Şimdi Ara

OYUN CANAVAI BİR LAPTOP'TA KÜÇÜK BİR OYUNDA KASMA SORUNU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Selamlar Abilerim, Ablalarım

    HP Pavilion g6 adlı laptopum bulunmakta pc özellikleri harika desem yerinde herşeyi uygun fakat bir sorunum var. Ben web tabanlı bir oyun oynuyorum kısacası flash player oyunu diyelim bu bilgisayarda nasıl olurda flash player oyun kasar hiç anlam veremiyorum. Üstelik şöyle ilginç birşey var, ben Ekran Kartı sürücüsünü amd radeon 7600m series olarak ayarlıyorum belki kasma gider diye fakat bu sefer aşırı derecede kasıyor ondan sonra siliyorum STANDART VGA kuruyorum standart vgada bile kasma azalıyor bu sorunla karşı karşıyayım. Ne yaptıysam olmuyor format atsam yine düzelmiyor lütfen çözümü ufacık bile bilen kardeşlerim sesini duyursun çünkü bunaldım artık.


    BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ;

    RAM = 4 GB

    EKRAN KARTI = 2 GB

    İŞLEMCİ = AMD PHENOM (TM) II N660 Dual-Core Processor 3.00 GHz

    İŞLETİM SİSTEMİ = WİNDOWS 7 / 64 BİT


    Şimdiden herkes'ten Allah razı olsun.







  • Bana pek oyun canavarı gibi gelmedi bu pc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhankaldırım -- 6 Haziran 2015; 9:53:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun canavarı demek biraz yanlış lakin gt630m in yaklaşık yarısı kadar performans gösterebilir ki ben bu karttan bile oldukça şikayetçiyim. 2 GB olduğu sizi yanıltmasın grafik işlemci ve diğer özelliklerine bakmak gerek. Ayrıca Browser üzerinden oynanan oyunlarda performans azalması görülür normal bir durum.
  • serhan442 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim peki öyle diyorsunda Ekran Kartı Driver yüklüyorum örneğin ; AMD Radeon 7600m series bu sürücüyü yükleynce kasma daha çok ilerliyor benim anlam veremediğim Standart Vga Bağdaştırıcısında hiç kasma olmuyor tabii bir yere kadar. Mesela ben oyunda efecktler kapalı oynuyorum ama efeckt olunca fps 30'a kadar iniyor normalde fps 60/60 hiç sorun olmuyor hiç anlam veremez oldum.
  • chemical33 C kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınızın ayarlarına bakmak gerekiyordur belki de. Oyunlar için özellikle Anti-aliasing vsync vb. ayarları otomatik açıyor olabilir driver yüklendiğinde. Control centerdan bir bakıp bilgi verebilir misiniz ?
  • Oyunu hangi tarayıcı da açıyorsun. Onu da bir söyle.

    Üstelik bilgisayarının özelikleri güzel diye tarayıcı oyunları kasmayacak diye bir şey yok. Tarayıcı oyunları zaten tam olarak optimasyonu yapılmamış oluyorlar.

    Ve tarayıcıdan tarayıcıya da göre değişiyorlar. Mesela en basitinden facebook'da mynet çanak oyununda Ram canavarı google chrome, firefoxdan daha iyi bir performans gösteriyor. Firefox'da ufak tefek animasyon sorunları oluyor. Yavaşlama veya animasyonu adam gibi gösterememe. Tabi başka bir bilgisayarda bu sorunları yapmayadabilir. O yüzden siteminin özeliklerini tarayıcı oyunlarını baz alarak yorumlama.


    Bir de arkadaş söylemiş ama bende yine söylemek istiyorum; Alınmada bu sistemin neresi harika. :D
  • Kasma ısınmadan, virüsten, çöp dosyaların birikmesinden, donanımın yetersizliğinden yada oyunun kendisinden olabilir. Seçenekleri tek eleyerek git. Sistem de harika değil malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer pavilion g6 ise ram 8gb ekran kartı 1gb.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.