Şimdi Ara

Oyun parasına VIP! Emin ELLERDEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili DH üyeleri,

    4 yıldır Donanimhaber üyesi olmaktan gurur duyarak yaşadım. Beni çoğu eski kullanıcı bilir. Bilgim olmayan hiçbir konuda yorum yapmışlığım yoktur. Bilgim olan her konuda da siz değerli DH üyelerine elimden geleni yapmışımdır. Yardımlarıma devam etmek amacıyla, emin olun ki paypal + gittigidiyor kesintileri sonucu elime inanın kâr bile kalmayacak şekilde VIP ve Şirket Lisansı satışlarına başlamış bulunmaktayım. Tek amacım, son günlerde forumumuza dadanan 1 mesajlı insanların siz değerli DH üyelerinin emekleriyle kazanmış ve biriktirmiş oldukları paralarınızı hileyle elinizden almaması ve hep birlikte saygı ve sevgiye dayalı bir güven ortamı yaratılmasıdır. Şunu da belirtmek isterim ki benim sözüm şerefimdir.
    Sayın arkadaşlarım bu bağlamda ücretlerimiz :

    a) 3 ay VIP 2.5m
    b) 12 ay VIP 8m
    c) Şirket Lisansı 8m
    d) b+c = 14m

    Arkadaşlar inanın ki paypal ve gittigidiyor kesintileri sonucu elimize 0.5 lira gibi komik bir rakam kalıyor. Bu da kalmasın umrumuzda değil. Tek amacımız dediğimiz gibi temiz insanların emeklerinin sömürülmemesi. Bazı insanlar görüyorum, yazıyorlar yok 1.5m'ye VIP satıyorum vs vs. Bu insanların ciğeri 5 para etmez. Bunlar paranızı alır size de hiçbirşey vermez. Üstüne bir de dalga geçerler. Biz böyle olaylar olsun istemiyoruz. DH çatısı altında dolandırıcılık bitsin istiyoruz. Bana güvenen güvenmeyen her değerli DH üyesinden Allah razı olsun. Sorularınız için bu topiği, alım-satım için ise serhat.akgn@gmail.com adresimi kullanabilirsiniz. Hepinize mutlu günler dilerim arkadaşlar.







  • Eğer gamesultan e-pin alırsan 3 ay vip'i her şeyiyle 21 liraya getirirsin ve ucuza satabilirsin.
  • Özür dilerim yanlış görmüşüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 14 Nisan 2009; 20:28:05 >
  • quote:

    Bazı insanlar görüyorum, yazıyorlar yok 1.5m'ye VIP satıyorum vs vs. Bu insanların ciğeri 5 para etmez. Bunlar paranızı alır size de hiçbirşey vermez. Üstüne bir de dalga geçerler. Biz böyle olaylar olsun istemiyoruz. DH çatısı altında dolandırıcılık bitsin istiyoruz.


    Kimseye yok yere "sen dolandırıcısın sen dalga geçiyorsun" diyemezsin. Ben de AtayC 'ye 1,5m karşılığı 3 aylık VIP satmıştım. Ben şimdi enayi mi oluyorum?
    Eğer varsa elinde bir isim söylersin karalisteye alırız. Kimseye boş yere çamur atarak fiyatları yükseltemezsin.
    Fiyatları yükseltmekten kastım;
    1m = 100 kontör = 19 TL
    500k = 50 kontör = 9,5 TL
    2,5m = 250 kontör = 42 TL.

    3 aylık VIP = 21 TL
    42-21 = 21 TL FAZLA SATILMIŞ OLUYOR.

    Satman gereken fiyat = 1m - en fazla 1.5m.

    Kusura bakma ama DH camiasının böyle bir olaya seyirci kalmasını istemem doğrusu. Aramızda bazı fiyatları bilmeyen yeni arkadaşlarımız var. Kimsenin de kazık yemesini istemem!




  • Oyunda paranın gerçekten değerlendiği şu dönemde (Oyundaki değişiklikler nedeniyle para kazanmak artık çok güç, antika piyasası durgun, gruplar para getirmiyor) fiyatlar düşeceğine artmış gerçekten çok yüksek meblalar istiyorsunuz... 1m oyun parası 15 liradan veriliyor genel olarak buradan hesap kitap yapılabilir...
  • Arkadaş elit kesimlere hitap ettiği için arkadaşlar... Mazur görün :)
  • Mr. Xaan, eğer yazımı tam olarak okumuş olsaydın 1 mesajlı kişilerin gelip DH üyelerini dolandırmaya çalışıyor demiş olduğumu da görürdün. Lafım buradaki değerli DH üyelerine değil, tamamen kötü amaçlarla buraya gelen insanlara idi. Sürç-ü lisan ettiysek affola.

    AtayC, piyasayı doğru bir şekilde analiz edersek eğer, oyun parasının azaldığını ve değerlendiğini söylemek gerçekten hata olur. Çünkü gün geçtikçe karakterlerimiz gelişiyor ve kazandığımız paralar katlanıyor. Herhangi bir sanatçı listesinin 200-300 sırasındaki insanının bile bankadaki varlığı 20-25m gibi rakamlara ulaşmaya başladı. Biz satışlarımızı güvenli olması amacıyla gittigidiyor aracılığıyla yapıyoruz ve inanın ki oradaki piyasa gerçekten böyle.

    Onur! beyefendi benim orada kastettiğim elit kesim değildi, bana cevap verme şansı verdiğiniz için teşekkür ederim. Kastettiğim kesim öğretmen kesimiydi, günlerini öğretmenlik yeteneklerini geliştirmek için harcamış buna emek vermiş insanlardı. Asla alt yada üst tabaka gibi bir durum söz konusu değildir. Yanlış anlattıysam kendimi tekrar özür dilerim.

    Arkadaşlar biz fiyatları belirlerken gerçekçi olduk. Oyunun gidişatını görerek fiyat verdik. Piyasa araştırması yapmayan bir grup ''reel parayla oyun parası satın alan'' insan var. Bu insanlar sayesinde gamesultan yada buna benzer şirketler satışlarını bu fiyatlara çekmişlerdir. Ama inanın ki bunun ömrü maksimum 2 haftadır. İlk mesajımda da yazdığım gibi elimize kalan 0,5Liradır ve bütün içtenliğimle söylüyorum ki o ince hesabı yapabilsek onu da keseceğiz.

    Umarım duygularımı ve düşüncelerimi sizinle güzel bir şekilde paylaşabilmişimdir. Her türlü eleştriye açığız. Biz bu işi şirket olarak değil bireysel olarak yapıyoruz. Kâr amacı gütmüyoruz. Mesajımı okuyarak beni onurlandırdığınız için teşekkür eder, mutlu günler dilerim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SeRGaT

    Mr. Xaan, eğer yazımı tam olarak okumuş olsaydın 1 mesajlı kişilerin gelip DH üyelerini dolandırmaya çalışıyor demiş olduğumu da görürdün. Lafım buradaki değerli DH üyelerine değil, tamamen kötü amaçlarla buraya gelen insanlara idi. Sürç-ü lisan ettiysek affola.



    Ben tam olarak okudum, okudum ve dedim ki: Eğer bildiğin kişiler varsa (kanıtlı) söyle karalisteye alalım ve güvenmeyelim bir daha 1 mesajlı kişilere.
    Bu arada PM atamıyorum sana izin vermiyor bi kontrol et
  • 1 yıllık VIP + Şirket lisansı :

    10M nakit + kravat ( pejmurde ) + bornoz ( renksiz ) veririm.

    İstersen pm atarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.