Şimdi Ara

OYUN OYNARKEN RAM DOLUYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR SELAM
    YENI BIR ONLINE OLAN AIONA BAŞLADIM. FAKAT HER NEDENSE BU YOUNDA HEM LAPTOPUMDA HEMDE DESKTOPUMDA RAM DOLUYOR VE OYUNDAN ATIYOR. BILGISAYARLARIN DETAYLARI AŞAĞIDA. GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYPORUM. LOW GRAPHİCS YAPIYORUM GENE AYNI SORUN OLUYOR.

    DESKTOP : 64 BİT VİSTA 4GB DDR 3 1333 AMD İŞLEMCİ 3.2
    LAPTOP : ACER 6380 MODELİ 4 GB DDR 2 RAM 1 GB EKRAN KARTI.



  • arkadasim hangi online oyunu oynuyorsun ve baglanti hizin nedir?oyunu yazsaydin inan o bolume tasitacaktim cunku ram doldu diye hele 4gb online oyundan atmaz baglanti hizin oradakilere gore dusuktur server atiyordur.
  • oyunun adı AION. ram doluyor cunku masaustunde rami ne kadar kullandıgımı gösteren program var artı oyundan atınca ram hatası olduğunu belirten hata veriyor.
  • single player oyunlarda 4gb doldurabilen warhead ve gta4 var ama 4gb rami aion isminde bir online oyun mu dolduruyor diyorsun?peki basligi donanim ram bolumune acmanin sebebi nedir ramlerinin bozuk oldugunu mu dusunuyorsun?ramleri dolduran aion isminde bir program ise sorunun cozumunu ram bolumunde nasil cozmeyi dusunuyorsun?ilgili bolume sor ramler bozuk oldugunda dolmaz donanimsal problem degil.
  • BUraya yazmamın sebei belkide ramlerde sorun olması yada ram ekleme düşüncemi prof arakdaşlarında tavsiyesiyle uygulamayı düşünebilirdim. oyunda kimsede böyle bir sorun yok. bir tek bende.
    bu ramleride geçen hafta aldım anakartla beraber. sanırım vatan blgisayarın yolu gözüktü. thx...
  • sistemsel bir sorun olmadığından emin olun.Online oyunlar bazen flashları yüzünden aşırı yüklenebiliyor ancak o kadarı da abartı.Virüs vs olmadığından emin olun.

    facebookta mafia wars oyununda mesela 1.5gb ramin tamamen kullanıldğını bizzat yaşadım.O yüzden o oyunu iptal ettim gayet sorunsuz.Dediğim gibi oyunun kendi kronik sorunundan da olabilir.
  • aynı sorun bende de var. windows 7 de herhangi bir yükleme yaparken pc de yavaşlama oluyor yükleme işlemi bittikten sonrada ram kullanımı sabit 3.15 gb da devam ediyor. işlemler bitmesine rağmen ram kendini boşaltmıyor
  • Ram hatası direk sistemde kendini belli ederdi, bir türlü bozulma yaşardın. Ya bir virüs var, ya da kullandığın programlar bellekleri verimli kullanmıyor ki bu benim düşüncem.

    Mesela firefoxta eskiden böyle problemler vardı, sonraki versiyonlarda bellek kaçağı sıfır neredeyse. İşletim sistemin biraz fazla genleşmiş olabilir, zaman harcayabilirsen, windows 7 kullanmanı öneririm. Hem gereksiz programlardan servislerden kurtulurdun, hem daha yeni bir arayüzle için açılırdı.

    Bir de şöyle bir oyundan bahsettin Aion, bu oyun ne kadar bellek kullanır, bellek denetimi kodları iyi yazılmış mıdır? Bunu bilemeyiz şu aşamada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.