben hunter derim.Ne kadar büyü yapamasa yada elite lerin arasına dalıp çıkamasa da.


    Evet bende bir hunterim olsun isterdim 35 level bir hunterla oynamıştım bir kere ne öyle canavar ölmeden drain soul yapıyım da soul shard çıksın derdi vaar ne de mana bitme olayı ayarla ranged shot a petinde dalsın serpent sting vur bi taraftan off böyle tam rahat bir class hunter
  • Shadow Priest'ler de warlock gibi PVE'de hayatta kalınabilirliği iyi bir class ama dps'de maalesef eziliyor çoğu class'a. Blizzard bunu düzeltmek için birşeyler yaptı 3.3 ile ama hala yeterli değil. Ben üzerim full T9.5 ve 1 parça T10 ile ancak 5k-6k dps görebiliyorum 10man'de; 400ms lag'dan kaynaklanıyorda olabilir.
    Spinebreaker-Sortiarius
  • genelde dps classların hepsi iyi şu sıralar ama muti roguelar yardırıyor, mageler de bayağı sağlam yardırıyor, dklar single targetta genelde mutilerin gerisinde kalıyor (eşit şartlarda)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enqq


    quote:

    Orijinalden alıntı: tosunpasa

    evet elem shamandan bahsediyorduk, ayrıca herhangi bir ukalalık yaptıgım yok, alınganlıgında lüzumu yok.. ne zaman DPS konusu açılsa abartı DPSler konuşulur, 30k damage yapılıp anlık SSler alınır.. SS göster denilince insanlar alınır, sinirler gerilir.. bu tip şeyleri çok yaşadıgım için kriterleri net olarak söylüyorum.. ama illa alınacagım dersen yapabilecegim bir şey yok..


    abartı birşey söylemedigim gibi, aynı zamanda defalarca şahit oldugum şeyi söyledim, ancak sense görmedigin halde ahkam kesmeyi tercih ettin, benim sana yapabilecek hiç mi hiçbirşeyim yok, at gözlügüyle gelmişsin öyle gidersin.

    Arkadasım biraz daha düzgün konusmanı öneriyorum.Tosunpasa bu bolumun en eskilerindendir ve saolsun birinin bir sorusu oldugunda hep yardım etmeye calısır.Eger dedigin gibi birsey varsa ss koy bizde tamam diyelim.Bosu bosuna insanlara laf atmana gerek yok




  • Valla benim BM 61 Hunter'ım var instance larda fln beni geçe geçe mage geçebiliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.