Şimdi Ara

Oyun Oynarken Takılma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sistemimi yazayım sonra sorunu söyleyeyim;

    İntel Core2Duo E8400 3.00 Ghz
    Gigabyte Ep35-DS4 Anakart
    Palit 9600 gt Sonic 512 mb Ekran kartı
    A-data 800 mhz DDR2 Extreme Edition (2*1 Gb) ram
    320 Gb Seagate sata II Harddisk
    Windows xp pro sp II

    sistmim bu şekilde.şimdi sıra sorunumu anlatayım. Oyun oynarken 1-2 saniyelik takılmalar meydana geliyor. şöyle anlatayım crysis i oynarken patlama sahnelerinde 1-2 saniyede olsa oyunda donmalar oluyor. sadece crysis oynarken değil. Pariah gibi düşük sistem gereksinimleri isteyen bi oyunda bile bir bomba falan patladığında bu defa ekran bi saniyeliğine kararıp tekrar düeliyor. Şu anda oynadığım oyunda Assasin's Creed adlı oyun. Oyun çok iyi olmasada iyi bi sistem istiyor fakat adamları öldürdüğüm sahnelerde tam adam ölürken oyundaki fxler arttığından 1-2 saniyelik takılmalar oluyor.

    işin özü böyle vurmalı kırmalı oyunlarda oynarken patlama öldürme sahnelerinde oyun da 1-2 saniyelik donmalar oluyor fakat diğer oyunların hiçbirinde böyle bi soruna karşılaşmadım. Bunun sebebi nedir acaba? Ekran kartının en güncel driverlarıda bilgisayarda kurulu. ama sanırım başka bi sıkıntısı war pc nin.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Kardesim simdi ekran kartın pek iyi birşeye benzemiyor.En azından oyun serisi için olacağını sanmam.Palit 9600 gr 512 mb ekran kartı demişin.Bana pek ei gelmedi.Oyun serisi ekran kartları var.Sapphirenin falan.Saphire nin ucuz oyun serisi ekran kartını bulabilirsin.Sorun yine düzelmesse virüsten olabilir.Bi virüs tarat olmadı format at(biliyorsan tabe )Ama oyundada sorun olabilir.Başka oyunlarda sorun olmuyo demişsin.Ama yinede diğer arkadaşların yanıtınıda beqle
  • alttaki linkten directx en güncel versiyonun indirip kur bir de oyunların yayınlanan yamalarını da indir kur
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en
  • quote:

    Orjinalden alıntı: PhoeniX62

    Kardesim simdi ekran kartın pek iyi birşeye benzemiyor.En azından oyun serisi için olacağını sanmam.Palit 9600 gr 512 mb ekran kartı demişin.Bana pek ei gelmedi.Oyun serisi ekran kartları var.Sapphirenin falan.Saphire nin ucuz oyun serisi ekran kartını bulabilirsin.




    ne güzel ekran kartı işte..nesini beğenmedin acaba sorabilirmiyim ?



    arkadaşım sistemin en son çıkan , yüksek sistem isteyen oyunlar için bile yeterli......nod32 veya kaspersky ile bi virüs taraması yaptır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 24 Ekim 2008; 18:17:51 >




  • imzamdaki "donma ve reset sorunları" linkine tıkla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.