Şimdi Ara

Oyun klavyesi için öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Oyun klavyesi almak istiyorum, kendim ufak bir araştırmada yaptım ancak bir çok yerde klavyenin özellikleri arasında "AYNI ANDA EN FAZLA KAÇ TUŞA" basılabildiği bilgisi verilmiyor. Bu konuda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Multiplayer oyunlarda özellikle uçak ve helikopter kullanırken 7-8 tuşa aynı anda basma ihtiyacı duyuyorum. normal bir klavyede bu rakam 5'i geçemiyor. Bütçem maksimum 175 TL , Önerilerinizi bekliyorum.



  • Yabancı sitelerin incelemelerinde key roll over değerleri veriliyor genelde. Klavye olarak mekanik klavyeden başkasını düşünmeyin derim. Anti-ghosting olarak ducky klavyelerin direk ps2 çıkışlılarının üstünde klavye yok şuan fakat onlar da bütçenizi aşıyor. Türkiye'de bulunabilecek en iyi f/p klavye olarak steelseries 6gv2 öneriyorum. Tepki süresi vs. özelliklerini direk atlıyorum çünkü bu segmentin en üstü. Switchleri mx black. Bu da gaming olarak oldukça tatmin edici. Altın kaplama usb bağlantısı ile geliyor yanılmıyorsam 5 key roll over'a sahip usb ile bağladığınız zaman fakat yanında ps2 connector de gönderiyorlar, ki bu da size sınırsız key roll over sağlıyor. Bu dönüştürücülerin aynı performansı vereceği tartışılır ama bu klavye inanın diğer ledli, lcdli şekilli rubber dome klavyelerden 5 gömlek daha üstün. Alırken şekline takılmamanızı öneririm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lachesis<3

    Yabancı sitelerin incelemelerinde key roll over değerleri veriliyor genelde. Klavye olarak mekanik klavyeden başkasını düşünmeyin derim. Anti-ghosting olarak ducky klavyelerin direk ps2 çıkışlılarının üstünde klavye yok şuan fakat onlar da bütçenizi aşıyor. Türkiye'de bulunabilecek en iyi f/p klavye olarak steelseries 6gv2 öneriyorum. Tepki süresi vs. özelliklerini direk atlıyorum çünkü bu segmentin en üstü. Switchleri mx black. Bu da gaming olarak oldukça tatmin edici. Altın kaplama usb bağlantısı ile geliyor yanılmıyorsam 5 key roll over'a sahip usb ile bağladığınız zaman fakat yanında ps2 connector de gönderiyorlar, ki bu da size sınırsız key roll over sağlıyor. Bu dönüştürücülerin aynı performansı vereceği tartışılır ama bu klavye inanın diğer ledli, lcdli şekilli rubber dome klavyelerden 5 gömlek daha üstün. Alırken şekline takılmamanızı öneririm.


    steelseries 6gv2 'yi de incelediğim klavyeler listesine ekledim. Benim için de şekilden ziyade işlevselliği daha önemli, peki bu klavye için yorumuz nedir yoksa dediğiniz gibi sadece görüntüsü mü var ?http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/thermaltake-tts-kb-chp001tk-tt-esports-challenger-pro-oyuncu-klavyesi-turkce/productdetails.aspx?I_ID=52276




  • Şöyle açıklıyayım;
     Oyun klavyesi için öneriler
    linkini attığınız klavyede bir tuşa bastığınızda plastik hissedeceksiniz.
    6gv2'de
     Oyun klavyesi için öneriler
    bunu hissedeceksiniz.
  • aradaki fark daha iyi özetlenemezdi sanırım :) . ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim.
  • http://www.gameekstra.com/index.php?do=catalog/results&q=MEKA
    ve
    http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Ckeywords%3AMEKA%2Csxbia%3A16&sxpg=1
    şuradan mekanik klavyeleri inceleyebilirsiniz. Ülkemizde malesef seçenekler kısıtlı. Ben fiyat performans olarak 6gv2 alırdım. Bütçeniz varsa tercihinize göre seçebilirsiniz.




  • şu anda bütçeme uygun en iyi seçenek steelseries 6gv2 gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.