Şimdi Ara

Oynu hazırladım ve yayınladım Peki bunu nasıl tanıtırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık gayet net oynu hazırladım ve tanıtmak istiyorum sziler bunu nasıl yapıyorsunuz bana nasıl bir tavsiye verebilirsiniz



  • oynun oynanış videosuhttps://youtu.be/t8Wnefyepyg
  • Öncelikle oyun hangi platformda yayınlanacak, önemli konulardan biri bu. Örneğin Android için geliştirdiysen google adwords'e reklam verebilirsin. Masaüstü bir oyun yapıyorsan, oyunu tanıttığın ve indirme client'ının bulunduğu bir internet sitesi kurup yine aynı şekilde reklam verebilirsin. Böyle yapabilirsin diyorum ama eğer reklam bütçesi çok fazla değil ise de hiçbir yere varmıyor malesef o reklamlar.

    Bence en etkili yöntem şuan için bir youtube oyun kanalı ile anlaşıp, belli miktarda bir ücret ile Türk oyunu diye tanıtmaları olacaktır. Oyununun vidyosunu izleyemedim işteyim ama eğer çok emek verildiyse yine bazı kanallarda sizi konuk etmeleri için başvurabilirsiniz, hem onlar için ilginç bir konsept ve konu olur hem de siz oyununuzu tanıtmış olursunuz.
  • viral oyunun olmadigi surece marketing anlaminda basariya ulasamazsin. google play ve app store'da bas edemeyecegin kadar rekabet var.

    publisher bul ya da featured kovala. bu arada o oyunla bu ikisini tutturma sansin yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 8 Temmuz 2018; 3:9:55 >
  • Çok kötü bir arayüz kullanmışsın arayüzü göze hitap eden şekle getir derim.
  • Hocam o arayüz ne öyle cidden gözlerim kanadı, düz renk değil de geçişli renk yapsaydınız en azından, soruya gelirsek dh bilinen sözlükler, dh dışında bilinen forumlarda reklamını yapabilirsin arkadaşlarına söyle arkadaşlarına anlatsın aklıma gelenler bunlar ama arayüze cidden biraz özen göstermelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.