Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti - E3 2016 Microsoft Konferansı Değerlendirmesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Scalebound'un e3 oynanış videosunu izleyen biri o oyun için pek iyi düşüncelere sahip olmaz. Recore unity motoru ile hazırlanan 30 dolarlık bir oyun olarak çıkacak. Sony taraflısı dediniz de o tarafta ilgi çeken Gravity Rush 2 vardı ona mesela hiç değenilmedi kaldı ki E3'te beğenilen oyunlardan birisiydi. Mesut kişisel beğenilerini daha çok denemeye çalışmış gibi bundan doğal birşey yok herkes herşeyi beğenmecek herhalde, zaten zamanları kısıtlıydı. Microsoft yeni ne duyurdu bir bakalım. Forza Horizon 3, State of Decay 2 başka ? İtiraf edelim microsoft oldukça zayıftı bu yıl. Şuraya gelip basit mantıkla ama adamların oyunları yakında çıkacak diyorlar bir kişide demiyor microsoft'un gösterdiği bu oyunların geneli zaten geçen yıl ve önce ki yıl duyuruldu diye sony ise E3'te nerdeyse sadece üzerinde çalıştığı yeni oyunları gösterdi 7-8 ay içinde çıkaracağı önce ki yıllarda tanıtılan ise sadece iki oyun gösterdi sunumda. Microsoft gibi konsol üreticisi bir firmanın E3'ü dağıtması gerekiyordu ama adamlar resmen yokları oynadı, bu anlaşılamıyor sanırım insanlar tarafından dahası yakında bu furya'ya NX'te katılacak Microsoft ise 2017 sonunda geliyor kabaca atı alan üsküdarı geçtikten sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Haziran 2016; 17:02:18 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    Scalebound'un e3 oynanış videosunu izleyen biri o oyun için pek iyi düşüncelere sahip olmaz. Recore unity motoru ile hazırlanan 30 dolarlık bir oyun olarak çıkacak. Sony taraflısı dediniz de o tarafta ilgi çeken Gravity Rush 2 vardı ona mesela hiç değenilmedi kaldı ki E3'te beğenilen oyunlardan birisiydi. Mesut kişisel beğenilerini daha çok denemeye çalışmış gibi bundan doğal birşey yok herkes herşeyi beğenmecek herhalde, zaten zamanları kısıtlıydı. Microsoft yeni ne duyurdu bir bakalım. Forza Horizon 3, State of Decay 2 başka ? İtiraf edelim microsoft oldukça zayıftı bu yıl. Şuraya gelip basit mantıkla ama adamların oyunları yakında çıkacak diyorlar bir kişide demiyor microsoft'un gösterdiği bu oyunların geneli zaten geçen yıl ve önce ki yıl duyuruldu diye sony ise E3'te nerdeyse sadece üzerinde çalıştığı yeni oyunları gösterdi 7-8 ay içinde çıkaracağı önce ki yıllarda tanıtılan ise sadece iki oyun gösterdi sunumda. Microsoft gibi konsol üreticisi bir firmanın E3'ü dağıtması gerekiyordu ama adamlar resmen yokları oynadı, bu anlaşılamıyor sanırım insanlar tarafından dahası yakında bu furya'ya NX'te katılacak Microsoft ise 2017 sonunda geliyor kabaca atı alan üsküdarı geçtikten sonra.

    Niye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • M.Ç.- Ps4'ede özelleştirilebilir gamepad geliyor. Çünkü özelleştirilebilir gamepad benim çok hoşuma gitti.
    :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Haha Adam 6.7. si cikan God Of War icin ölüp bitiyor ama Gears'a gereksiz diyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">. 2 dkk.lik Trailer dan Spiderman icin ölüyor ama yapimcisi Kamiya olan Scalebound tam bir rezillik oluyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">. State of Decay cakmasi Days Gone müthis ölüyor SOD ayni tas ayni hamam . <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Oldukca sevilen Recore 70 alirsa bayem Edin diyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> E3'e damgsini vurmus Sea of Thieves de pek ilgisini cekmiyor ama hic biseyini görmedigi Kojima tarileri tüylerini diken diken ediyor <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> Birde sunu söylesin hani PS4 cok daha güclüydü,Forza 1080p/60fps diyoeduk durun GT gelsin dinamik hava ve zaman olucak hepiniz göeeceksiniz diyorlardi ne oldu? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt="">. Gers 4 1080p/60fps U4 900p/60fps. Demekki Xbox yapimcilari hizli gücü aciga cikarmislar krza Rockstar da öyle cünkü GTAV de 1080p <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">.

    Su vakit kaybi videoyu izledikten sonra cikardigim tek sonuc su:

    Parayi veren düdügü calmis. Xbox almaya gerek yok gibi rezilligin diz boyu oldugu bi aciklama yapabilecek kadar Sony den yüz almis editör <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/kiss.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Mesut reis doğru söylemiş, xbox almak için tek bir neden bile kalmadı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nalettin

    M.Ç.- Ps4'ede özelleştirilebilir gamepad geliyor. Çünkü özelleştirilebilir gamepad benim çok hoşuma gitti.
    :)

    Mesut Çevik'e bak.Sony E3`e yollayınca çok değişmiş.
    Önceden ne diyordu Xbox hakkında şimdi almak için neden kalmadı diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 27 Haziran 2016; 0:53:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E3'ten sonra hakikaten kozlar Sony'nin eline geçti. GeOW4 hariç tüm oyunlar çizgi film, PS tarafında tanıtılan oyunların dengi bir oyun yok. Şu vaziyette XO almak için bir sebep kalmadı doğru, ancak Scorpio döneminde ne olur bilinmez. Yani o zamana kadar Xbox'lık bir durum yok oyun dünyasında artık. Zaten Spencer'ın yaptığı açıklama biraz sancılıydı, biz oyunlarımızı bu sene çıkaracağız, rakipler için net çıkış tarihi yok dedi. "Bizim oyunlarımız daha kaliteli" diyebilmesini isterdim ben, "biz daha erken çıkaracağız" ne kadar sakil bir laf? İlk defa oyun dünyasında bir yetkilinin böyle bir açıklama ile geldiğini gördüm, kuyruğumuz E3'te çok sıkıştı, işin içinden çıkacak bir yorum yapalım demenin arapçasıydı bu. Kaliteden bahsedemiyorsun tarihten bahsediyorsun, bende o zaman SuperMario 15 yapıp gelecek ay Steam yeşil ışıkta yayınlayayım. Sonra da ortaya çıkıp benim oyunum her firmadan önce çıkıyor diye açıklama yapayım. Gülünç bir durum, MS gibi bir firmaya yakışmıyor bunlar. O 30 dolarlık abidik gubidik çocuk oyunlarını bu sene çıkarsan ne olacak ki. Bana satamazsın almam, GeOW4 haricinde alacağım oyununuz yok müşteriniz olarak. Onu da PC'de oynamak istiyorum zaten. Gene yatacak alet, Scorpio'ya özel oyun olmayacak açıklamasından sonra zaten ondan da soğudum. Bu konsola özel oyun yaparlarsa baya güzel gözükür diyordum, o şansta kalmadı. 4K ReCore yaparlar artık Unity oyunu. :D Oklar sürekli PS'yi gösteriyor bunlardan ötürü. Exc.'leri oynayınca PC akmaya devam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Xbox One oyunlarindan saglam grafik olan GEOW 4 -FH3 ve devam edicek olan Forza serisi -Halo Serisini pc de oynamak için ne kadar bir maliyet harcamak gerekir?


    Bu oyunları ve diğer çizgi film diye tabir edilen Microsoft Exclusive oyunlarindan (Recore -Sea of Thieves-Scalebound-State of Decay-Killer instinct-We happy few) ve diğer kaliteli multiplatform oyunlarını (Battlefield 1- Dead Rising 4 -Titanfall 2-Watch Dogs 2 -Fifa 17 -Tekken 7 - Resident Evil 7) Xbox One da oynamak çok daha ekonomik olmazmı?
    Ayarıca EA Acsess İle verilen oyunlar ve 360 backup oyunlarınida oynanabiliyor.

    Bana göre konsol daha mantıklı geliyor.Tabiki PS4 oyun bakımından çok daha zengin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony en iyi E3 konferansını yaptı. Microsoft konferansı kötü değildi ama Sony konferansından baya bir gerideydi. Bu E3 konferansın galibi Sony olacağı belliydi. Microsoft konferans sıkıcı değildi, ama Scorpio dışındakiler pek sürpriz değildi. Fakat Microsoft'un konferansı en azından Ubisoft'tan kaliteli geçti fakat sadece Sony en iyi konferansı yaptı. Diğer firmaların konferansları Sony'nin yanında düşük kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten rezil olan konu Birde agir PS fanlarinin cazibesine yakalanmis daha hala cizgi Film den falan bahsediliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox değil ama bsc kesin bitmiş.kapayın tükkanı.
  • burada da mı mesut çevik ? herkesi gönderin bari mesut ve gün her sitede kendi çalışsın.
  • AHAHAHAHAHHAAHH Mesut abinin son yorumuna koptum gülmekten karnım ağrıdı konsol exc için alınır ve ps4 bunu infamous second son uncharted 4 until dawn spiderman god of war 4 dayz gone,detroit become human ile gösterdi.Microsoft ta arcade oyunları duyursun mükemmel oyunlarmış gibi heleki recore den umutluydum oyunun videosunu görünce çok vasat olduğunu anladım animasyonlar çok vasat oyundan koparıyor seni.Not:Ps4 sahibiyim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • [sizer=red]Oyun Muhabbeti - E3 2016 Microsoft Konferansı Değerlendirmesi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.