Şimdi Ara

Oynanmış Spiderman gönderdiler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-FD3E26E25

    Ya lı yu lu konuşma benimle 10 yıllık ahbabın değilim senin. Ben PS4 olsun XBOX olsun oyunları kendi hesabımdan alıyorum kardeşliğede çok uzun zamandır uzağım. 1. kişiden kastım Sony'nin kendisi. Kardeşlik olayı ayrı tartışılacak bi konu bununla bi alakası yok.
    Hayırdır? 1 kere ya dedim diye neden bu kadar alevlendin? 10 yıllık ahbabım olsa idin esas seninle ya lı konuşmazdım zaten. Hakaret olarak algıladıysan buyur polis orada git bir dilekçe yaz sabahtan internette forumda bana biri ya dedi polis amça diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurOnly -- 19 Ocak 2019; 22:41:19 >
  • Jelatini olmayan oyun tam anlamıyla sıfır değildir. Bir firmayı çıkıp açık açık korumadığınız kalmış. Adam 400 tl para vermiş gördüğü muameleye bak. Hocam sen iade ile iyi yapmışsın. Boş konuşan adamlara bakma.
  • Jelatini acilmis oyun ? Oyun geldiginde blurayin yarisi yokmuydu ? Hatami veriyodu? Oynayamadinmi ? Boyle sacma sapan seyleri kafaniza takmayin. Oynaniyosa salla gitsin. Hem spottan oyun aliyosun hemde vay efendim sony bandrolu yok diyosun zaten bilsen bu oyunlarda sony bandrolu olmadigini boyle sacma bi konu acmassin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

    Hocam amma yaygara yapmissin. Oyun calisiyomu ? Calisiyo.sorunsuzca oynuyomusun? Oynuyosun. Serit olsa ne olucak olmasa ne olucak ? Seritli oyunu bir tek elektronik marketler ve sony nin kendisi satar. Bunuda unutmamak lazim. Oyunu spot almissin :)
    Böyle saçma bir mantık olurmu alan arkadaş sıfır diye alıyor adamlar 2.el ürünü jelatinleyip sıfır diye satmaya çalışıyor bu düpedüz dolandırıcılıktır aynı mantıkla sıfır ps4 alın içinden 2.el çıksın ''çalışıyormu çalışıyor hehe'' deriz bizde forumda.
  • Benimde başıma geldi. Bu konuda ses vermeliyiz ki o sıfır jelatinli ibaresini koyamasinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanicili12 K kullanıcısına yanıt
    Sıfır jelatinli şeritli demese almazsın onu biliyorlar. Ama senin jelatinden anladığınla onlarınki aynı değil onlara göre sonradan paketlenen oyun da sıfırdır. Ben spotçudan en son dark souls 3 aldım sıfır jelatinli diye bana sonradan paketlenmiş oyun gönderdiler ondan sonra bir daha alışveriş yapmadım spotçudan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olayın tek kötü yanı haksız kazanan satıcıdadır. sonuçta hiçbir vergi vs ödemeden parayı bandrollü ürün fiyatına cukkalamaktadır. oynanışta sıkıntı yoktur sonuçta aynı disk kopyalama değil ama kazanç anlamında orjinal firmalara darbe vurur. ödediğim ücret spot ücreti olmalı bandrollü ürün diye spot ürün satarsan bu aldatmacaya dolandırıcılığa girer. suçtur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan_48

    bu olayın tek kötü yanı haksız kazanan satıcıdadır. sonuçta hiçbir vergi vs ödemeden parayı bandrollü ürün fiyatına cukkalamaktadır. oynanışta sıkıntı yoktur sonuçta aynı disk kopyalama değil ama kazanç anlamında orjinal firmalara darbe vurur. ödediğim ücret spot ücreti olmalı bandrollü ürün diye spot ürün satarsan bu aldatmacaya dolandırıcılığa girer. suçtur.
    +1

    Bugün Detroit takas yaptım, çıktı sıfırmış gibi getirdi 150 ama 60 olur dedi. Eve geldim biliyordum sonradan jelatin kaplandığını (çok umrumda değil) bir açtım kapak zedeli. Utanmadan sıfır diye satacaklardı birde başkasına. Helal olsun bu şeref yoksunlarına. Hakkı olmayan kısmı zıkkım olsun. Yani sonuç olarak Türkiye de oyun sektörü bitmiş. Bu haramzadeler, resmi distribütör vs hepsi şerefsizliğin bayrağını en yüksekte taşımaya çalışıyor. Bu adamlara ses çıkarsak ne çıkarmasak ne. Çoğu kişi nasıl daha iyi şerefsizlik yapabilirim peşinde güzel ülkemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şekilde alsi belirtilmeden hepsiburada üzerinden satılmıştı oyun. Ben PS4 şeriti görmediğim oyuna neden aynı parayı vereyim? Konuyu oturgaçlarıyla okuyan kardeşlerim. Ben spottan aldım böyle geldi şöyle geldi mi demişim? Gidip spot sitesinden ya da dükkanından mı almışım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 2 Şubat 2019; 13:53:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.