Şimdi Ara

Oyun Patates Olmuş Ölmüş ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren Erener

    ----

    Alıntıları Göster
    ------------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Nisan 2016; 23:47:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuwobe

    ------------------------------------

    Alıntıları Göster
    ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Erener -- 21 Nisan 2016; 23:41:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren Erener

    ---

    Alıntıları Göster
    --------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 21 Nisan 2016; 23:47:28 >
  • Eren Erener E kullanıcısına yanıt
    Eren kardeşim teşekkür ederim bana daha toleranslı bir cevap verip alttan almışsın, o halde bende sözümü geri alıp özür diliyorum. yalnız arkadaşa da baya ağır giriyorsun sohbete, tepeden kibirli bir şekilde konuşmazsan anlaşılamayacak bir şey yok aslında.

    ncsoft meselesine gelirsek, kendileri büyük bir yapımcı firma ve yapımcılık haricinde uğraştığı şeylerde var. yayımcılığı sadece kendi bünyesinde geliştirdiği oyunlar için üstleniyor. yani başkasının oyununu alıp biz bunu yayınlayalım demiyor.

    ayrıca bu tarz şirketlerin bünyesinde her oyunun kendi ayrı takımı olmasından daha doğal ne olabilir ki? mesela blizzard'da büyük bir firma diablo2 yi blizzard north ekibi yapmıştı fakat diablo3'ü activision ile birleşmeden gelen ekip yaptı. bu yaptı dediklerim blizzard adı altında gerçekleşiyor.

    mesela valve, halflife'i kendilerinin ilk grupları olan valve geliştirirken, halflife 2 opposing force'u gearbox software grubu geliştirdi. aynı şekilde bunlarda valve adı altında gerçekleşiyor tıpkı ncsoft'un oyunlarında olduğu gibi.

    diğer yazdıklarınla şu başlıkta çelişecek kimse yoktur zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 21 Nisan 2016; 22:27:03 >




  • Ben knight oynuyorum gençler gerisi fasa fiso full Fps , sıfır donma , non-stop pvp
  • Heheh valla ne yalan söyliyeyim hack koxp vs pis işler olmasa bende Knight oynardım. Ancak okadar hile varken bulaşmamın imkanı yok.
  • Bende oyunda iyi sayılabilecek bi yerdeyim en azından 500+ ap ve 400+ goldum bulunmakta upgrade için. Ama oyunda kalabalık ortamlarda ciddi bir optimizasyon sorunu var özellikle soulstone plains'de hissediliyor. Oyun pvp üzerine kurulu değil demişsiniz ama piyasadaki pvp agırlıgı en çok olan 2-3 oyundan biri BNS. PVE açısından çok kısıtlı bir oyun, bu oyun oynanacaksa amaç PVP'dir, arenadır zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 22 Nisan 2016; 20:59:41 >
  • Ek olarak botlar dışında bir de hack problemi bulunmakta. Summonerler sürekli invis+ right click atıyorlar art arda. Geçenlerde 1700+ ratingde 25 level summoner vardı hatta bunu bana yapan:)
  • Bana bu oyunu savunanları merak ediyorum şuan :D

    1 aylık kore oyunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk oyuncuların çoğu ticaret kafasıyla oynadığı için yorumlar birbirine benzer birde benim gibi bir kesim var işte takımsızlıktan yada oyun mentalitesi uyuşan oyuncu bulamadığından dert yanan onlarda mecburiyetten terk ediyor.

    Oyun , zor oyun herkes oynayamaz zaten oynamasında. B&S koredeki gibi pay2play olsaydı keşke.
  • Şuan itibariyle ben de oyunu bırakmış bulunuyorum, lakin optimizasyondan falan ötürü değil, oyundaki saçmalıklara artık tahammül edemememden ötürü. Anahtarlı bir olay getirdiler, oyunda ihtiyacınız olan her şeyi bir kaç yüz dolar harcayarak elde edebiliyorsunuz, ki bu anahtarlara abanan o kadar çok insan var ki, inanılır gibi değil... Bu da çok önemli değildi, çoğu oyunda p2w tarzı şeyleri görebiliyorduk lakin class dengesizlikleri de akıl alır düzeyde değil... Destroyer ve summoner hariç oyundaki her classı oynadım, çoğunu son lvla kadar getirdim. Pvp "yapabilen" karakterler pve de inanılmaz berbat, pve "yapabilen" karakterler pvpde diğer classların elinde oyuncak oluyor. Mükemmel bir oyun olma potansiyeline sahip bir oyundu bence, neden böyle ufak şeylerle güzelim oyunları mahvederler bile bile, insan anlayamıyor... Artık "mmo" piyasasını elinde tutan şirketlerin, oyunları oyuncular keyif alsın diye değil de, asosyal, aşağılık kompleksli çocukların, hayatta hiç bir şey elde edememiş eziklerin oyunda kendini tatmin etmesi ve bu oyuncular vasıtasıyla şirketler kendi ceplerini doldurmak için, oyunları buna uygun şekilde çıkardıklarını düşünmeye başladım...




  • Bende senelerce bu oyunu bekledim fakat oyun iyice boka sardı. Bir umut düzelir diye bugüne kadar bekledim ama yok, bu saatten sonra inanmıyorum ve bu benim son f2p oyunum olacak. Sınıflar arası denge denen bir şey yok. Arena class to win oldu, 3 tane sınıf var bd, sum ve destroyer, her yamada bu üç karakteri dönüşümlü olarak op yapıyorlar. Diğer karakterler figüran sanki. Her sezon pvp listesinin tepesinde bu 3 sınıf ile oynayan oyuncular oluyor. Ekinlikler p2w etkinliği olmaya başladı. Bu oyunlarda öyle manyaklar var ki adamlar dakikalar içinde oyuna binlerce dolar yatırıyorlar. Adam 50 level olduğu gün bütün eşyalarını endgame yapabiliyor. Bu adamlar sidik yarıştırmaktansa oyunu bırakmak daha mantıklı.
  • Bende populer olur diye parayı basmıştım umarım oyunu düzeltirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ölmedi ama ölmek üzere.Ayrıca oyunu oynamayı düşünenler,ping aşırı büyük etken.Arenada pinginiz sürekli 150 - 300 arası gidip gelir.20-30 pingli adamların egolarını tatmin etmekten başka bir şey yapamazsınız tavsiye etmem,başlamayın.
    İlla başlayacam derseniz asas açın.Bu pingle anca onu oynarsınız.Yukarıda arkadaş destroyer op tarzı şeyler söylemiş sakın ha inanıp da destroyer açmayın.Zaten ping var ve üstüne bu classın tüm stunları cc leri aşırı yavaştır.Yani siz rakipden önce bassanız bile rakibin stunu geçerli olur sizinki çöpe gider,ölene kadar kafanızı bile kaldıramazsınız stun-lock dan.Animation cancel imkansız elle de macro ile de,çünkü ping sabit değil,sürekli 150 - 300 arası değişir.Ping değiştikçe pattern bozulur yani ani-cancel yapamazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarumon

    Oyun ölmedi ama ölmek üzere.Ayrıca oyunu oynamayı düşünenler,ping aşırı büyük etken.Arenada pinginiz sürekli 150 - 300 arası gidip gelir.20-30 pingli adamların egolarını tatmin etmekten başka bir şey yapamazsınız tavsiye etmem,başlamayın.
    İlla başlayacam derseniz asas açın.Bu pingle anca onu oynarsınız.Yukarıda arkadaş destroyer op tarzı şeyler söylemiş sakın ha inanıp da destroyer açmayın.Zaten ping var ve üstüne bu classın tüm stunları cc leri aşırı yavaştır.Yani siz rakipden önce bassanız bile rakibin stunu geçerli olur sizinki çöpe gider,ölene kadar kafanızı bile kaldıramazsınız stun-lock dan.Animation cancel imkansız elle de macro ile de,çünkü ping sabit değil,sürekli 150 - 300 arası değişir.Ping değiştikçe pattern bozulur yani ani-cancel yapamazsınız.


    Pingle oynanacak en son 2 clasdan biri asas:) ani-cancel asasda da var ve üstüne stunlock olayı icin cok iyi ping gerekiyor.pingi olan arkadaslar özellikle sin ve kfm den uzak dursunlar ideali bd ve sum:)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzak doğuda oynanmasının sebebi, oyunun son sürümde olması ve hiç bot,lag olmaması. Bizim sürüm bildiğiniz beta sürümü, final sürüm değil ki. Oyunda tonlarca sorun var, bot var lag var. Hala daha saçma saçma patch getiriyorlar. Oyunun son sürümünü bir an önce getirmezlerse patates olur
  • IcyTea Lemon kullanıcısına yanıt
    zaten yapımcar zon sürüme getirmeye çalısıyorlar ziraa bi anda son patche gelince birşey yapamazsın çünkü şuan bile yetişemiyoruz ki her ay yeni patch geliyor devamlı farm farm farm....
  • Yakın zaman pc alcam alınca gene girip bakıcam. 1v1 arena ve Mushin towerdaki değerleri ; SS plains , cross server instanceları vs. yakalayamassam komple silerim oyunu. EU serverının oyuncu kitlesi çöp zaten üstüne oyunun sıkıntıları binince çekilmez oluyor.
  • Aşırı lag var. Bende dayanamadım bıraktım bir süre sonra. Bütün eğlencesini kaçırdı bu durum. Beta zamanındada oynamıştım. İndirmesi bayağ sorundu. Silmeyede korkuyorum bu yüzden ,oyun düzelir belki diye.
  • hiç bir lag sorunu yok, senin bağlantında sıkıntı vardır (asya serverlarında oynamadığını var sayıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.