Şimdi Ara

Oyun takılması sistemsel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar elimde ;

    Anakart: ASUS P7P55D-E lx.
    İşlemci: Intel(r) Xeon(r) 2.53 GHz.
    Ekran kartı: RX570 Nitro/4GB (Sapphire)
    8 GB DDR3 RAM takılı (Corsair) / Bugün 2+2 Kingston hypertex DDR3 ram ekledim Toplam 12gb oldu

    sistem var . Bu sistem ile Metro Exodus gibi Cod WWII gibi oyunları ultra grafiklerde 50-75 fps aralığında sorunsuz bir şekilde oynuyorum lakin Cod Warzone oynarken ayarlar yüksek yada en düşükte olmasına bakmadan (ikisinde de denenmiştir) anlık fps droplar yiyorum. 55-60 fps birden anlık olarak (5-10 sn ) 4-10 fps lere kadar düşüyor . Bunu çatışmaya girdiği zamanda yapmıyo , sadece random yapıyor . Ramları 12 yaptım yine aynısı . Keza google de siteye girerken bazen tıklamama rağmen girmiyor/ geç giriyor (bunu yeni yeni gözlemlemeye başladım ) misal 3 sekme açıksa diğer sekmeye geçtiğim zaman sayfayı yeniden yüklüyor .


    Bu sorunu neden yaşıyorum . Arkadaşımda aynı sistem var her şey aynı sadece farklı olarak DDR3 4x4 olarak 16 gb ram mevcut. Kendisi oyunu 60-70 fpslerde alırken bende böyle bir sorun var . İnanın çıldırmamak elde değil. Oyundan zevk alamıyorum . Anlamadığım arkadaşımda sorunsuz çalışırken bende çalışmıyor bir türlü .

    Yardımlarınızı acil olarak rica ediyorum.

    İyi forumlar dilerim . Kendinize iyi bakın :)

    Edit : Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim ekran kartı donanıma giriyor diye açtım düzeltebilirim eğer yanlış ise .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porch -- 26 Mart 2020; 23:32:22 >







  • Sisteminizin tamamen aynısı bende de var, hiç bir oyunda sorun yasamazken resident evil 7 de takılmaya başlamıştı, tüm Windows güncellemelerini ve oyunun ince ayarlarını yaptıktan sonra kısmen düzeldi, sorunu bilgisayarınızda değilde oyunda aramak daha mantıklı, ayrıca virüs ve zararlı yazılım taraması yapın, belki sistem.kaynaklarini tüketen bir zararlı vardır , arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin, son olarak memtest86 ile test yapıp psu'yu da ölçtürün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheArchaeologist -- 27 Mart 2020; 9:11:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.