Şimdi Ara

OYUN OYNA PARA KAZAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Market glory internet üzerinden oynanan web tabanlı bir gerçek yaşam oyunudur. Yaklaşık 2 Yıl 3 aydır açık olan marketglory oyun oyna para kazan sisteminde 94057 aktif kullanıcı vardır. Hesabınızda 20Avro olduğunda Paypal hesabınıza aktarım yapabilirsiniz.


    Oyun reel bazlı bir straji oyunudur.

    İçeriğe gelirsek:

    Ülkelerin daha fazla gelişebilmesi için yeni liderlere ihtiyaçları var. Her ayın başında yapılan seçimlere adaylığınızı koyup ülkeye Prime Minister ve ya Minister olabilirsiniz. Her ülkede 1 Prime Minister ve 7 minister vardır. Hükümeti yöneten kişiler yeni yasalar çıkarabilir, vergileri düzenleyebilir ve bonusları ayarayabilirler.


    Ülkenin ekonomisini düzeltmeye yardımcı olabilirsin. Fabrikalar inşa edip, restaurantlar kurabilirsiniz. Sizin için ya da ülkeniz için en yararlı şirketleri kurup işçi çalıştırabilir ve üretilen ürünleri local markette ve ya global markette satabilirsiniz.


    Oyunda komisyoncu olabilirsiniz. Döviz kuru piyasasında işlemlerin bir sonucu olarak, Euro ve ya Goldun artacağını ve ya düşeceğini tahmin ederek sürekli dalgalanan dünya ekonomisinde ana paranızı Euro (€) ve ya Gold'a çevirerek kazanç sağlayabilirsiniz. Euro ve ya Gold satın aldığınız da o para birimi yükselişe geçer, eğer satış yaparsanız döviz kuru aşağılara iner. Döviz kurunda ki dalgalanmaları takip ederek başarılı bir komisyoncu olabilirsiniz.


    Bilgi güçtür, güç paradır. Kendi gazete şirketinizi açarak ülkenizde ki insanlara gazete satabilirsiniz. Gazateler her alındığında kişiye 0.3 enerji verir. Uzun vadede gazete şirketinden iyi kâr yapabilirsiniz.


    Her gün şirketlerde çalışarak para kazanabilir ve experince points puanınızı arttırabilir karakterinizin gelişmesine ve güzel paralar kazanmaya başlayabilirsiniz. Work 24 saatte bir defa yapılır ve productivity puanına göre para kazanırsınız.


    Her gün Fight yaparak para kazanabilirsiniz. Günde 10 defa fight yapabilirsiniz ve kazandığınız para enerjinize göre değişir! Enerjiniz ne kadar yüksekse o kadar fazla para kazanırsınız.


    Arena gücünüzü diğer kullanıcılara göstereceğiniz bir yerdir! Saldırı, savunma silahı ve minimum 5 enerjiye sahip olarak arenada diğer kullanıcılara saldırabilirsiniz. Arena da ki çabalarınızın boş kalacağını düşünmeyin! Arena seviyenize göre arenada günlük maximum 20 € para kazanabilirsiniz. Ayrıca her seviyede atak ve defans bonusu kazanabilirsiniz. Arenada ki en yüksek seviye God ' dır. Bu ünvana sahip olmak ve günde 20 € kazanmak için şimdi savaşmaya başlayın!


    Marketglory de ekonominin en büyük anahtarından biri de referanslardır. Arkadaşlarınızı referans linkiniz den oyuna davet edebilir ve her aktif referans için günlük bonus gold kazanabilirsiniz. Referral Marketten referans alabilir ve satabilirsiniz.


    referalli linkim:

    http://www.marketglory.com/strategygame/defetho92

    Not: oyuna refsiz kayıt yoktur... direk siteden yapılan kayıtlar romalılı adminin refi olmaktadır... Oyunda usta çırak ilişkisi vardır... kimse refsiz değildir:D oyuna kayıt olunca kontrol edebilirsiniz


    Marketglory günlük kullanım ilk ay

    -Günlük süt ve 10 gazetenizi alın....
    -günlük 10 defa savaşma hakkınız vardır. Fight>Referal fights
    -günlük çalışmanızı yapın... Workplaces> work
    -Gece 1:30 dan sonra refaral kazanabilirsiniz.. Fight> referal savaşları
    -Bir günlük refiniz olur.

    Sorunlarınızı oyunda defetho92 altında oyunda bana yazabilirsiniz... oyunu yaklaşık bir senedir oynuyorum ve kurdu oldum


    OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

    http://www.marketglory.com/strategygame/defetho92







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.