Şimdi Ara

Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto paraların son zamanlarda iyice gözde olması sebebi ile farklı platformlardan, farklı kripto para kazanma yöntemleri geliştirilmeye başladı. Bunlardan birisi ve neredeyse en güveniliri Rollercoin'i size tanıtmak isterim.


    Referanslı site linkimi paylaşmak isterim. Bu linkten üye olursanız 1000 satoshi hediye gelecektir. Beraber kazanabiliriz. <3




    https://rollercoin.com/?r=kye0b24b



    Ne kadar güvenilir olsa da bu kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.



    Rollercoin Nedir?


    Bilenleriniz elbet vardır, fakat ben de bir değinmek isterim. Rollercoin, oyun oynadıkça kazım hızı kazandığınız ve kazandığınız bu hızlar ile kripto para kastığınız bir play2earn yani oyna kazan sistemidir.


    Peki Nasıl İşler?


    Şöyle ki; Rollercoin'e hem yatırım yaparak hem yatırımsız kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak Rollercoin bu konuda biraz nankördür. ''Bana ne kadar zaman verirsen, sana o kadar ekmek veririm'' diyor resmen. Çünkü yatırım yapmadan ne kadar çok o kadar oyun oynarsanız, o kadar çok kazım hızınız olur. Doğal olarak kazancınız artar.


    Kazanç Nasıl Sağlanır?


    Rollercoin'de her 10 dakikada bir, sizin kazdığınız coin veya coinleri kazanların arasında bir dağıtım yapılır. Örneğin her 10 dakikada toplamda 87 TRX dağıtılıyor diyelim. Kazan ise 100.000 oyuncu var. Her 10 dakikada 100.000 oyuncu arasında, bu 87 TRX'den kazım hızınıza göre hak ettiğiniz ödülü oyun içindeki kripto cüzdanınıza aktarır. Bu şekilde anlatınca az gibi gelmiş olabilir, ancak günlük olarak bakıldığında fena olmayan gelirler elde eden kullanıcılar mevcut. Önemli olan istikrarlı bir şekilde oyuna zaman harcamak. Açık ve net sizi milyarder etmez, ama zamanla aylık güzel gelirler kazanabilirsiniz.

    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin


    Oyunlar Nasıl?


    Eski retro tarzı 8-16 bit oyunları seviyorsanız Rollercoin tam sizin platformunuz. Platformda şuan için 16 adet oyun bulunuyor ve geçen zaman içerisinde yeni oyunlar da eklenmeye devam edecek. Oyunları listeleyecek olursak;

    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin

    Coinclick - Gökten düşen kripto paraları tıklayarak patlattığımız bir oyun.

    Token Blaster - Bir uzay gemisini yönettiğiniz ve uzaylıları vurmaya çalıştığınız bir oyun.

    Flappy Rocket - Flappy Bird oyununu herkes biliyordur. Tam olarak bu. Yine uzay mekiğimizi dengede tutarak blokların arasından geçmeye çalıştığımız bir oyun.

    Cryptonoid - Bir blogu yönettiğimiz ve top ile kutuları kırdığımız bir oyun.

    Coin-match - Aynı kripto birimini yan yana yada alt alta denk getirerek kazım hızı kazandığınız bir oyun.

    Crypto Hamster - Kontrol ettiğimiz faremizi uzayda engellere takılmadan ve aşağı düşmeden en yukarı çıkarma oyunu.

    2048 Coins - Aynı kripto sembollerini iç içe geçirerek bir üst kripto birimine ulaştığınız ve bu şekilde devam ederek kazım hızı elde ettiğiniz oyun.

    Coin-Flip - Aynı kripto sembollerini bulmaya çalıştığınız bir oyun.

    Dr.Hamster - Tetris benzeri, aynı renk kripto sembollerini alt alta yada yan yana sıralayıp patlattığınız bir oyun.

    Token Surfer - Kaykay yapan bir fareyi yönettiğimiz, zıplayarak kripto kazandığımız ve engellerden kaçmaya çalıştığımız bir oyun.

    Lambo Rider - Son model bir arabayı sürdüğümüz ve engellerden kaçtığımız bir oyun.

    Enter the Chainers - En son eklenen ve hareket ederek üzerinize gelen düşmanları vurduğumuz bir oyun.


    Ayrıca oynadığınız oyunlardan düşük seviye miner düşürme ihtimaliniz vardır. Gerçekten ne kadar ekmek, o kadar köfte.


    Oyunlardan Kazandığımız Kazım Hızlarının Bir Süresi Var Mı?


    Ne yazık ki evet, oyunlardan gelen kazım hızı kalıcı değil. Karakterinizin sahip olduğu bilgisayara göre, 1-3-5 ve 7 günlük kazım hızları elde ediyorsunuz. İlk önce etkili olmayan basit bir bilgisayar ile oyuna başlıyorsunuz ve bu bilgisayar 1 gün kazım hızı korumaktadır. Oyun oynamaya devam ettikçe bilgisayarınız gelişecek ve kazım hızını 7 güne kadar muhafaza edebilecektir. Ancak miner dediğimiz madencilerden alırsanız hızınız kalıcı olacaktır. Yani oyun hızları geçici, madencilerden gelen hızlar kalıcıdır. Eğer bir madenci alırsanız, 5 günde bir girerek elektriği açmanız yani ''Recharge'' tuşuna basmanız yeterlidir.

    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin

    (En yüksek bilgisayar seviyesi)


    Sezon Etkinlikleri Nedir?

    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin

    Rollercoin 6 sezondur kocaman etkinlikler sunmakta. Bu etkinliklerden yatırım yapmadan dahi birçok miner alabilirsiniz. Benim miner'larımın 1 tanesi dışında hepsi etkinlikten yada oyunlardan kazanılmıştır. Etkinlikler yanında seviye sistemini getirmektedir. Seviye sisteminde, günlük görevleri yaptıkça kazandığınız XP'ler ile seviye atlayabilir, ve her seviyenin kendine özel ödülünü alabilirsiniz. Bu ödüller 2'ye ayrılır. Birincisi ''exclusive'' denilen, yalnızca E-Pass denilen (birazdan kendisine değineceğiz) kartı aldığınızda kazanabildiğiniz ödüller, ikincisi ise ''Free'' olan ve seviyeyi tamamladığınızda kazandığınız ödüller.


    E-Pass Nedir?

    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin


    Her etkinlik yanında E-Pass denilen bir kart getirir. Bu kartın da iki çeşidi vardır ve ikisinin de farklı özellikleri vardır. Birincisi ''Premium E-Pass'' olmakla birlikte, ikincisi ''Complete E-Pass''dir. Premium Pass 99 RLT karşılığında satın alınabilir. Premium'u aldığınızda, etkinlik seviyesinde hangi aşamadaysanız, o aşamaya kadar kazandığınız Exclusive ödüllerin sahibi olursunuz.


    Complete Pass ise 600 RLT karşılığında satın alınabilir ve her seviye atladığınızda bedeli bir miktar düşer. Bu Pass'i aldığınız anda, o etkinlikteki bütün seviyeleri tamamlamışsınız kabul edilir ve anında ödüllerin hepsi hesabınıza yüklenir. Görev yapmanıza yada oyun oynamanıza gerek yoktur. Bu sebeple sezon sonuna doğru satın almanız sizi daha çok kâr ettirecektir.


    ''Benim Param Var, Neye Yatırım Yapmak Mantıklı'' Mı Diyorsun?


    Eğer yatırım yapma kararı alırsanız kesinlikle ama kesinlikle en kârlı satın alım E-Pass olacaktır. Her seviyede bedeli azalacağı için sezon bitimine 1 gün kala Complete Pass alabilirsiniz. Sezon bitimine kadar kazım yaparak kripto kazanacağınız için de, eksik RLT miktarınız cidden az olacaktır.


    Tek Bir Coin Kazmak Zorunlu Mu?


    Hayır kesinlikle değil. Hızınızı kazımı olan bütün coinler arasında bölüştürebilirsiniz. Ancak başlarda, en azından 5 PH gücüne kadar bunu önermiyoruz. Tek bir coinden kazım yapmanız daha kâr sağlayacaktır.



    Merge Nedir? Önemli Midir?


    Merge özelliği Rollercoin'e yeni gelen bir özelliktir. Kısaca özetlemek gerekirse, yeterli parçalara ve RLT'ye sahip olduğunuzda, sahip olduğunuz parçaları birleştirerek daha etkili parçalar yada miner'lar elde etmenize yarar. Bu sistemi görevlere başarılı bir şekilde yedirmiş durumdadır. Bazı görevleri tamamlamak için merge yapmanız veya lootbox açmanız istenebilir. Merge görevleri için 10 adet basit parçayı 0,05 RLT'ye birleştirip, günlük görevlerden 0,5 RLT geri alabilirsiniz. Kârlı olacaktır.


    Son olarak tekrar hatırlatmak isterim. Bunlar yatırım tavsiyesi değildir. Site 6 yıldır sorunsuz bir deneyim sunsa da, ne olacağını bilemeyiz. Dolayısı ile yatırım yaparken bunu göz önünde bulundurunuz.


    Ve tekrar hatırlatmak isterim; Referanslı site linkimi paylaşmak isterim. Bu linkten üye olursanız 1000 satoshi hediye gelecektir. Beraber kazanabiliriz. <3



    https://rollercoin.com/?r=kye0b24b








  • Miningden elde edilen gelirlerin dağıtıldığı platformda mining gelirlerinin düşmesiyle riski iyice artmış durumda.
  • Her platformda risk var maalesef. Roller ile birlikte kullandığım bir platform daha var. Roller diğerlerine göre daha güvenilir duruyor. Bir sorun yaşamadım 8 aydır. Yaşarsam güncelleme yaparım.

  • çevrimiçi oyunlar kazanin diye bir uygulama buldum. bilen varmi. nasil bişey. para ödüyormu ?


    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoin
    Oyun Oynayarak Kripto Para Kazan ve Pasif Gelir Elde Et - Rollercoinplay.google.com
    Earn Online Games - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.game.palyreal.money

    bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.