Şimdi Ara

Oyun Bilgisayarı(Masaüstü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar max 2500 tl ye OYUN için masaüstü bilgisayar almayi düşünüyorum. Fakat toplamadan ve parçalardan gram anlamıyorum. Küçük ölçekli işletmelerede teknik servisi, garantisi,yer değiştirme, kapanmadan dolayı almak istemiyorum. Adana'da bildiğim toplama yapacak büyük mağaza VATAN var lakin parçaları tek tek diğer siteler ile karşılaştırdığımda baya fark var yani pahalı. Bana max 2500 tl ye Masaüstü pc önerebilecek var mı Ekranda içinde olmalı(Media Markt-Teknosa-Bimeks-Gold-Vatan gibi) sitelerden link seklinde atabilecek. Çünkü Cumartesi bu firmaların birinden alacam. Ben bakıyorum fakat hiç anlamıyorum.(Gerek işlemci gerek ekran kartı gibi gibi) Nasip olursa bu cumartesi almaya gidecem. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum..


    Not: Adana içi facebook yada bire bir yardımcı olabilecek arkadaşlara emeğinin karşılığı olur mu bilmem ama bir yemek ısmarlayabilirim :)







  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi.adanali

    Arkadaşlar max 2500 tl ye OYUN için masaüstü bilgisayar almayi düşünüyorum. Fakat toplamadan ve parçalardan gram anlamıyorum. Küçük ölçekli işletmelerede teknik servisi, garantisi,yer değiştirme, kapanmadan dolayı almak istemiyorum. Adana'da bildiğim toplama yapacak büyük mağaza VATAN var lakin parçaları tek tek diğer siteler ile karşılaştırdığımda baya fark var yani pahalı. Bana max 2500 tl ye Masaüstü pc önerebilecek var mı Ekranda içinde olmalı(Media Markt-Teknosa-Bimeks-Gold-Vatan gibi) sitelerden link seklinde atabilecek. Çünkü Cumartesi bu firmaların birinden alacam. Ben bakıyorum fakat hiç anlamıyorum.(Gerek işlemci gerek ekran kartı gibi gibi) Nasip olursa bu cumartesi almaya gidecem. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum..


    Not: Adana içi facebook yada bire bir yardımcı olabilecek arkadaşlara emeğinin karşılığı olur mu bilmem ama bir yemek ısmarlayabilirim :)


    Saydığın firma ve mağazaların hepsi bilgisayar parçalarını yüksek fiyata satıyor kardeşim.. Daha uygun fiyatlar için internet üzerinden sipariş verebilirsin..

    www. sinerji.gen.tr == www.teknobiyotik.com == www.incehesap.com ==

    www.mikroset.com.tr ==www.buroteknik.com ==www.ebrarbilgisayar ==

    Piyasada en hesaplı parçaları satan firmalar ve siteler genelde bunlardır.. Montaj da istersen Sinerji ve Teknobiyotik o işi de belli bir ücret karşılığı yapıyor..




  • asi.adanali kullanıcısına yanıt
    Bence şu: Oyun Bilgisayarı(Masaüstü)
  • 2 nizede teşekkür ederim. Param Nakit yada K.kartı değildi yarısı nakit yarısı k.kartı idi :/ . Yani sitelerdn direk alma gibi bir seçeneğim yoktu.( ayrıca güvenmiyorum ). @ydagli42 söylediğine yakın belkide aynısıdır tam hatırlamıyorum gittim dizdiler Abimle gitmistim. 2578 tl dediler yada öyle birşey indirim yada bir hediye vermediler diye aldırmadı :)


    http://www.bimeks.com.tr/urun/149864/hp-pavilion-550-100nt-i5-w10-n8y42ea.aspx Şu ürünü aldık umarım pisman olmam.
  • Ekran kartı açısından eğer oyun odaklı aldıysanız kötü bir seçim olmuş. Hazır kasa almasaydınız keşke ama almışsınız artık hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi.adanali

    2 nizede teşekkür ederim. Param Nakit yada K.kartı değildi yarısı nakit yarısı k.kartı idi :/ . Yani sitelerdn direk alma gibi bir seçeneğim yoktu.( ayrıca güvenmiyorum ). @ydagli42 söylediğine yakın belkide aynısıdır tam hatırlamıyorum gittim dizdiler Abimle gitmistim. 2578 tl dediler yada öyle birşey indirim yada bir hediye vermediler diye aldırmadı :)


    http://www.bimeks.com.tr/urun/149864/hp-pavilion-550-100nt-i5-w10-n8y42ea.aspx Şu ürünü aldık umarım pisman olmam.


    Bence olacaksın maalesef kardeşim.. oyun oynamayı düşünüyorsan o sistemle unut derim.. GT 730 gibi bir kartla ancak CS ya da 3 boyutlu mario oynarsın çünkü.. :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.