Şimdi Ara

Oyun Monitörü Tavsiyeleri [ANA KONU] [Güncel] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.591
Cevap
150
Favori
466.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafik tasarımcıyım o yüzden IPS monitörlere bakıyorum arada bir wow, csgo gibi oyunlar da oynuyorum ama tamamen zevk amaçlı. İki model arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

    Philips 244E5QHAD/00 ve Asus VN248H.

    Teşekkürler.
  • By_cLL B kullanıcısına yanıt
    İmkânın varsa HP Pavilion 22xi, ona güç yetiremezsen AOC I2269VW alabilirsin.
  • Ne yap et, bi yerden Dell U2312HM bul.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    ya bulamazsam ve bu iki arasında kaldıysam :D
  • Ooohoooo. Daha aramadan vazgeçtin sen. Hele bi ara önce...
  • Hocam eline emeğine sağlık moniitör alıcam konular açıyorum açıyorum yardımcı olmuyor kimse bir arkadas söyledi böcekgrafiğin konusuna bak hiç görmemiştim hep yukarda oldugu için sabit başlık sanıp forum kuralları filan diye o kısma bakmıyodum :) neyse hocam yazınızı okudum kafamda bir kaç monitör var ama ben bu monitörler ile ilgili önerinizi alabilrmiyim
  • KgnGksnn kullanıcısına yanıt
    Açtığın konulara baktım. Sorular yanlış olunca, cevap gelmemesi normal. bjk__murat birinde yazmış gerçi.

    Kimseden konunun 87 sayfasını okumasını beklemiyorum en azından konu açılış mesajının okunmasını istemek sanırım hakkım. Onu okumadan yazılan mesajlar zaten kendini belli ediyor. Vakit sıkıntısı varsa bile en azından Tavsiye istemeden Önce başlığı altındaki birkaç maddeyi okumak 1 dakikayı geçmeyecektir.
  • okudum hocam paylaşımınızı darklı marka çok bilindik olmayan bir monitör var bazı sitelerde 100milyon konstrat yazarken bazılarında 1milyon yazıyor bende bu işin gerçeğini sizden öğrenmek istedim ve bu marka sadece ucuzlugundan dikkatimi çekti asıl aklımda olan birkaç model monitör daha var eğer yardımcı olursanız yorumlarınızı dikkate alıcam ev kullanımı için kendime alıyorum bilindik web gezintisi ve oyun bazlı
    Anlatmak istediğim monitör buydu hocamhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/cbox-2118-led-full-hd-siyah-monitor-fiyati,104365.html
    Birde hocam çok kararsızım şu 2monitör den hangisini önerirsiniz birisi ips led ve 6ms kullanıyor diğeri ise led 2ms hdmi kullanıyor
    http://www.aoc-europe.com/no_cache/tr/monitoerler.html?showUid=269
    http://www.aoc-europe.com/no_cache/tr/monitoerler.html?showUid=227

    Şimdiden sağolun cevabınızı bekliyorum hocam internetten alıcam kargo yarına yetişmiyebilir :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 13 Haziran 2014; 19:36:34 >




  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    Tavsiyeleriniz üzerine Dell almakta karar kıldım. Kusuruma bakmazsanız son olarak bir fikrinizi daha almak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok ve Dell U2412M mi Dell U2413 mü alsam karar veremedim. Daha dogrusu aradaki fiyat farkı performans farkına degicek bir sey mi? Hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Simdiden tesekkürler
  • KgnGksnn kullanıcısına yanıt
    Cbox markasını ilk defa gördüm. O modelin ucuz olmasındaki ilk etken ışık değerinin 200 bit olması. Yani renkleri soluk olur. Bu değerden sonra kontrasta bakmaya gerek kalmıyor. 300 bile olsaydı, bizzat deneyip test etmedikten sonra almazdım açıkçası onu. TN panellerde bu değer ortalama 250 şu anda.

    i2269Vw'yi tavsiye ederim.
  • 529 5 kullanıcısına yanıt
    Aradaki fark kâğıt üzerinde epey bi fazla. Muadillerine göre fiyatını hak ediyor ama U2412M ile kıyaslandığında, eğer U2412M işini görürse ki görür, o zaman U2413 oldukça lüks kalır. Oyun performansı konusunda ise her ikisi de iyi olmakla birlikte, U2413 oyun moduna alındığında, oyun monitörü diye satılanlarla denk performans veriyor.

    Almışken en iyilerinden birisi olsun istersen U2413, bir kademe altı da olur dersen U2412M. Eğer alacağın monitörü uzun yıllar kullanacaksan ve kısa vadede de değiştirm durumun yoksa U2413.

    İlk sayfada linkini verdiğim verdiğim sitelerden bazılarında her ikisinin de incelemeleri mevcut. İstersen bir de kendin göz at.
  • Abi i2269Vw'yi tavsiye etmişiniz ben muhtemelen diğerini tavsiye edersiniz diye düşünüyordum ips olması herşeyi değiştiriyor sanırım. Eğer i2269Vw'yi ile
    http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS22B350HS/UF-spec kıyaslasaydık yine cevabınız i2269Vw mi olurdu sayın abim. Eğer yine öyle oluyorsa abi son olarak bununla kıyaslarmısın buda bir ips ledhttp://www.viewsoniceurope.com/tr/products/vx2270smhled.htm şimdiden Allah razı olsun abi bu yorumundaki tavsiyeni yarın alıcam inşallah



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 13 Haziran 2014; 22:39:32 >




  • KgnGksnn kullanıcısına yanıt
    S22B350H, en iyi oyun monitörlerinden biri ama satışı artık yok onun. Lag süresi CRT'den farksızdır.
    VX2270Smh ise i2269Vw ile denk sayılır. Hangisini daha çok beğenirsen onu alabilirsin ama bana göre VX2270Smh bir adım önde.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Cevabınız icin cok tesekkür ederim, sanırım U2413 ü alacagım, bana önerebileceginiz bir site veya şirket var mı ürünü alabilecegim. İnternetten satın alım ile ilgili pek tecrübeli degilim ve biraz da tereddütteyim.

    http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/turkey?c=tr&l=tr&s=gen şöyle bir link buldum dell satışı yapan mağazaların.

    http://www.sanalmarketim.com/dell-ultrasharp-u2413-24-6ms-dvi-displayport-mdp-hdmi-usb-pivot-ips-led-monitor/p_47041/ sanal marketim satış linki

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/-Dell-Monitor,1948,2011.html istanbul bilisim satıs linki

    Herhangi bir öneriniz varsa paylasırsanız sevinirim. Herhangi bir ölü pixel sorunuyla karsılastıgımda değiştirme yapabilecegim bir durum olabilirse cok sevinirim, cünkü bu kadar para verilen bir üründen cıkan bir kusurun geri dönüsü veya degistirmesi olmazsa olmaz.

    Simdiden tesekkür ederim

    Kolay gelsin




  • 529 5 kullanıcısına yanıt
    İlk link Dell Türkiye'nin linki.
    Alış için sanalmarketim iyidir.
    O tarz sorunlar Dell'de pek nadir olur. Olsa da sizi üzmezler.

    Şimdiden hayırlı olsun. Ürün gelipte bir süre kullandıktan sonra izlenimlerini paylaşırsan memnun olurum.
  • bir süredir monitörleri araştırıyorum ve 273E3LHSB/00'da karar kıldım ancak piyasada yok ya da çok nadir olarak geliyor. O yüzden ikinci bir monitör tavsiyesi yaparsanız memnun olurum. Monitörü bir tek PS4 oynarken kullanacağım ve genellikle FPS oynayacağım için ona göre bir şeyler önerirseniz iyi olur. Bir de merak ettiğim konu; monitörlerde renkler nasıl oluyor? TV'ler kadar iyi oluyor mu? Renklerin canlı ve kaliteli olması önemli çünkü. Max 800 TL olmak üzere önerileriniz bekliyorum teşekkürler şimdiden. (Bu arada ilk post'u okudum ancak bahsettiğim Philips'ten başka bulamadım ya anlamadım )
  • Sen bulmadan ben buldum. Şu ilanda satılıyor 1 tane. Biraz pazarlıkla alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Haziran 2014; 12:02:49 >
  • Kendini 200 lira daha zorla v tek eksiği 1 ölü pikseli olduğu için ederinden çok ucuza satılan şu ilandaki Asus VG278H'yi kaçırma derim. xdeliruzgar da bundan aldı ve çok memnun kalmıştı. Onun yazdığı mesajlara 84. sayfadan itibaren bakabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Haziran 2014; 13:00:16 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam 50 tl farkla olu pixeli olmayanini satiyor. Artik secenek sunmaya basladi hem pixelli var hem pixelsiz. Eger oyun monitoru ise kacirmamak lazim. Vedat hocama pixeli olmayani verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayAdonis kullanıcısına yanıt
    Hocam almak isterseniz yardimci olurum. Ama yardimci olunacak bisey kalmadi artik. 1 pixel diyorduk ama artik oda kalmadi simdi pixelsizini isterseniz o sekilde alabiliyorsunuz. Satici arkadas forumda guvenilir biridir tavsiye ederim. Olusacak sorulari sorun ben cevaplarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.