Şimdi Ara

Oyun Canavarlarından Bir Oyun Tavsiyesi İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba oyunsever arkadaşlar. Çok fazla oyun dünyasını takip edemeyen ama etmek isteyen birisiyim. Ancak şimdi sizden isteyeceğim oyunu takip etmek falan için değil sadece böyle bir oyun oynamak istediğim için istiyorum. DH üyelerinin tavsiye ve deneyimlerine de güvendiğim için size sormayı uygun gördüm.

    -> Multiplayer/Online oyun modu olan,
    -> Audi R8, RS5, Seat Leon, VW Shirocco, BMW 330, Peugeot 207/208 GT yada RCZ gibi gerçek araçların kullanıldığı,
    -> Motor modifiyesi ve tunningi yapılabilen, (yalnızca paket paket upgrade değil, vites aralıkları, yol tutuşu, turbo vs. düzenlemeleri yapılabilen)

    Ya da en azından buna yakın bir yarış oyunu var mı önerebileceğiniz? Yapım yılı veya ücreti çok önemli değil. Önemli olan oyunun keyif vermesi ve oynanabilirliği. Yani özellikle tunning olayı ile multiplayer veya online modda zevk alabilmek. (Örneğin Dirt2'de yarış başındaki tunning ayarlarıyla bile oynayarak, herkes aynı performans ve aynı seviyedeki araçları kullanırken bile aracı kendi sürüş stilime göre ayarlayıp fark yaratabiliyordum. Ya da GTA IV Handling Editor kullanarak oyundan aldığım zevki beşe katlayabiliyordum. Aradığım daha çok bu tür özellikler.) Böyle bir oyun var mı yok mu inanın hiç bilmiyorum. Cevap verirken "öyle oyun ne gezer arkadaşım" yada "birsürü böyle oyun var arkadaşım" diyecek olursanız vazgeçin yinede birşeyler önerin tavsiyelere açığım.

    Tavsiyeler için şimdiden teşekürler.







  • Varsa ben de istiyorum (: Takip.
  • Android'de "GT Racing 2" adlı oyun bu talepleri karşılayabiliyorken PC platformunda böyle bir oyun olmaması gerçekten çok üzücü. Ya da böyle bir oyun bilen hiçkimse konuyu görmedi...
  • fastclick kullanıcısına yanıt
    Sana tdu2 onerebilirim grafik acisindan kotu olsada online olarak suana dek en keyif verici oyun. Saydigin araclarin bir kismi oyunda var diger istediklerininde packini bulup pack atabilirsiniz. Tuner kısmında oyunda dahil birsey yok veya istediginiz gibi cok genis tuner yok ama ek tools ile aracinizi biraz hizlandirabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JindaR

    Sana tdu2 onerebilirim grafik acisindan kotu olsada online olarak suana dek en keyif verici oyun. Saydigin araclarin bir kismi oyunda var diger istediklerininde packini bulup pack atabilirsiniz. Tuner kısmında oyunda dahil birsey yok veya istediginiz gibi cok genis tuner yok ama ek tools ile aracinizi biraz hizlandirabilirsiniz.

    Peki pack ve oyun dışı tunerler ile aracımızı düzenlediğimizde online modda diğer kullanıcılara araç nasıl görünüyor? Oyun dışı tuning online modda yasak değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC dünyasında online oynanan oyunların çoğu steamde bulunuyor.Online için alıcaksan kafandaki oyunlara oradan bak ne kadar oyuncusu var ona göre al.ŞUan pcde araba yarışı türü en alt sıralarda.Çok fazla oyuncu bulamazsın.Yani derine inmen hata.Onlineı kalabalık şuan NFS rivals ve NFS world var.Bunların dışında dirt ve grid serilerinin kemik kitlesi bulunuyor azda olsa.
  • Gerçekten büyük hayal kırıklığı yaşadım. NFS Underground'dan bu yana modifiye yarış oyunlarında ilerleyen tek şey grafik mi oldu yani? İnsanlar artık motordan makinadan teknolojiden daha çok anlıyor. "Turbo Upgrade Level 2" yi değil, farklı marka farklı turbolar farklı basınçları ayarlayabilmeliyiz artık. Herkes kapısının önündeki aracının sadece beygirini değil, torkunu, tork/beygir grafiklerini biliyor artık. Ateşleme zamanlayıcıları, valfler, wankel motorlar... Artık insanlar her konuda daha çok biliyor ama 10 yılda modifiye yarış oyunlarının geldiği noktaya bak. Hala tampon takıp fake drift yaptırıyorlar insanlara. Biraz reality istiyoruz çok mu şey istiyoruz. Ölmeden önce şu sanal gerçekliğin abardığını görmek istiyoruz çok mu şey istiyoruz. Openmap var ucu bucağı yok, ama arabalar stock. Gerçek dünyada bile insanlar stock araca binmiyor artık. Neyse fazla dert yandım. Bi 10 sene sonra tekrar gelicem bu konuya bakıyım modifiye yarış oyunları ne noktaya gelmiş olacak. Hadi eyvallah :)

    Not: GTA IV + Handling Editor'le yola devam :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.