Şimdi Ara

Oyun oynarken 'dıt' sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Bilgisayarımda oyun oynarken ilk 10dk içinde herşey güzel. Ama daha sonra bilgisayardan sürekli dıt sesi geliyor ve ilerlerken kullandığım 'w' tuşu veya mousenin sağ kliği takılı kalıyor. Yapışkan tuşları devre dışı bıraktım ama bir işte yaramadı. Birde örneğin LoL oynadığım zaman bu sorun ile karşılaşmıyorken Smite, Armored Warfare gibi oyunlarda sıklıkla karşılaşıyorum. Nedeni ne olabilir ?



  • kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bahsettiğiniz dıt sesi eğer hiç durmadan dııııııııt diye gidiyor ise yüksek bir ihtimal tuşlarınızın basılı kalmasından kaynaklanabilir. Size önerim farklı klavye ve fare kullanmanız. Eğer sorun devam ederse başka bir yerde sorun olabilir. Deneyip sonucu yazarsanız (buralarda olursam) yardımcı olmaya çalışırım.
  • Tek bir dit degilde farkli farkli dit sesi hocam. Farkli klavye deneme sansi bulamadim ama evde kullanmadigim bir mause ilede denedigimde bisey degismedi. Bilgisayar belli bi asamanin ustunde komut aldiginda bu duruma giriyor . Oyun klavyesi olmazmiz benim klavye sanirim biraz bakindim bugun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.