Şimdi Ara

Oyun kasıyor (low dada ultrada da aynı şey)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bende asus rog laptop var. 780gtx ekran kartı. 16gm ram

    Oyunu ultrada oynasam 5-6 saniye hiç bir şey yok düzgün çalışıyor. 5-6 saniye sonra 1-2 saniyelik takılma yaşanıyor. Ayarları Low'a aldım yine aynı şey var. 5-6 saniye düzgün 1 saniye takılıyor oyun. Ekran kartını falanda güncelledim neden oluyordur bu?



  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    Torrenti kapat. İnternetini paylaşıyorsan paylaşma. Tamamen bağlantın ile ilgili bir sorun. Oyun en ufak bağlantı gecikmesinde laga giriyor FPS düşmeleri filan yapıyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shindorei

    Torrenti kapat. İnternetini paylaşıyorsan paylaşma. Tamamen bağlantın ile ilgili bir sorun. Oyun en ufak bağlantı gecikmesinde laga giriyor FPS düşmeleri filan yapıyor .

    Hem kendi internetimde aynı şey var, hem kuzenimin yanına gittiğimde. Şöyle bir şey var. Kuzenimin yanına gidiyorum laptopla, Aynı internetle oyuna giriyoruz. Onda bu sorun yok, ben de var.
  • Hocam genelde aynı cevapları alırsın, ekran kartının güncellemelerini kontrol et, arkada çalışan fazladan bir program var mı onu da kontrol et, oyunun optimize sorunu olduğunu biliyorum, düzelir. Benim AMD A-10 8 gb ram AMD Radeon HD 7660g + HD 7600m Dual 2 gb sistemim var. Win 10 kullanıyorum. Fightlarda 55 normalde 60 fps im var.
  • tam olarak çözüm olur mu bilmem ama ; oyunun grafik ayarlarını resetle. default oyun kendi ayarını yapsın. böyle bazen düzelebiliyor.
  • buügn oyunda aşırı lag var internet bağlantım da sıkıntı olmadığı halde
  • Bilgisayarın sistemi pek iyi sayılmaz ama LoL'de 180 fps oynarken HOTS'u en düşük ayarlarda 45-55 fps arası oynuyorum ve seninde söylediğin gibi takılmalar bendede oluyor. Bu takılmalar sonucu çok hata yaptığımda oluyor hatta :) Bir arkadaşımın daha iyi sisteme sahip olduğu bilgisayarında oynadığımda ondada zaman zaman bu takılmalar meydana geliyordu. Optimizasyon sorunu var diyorlar, bağlantı problemiyle birleştiğinde belki böyle oluyor olabilir, hala sebebini tam söyleyemiyorum :)
  • Saolun beyler, PC de virüs programı yoktu. Win10 kurunca windows defender gelmişti. Onun yüzünden baya kasıyormuş. Onu kapantınca baya azaldı takılmalar yine var ama daha az. Oda oyundan herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 20 Ağustos 2015; 3:34:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.