Şimdi Ara

oyun yapacak turk cocugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bizim turk cocuklari oyun oynayarak oyun yapabilecegini dusunur genelde bu farkindalik eksikliginden ve yonlendirebilecek kisi olmadigindandir...hep dusunurum bizim ailede yon verecek akilli biri olsa nereye giderdim simdi neredeyim diye...

    simdi kimsenin yapmadigini yapip bizim cocuklari uyandirip gelecege yonlendirelim...

    oncelikle farkindalikla baslayalim umarim bu yaziyi okuyan cocuklarin farkindaligi artacak ve gelecekleri bu yaziyla degisecektir...

    farkindalik nedir...farkindalik bir insanin bir cocuga yapabilecegi en buyuk iyiliktir genelde bu ulke civarinda bunu yapani pek gormedim nadirdir gelismis ulkelerde ise coktur...iste bu yuzden bizden ileridedirler fesatlik yoktur.

    kisaca mahallede her gun ustu basi kir pas icinde bir cocuk gorursun hep ayni camurun icinde yuvarlanir..bir gun yanina gider onu kenari ceker konusur ve en yakin egitim yuvasina goturur hayatini degistirirsin...cogunlukla aileler tamirci murtaza ile bu isi cozerler ama cok yanlistir...

    cocuk islenmemis bir cevherdir..onu her gun dovup hayata kusturebilir bir okula yazdirip ve daima yaninda olup bilim adami yapabilirsiniz..cocuk ayni cocuktur..

    burada oyun yapimini gosteremeyiz ama bir ilham verebiliriz bir yon.

    madem ki oyunlari seviyorsun saatlerce yillarca oynamaktansa neden onun yaraticilarindan biri olmuyor ve gelecegini garanti altina almiyorsun..oynayip zamani harcamak ya da yapip gelecegi kurtarmak.

    oyun yapimi disaridan goruldugu gibi bir olay degildir milyonlarca satir kod binlerce saat emek ister..peki bir cocuk bunu nasil goze alir...tabii ki temelden baslayarak...gunde yarim saat ile baslayin..anahtar universiteye ulasmaktir...universiteye ulasmadan yapilamaz mi derseniz cevap..eksik kalir surekli kendinizi sorgularsiniz bu sebeple...KESİNLİKLE SARTTİR.

    amac bu yaziyi okuyan cocuklarin aklinda merak uyandirip bir baslangic yaratmaktir..bu ulke icinde iyidir..bir cocugun kaderi kucuk bir kivilcimla degisebilir onemli olan o kivilcimi yakan kisinin niyetidir.ve o cocuklar da bir ulkenin kaderini degistirebilir.

    kimileri icin basit olan bu yazi akilli bir cocuk icin yon olabilir..

    olay sudur..

    youtube ta degisik konularda oyun ve animasyon yapimi uzerine egitim videolari bulunmaktadir bunlari destekleyecek bir de program.

    program in adi blender.....bu bedava ve az yer kaplayan basit program sizin icin yol olabilir...once indirin ve inceleyin...ilk baslarda anlamsiz gelebilir fakat icinizde merak ve istek varsa bu program ve egitim videolarina her gun biraz zaman ayirip ogrenerek kendinizi gelistirebilir ve universiteye hazir yetismis biri olarak gelecegi gorebilirsiniz..oyun yapimi zordur ancak baslamak her seydir...bu basit programla her tur animasyon u yapmak mumkun hem amator hem profesyonel duzeyde...iyi ilhamlar.

    keske zamaninda bizleri de uyandiranlar olsaydi boyle..degerini bilene...bilen bilecektir zaten..bir ulkenin kaderi o ulkede fesatlik bitince degisir.

    uretin ki hem siz hem ulke kazansin.

    link 1:-) https://www.blender.org

    link 2:-) https://www.youtube.com/results?search_query=blender+3d+dersleri&app=desktop

    https://www.youtube.com/results?search_query=blender+3d+&app=desktop
    zamaninda eskiden cok yetenekli bir arkadas vardi ona amerikada her buyuk ustanin bir ciragi yetistirdigini ve onu buyuk bir uzman olmadan birakmadigini anlattim....gecen onu gordum gittigi her kapidan kovuldugunu anlatti...ve bana burasi turkiye dedi kendilerinden daha yetenekli oldugumu goren bu isin her ustasi isini alirim diye beni kapidan kovdu dedi...o yetenekli cocuk bir kosede simit satiyordu...bu kaderi degistirin...ve ogrenince sizde baskasina ogretin ki bu ulke hep birilerine muhtac kalmasin...gercek hikayedir...anlayana.

    İYİ BASLANGİCLAR....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 28 Eylül 2019; 2:44:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • konu güzel olmuş emegine saglık...bu işe toplumdan ziyade birazcık devletinde destek olması imkan saglaması ücretsiz kurslar acması lazım diye düşünüyorum....benimde sürekli aklımdan gecen bi kac daha kafadar adam olsa cok iyi bir beat em up game yaksak diyorum cünkü salondan sonra malesef nesli tükendi bu tarz oyunların ne ps1 ne 2 nede başka konsola cıkmadı bizde eski oyunları kızdırıp kızdırıp yiyoruz xbox da
  • teknofest bu yolda atilmis iyi bir adimdi...cocuklarin aklina bir gelecek fikri koymak..en iyi oyuncu nun bile gozden kacidigi binlerce oyun olabilir...konsollarin oyun listelerini tararsaniz bir cok atladiginiz oyun goreceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Ho56eHkQoaQ&app=desktop

    forumdaki sorun sebebiyle videoyu boyle ekledim.o kadar cok reklam var ki bazen kime calisiyoruz diye de aklimdan gecmiyor degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.