Şimdi Ara

Oyun kazanamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son 3 gündür oyun kazanamıyorum çıldırıcam. bazen kötü oynuyorum bazen iyi oynuyorum çok kasıyorum koridorumda üstünlük kuruyorum genede oyun kazanamıyorum. gümüşteyim sıralamaya girip düşmekten 3 gündür imanım gevredi. nedir çözüm yolu bi açıklık getirin yav. karşıya pentagondan çıkma ormancılar geliyor bizde maymunlar ormanda muz topluyor. çok muzdaripim ne yapmalıyım. örnek vereyim fizzle erken oyunda üstünlük kurup tek komboda adcyi çıkartabilecek duruma geldiğim bir oyunu kaybettik, hadi buna takım kompozisyonu diyelim kendi takımımda ki iletişim kopukluğu diyelimde bir çok kez oldu bu napıcam yav.



  • Açıkcası okumadım ( okumayın zaaaa diyenlerden değilim, anlıyorum ).

    Ranked giriyorsan ve trdeysen, sana hastane önerelim. Piskolog da olur. Ben girme derim.

    Normal ise 5 kişi pre gir. 4 kişi girince bile troll geliyor ki 4 kişi girince adama " istedigin rolü al, gerisini biz tamamlarız " diyoruz adam " ok botlane garen " falan diyor veya son saniye pick değiştiriyor. Deli ederler adamı.

    5 kişi girdigimizde 90% win, 1-4 kişi girdiğimizde 10%-20%-30%-40% ihtimallerle alıyoruz oyunu. Son oyunlarıma bakıyorum kaybettiklerimden sadece biri preyken. Winlerin hepsi preyken. 3 bozgun, 2 özel oyun( botlarla oynadım tek başıma), 5 zafer var. İşte anla serveri,tavsiyem bu.
  • haklısın çok haklısında dereceli girmedende tadı çıkmıyor. bizde kötü oynuyoruz ama cidden çok canım sıkılıyor westemi geçsek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.