Şimdi Ara

OYUN OYNAYARAK PARA KAZANIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Mesaj silindi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikart -- 1 Haziran 2024; 11:55:34 >



  • Hocam size refli üye odum inşallah yararlı bişeydir
  • para kazanmak böle kolay bir iş olsa hiç kimse çalışmaz
  • Doğru söylüyorsun para kazanmak bu kadar kolay bişey değil zaten bu gibi sitelere yatırım yapmadan kazanamıyorsun yani ilk önce site kazanacak ondan sonra sen kazanıyorsun artı birde çok para kazandığınızı düşünürsen vergi boyutu falan filan var zaten türkiye deki kanunlara kurallara göre sadece dijital ürün oluşturup satan kişiler vergi vermiyor örneğin bir web sitesi yapıp satarsan, ama başkasının yaptığı dijital ürünleri satarsan o zamanda vergi vermen lazım bu yüzden amacınız büyük paralar kazanmak olmasın. Eğer amacınız para kazanmaksa (Orta halli bir gelir) Natro.com web host firmasının ortaklık programı var satış komisyonu veriyor oradan 2 ayda 21 tl falan kazandım. buda fazla birşey sayılmaz. bunun için biraz uğraş vermeniz lazım.
    bunun gibi bir çok hosting firması var ipage, hosting24, bluehost,godady, 000webhost, hostinger, Hostgator gibi gibi birde youhosting firmasından vps server alarak kendi hosting firmanızı kuruyor hosting, alan adı, ssl sertifikaları satarak para kazanabilirsiniz,
    konu açılmışken clickbank, xticaret, shareasale,affiliateengineer,amazon gibi sitelerde satış başına komisyon veren sitelerdir. birde internetten çalışmak var freelancer, envato gibi siteler size dijital ürün veya hizmetlerinizi satmanıza imkan veren platformlar.
    eğer bir web siteniz varsa cpl reklamlar çok kazandırabilir.
    CPL : Cost Per Lead, "Kayıt Başına Maliyet". bu yöntem, gösterim, tıklama ve ardından ulaşılan alanın etkin kullanımı üzerine kuruludur. Örneğin bir siteye kayıt almak istiyorsanız ve bunu banner reklamlar yoluyla yapmak istiyorsanız. Kaynak siteden gelen kayıt başına ölçüm alabilir ve maliyetleri bu doğrultuda belirleyebilirsiniz. Bu yöntemi üyelik bazlı indirim siteleri sıklıkla kullanıyorlar.

    eğer amacınız yatırımsız para kazanmaksa bu veya benzer bir oyundan kazanamazsınız. Çok para kazanmaksa hiç uğraşmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikart -- 2 Haziran 2014; 23:55:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.