Şimdi Ara

Oyun Yayıncılarının Yeni Adresi: Trovo Live

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin'in sosyal medya ve eğlence devi Tencent, Amerika'da Twitch'e rakip olarak konumlandırdığı "mobil odaklı" yeni bir yayıncılık platformu kurdu.


    Haberin önemli gördüğüm kısımlarını özetliyorum.


    Tencent, Amerika’da mobil odaklı bir yayın network’ü kuruyor. İlk başlarda adı “Madcat” olan daha sonra Trovo Live’e çevrilen platform hala beta testinde.

    Trovo Live tasarım olarak Twitch’e benzerliğiyle dikkat çekiyor. Çiçeiği burnunda platformun giriş sayfasında Twitch’te olduğu gibi bazı canlı yayın yapan kanalları öneren “Dönerce”si (Karusel), sitenin sol tarafında önerilen kanallar, sohbet bölümü mevcut.

    Çin’in sosyal medya ve eğlence devi firmanın sahibi olduğu platform, Temmuz ayında içerik oluşturucuları ödüllendirecek 30 milyon dolar değerinde partnerlik programı başlatıyor. Trovo’nun sunucuları Hong Kong, Singapur ve Amerika’da konumlandırılacak. Şiketin mühendisleri tüm dünyaya erişim altyapı desteği üzerinde çalışıyor.

    Microsoft’un sahibi olduğu Mixer’in Temmuz ayı sonu itibarıyla kepenk indirip operasyonunu Facebook Gaming’e aktarması sonrası yayıncılık sektörüne taze kan geldi.

    Bilmeyenler için; Çin menşeli canlı yayın platformları olan Huya ve Douyu'da Tencent'in diyebiliriz. Geçtiğimiz Nisan ayında 263 milyon dolara Huya'yı (yanılmıyorsam tüm hisselerini) satın aldılar. Douyu da ortaklıkları var. Son olarak iFlix'i de satın almışlardı.

    Tencent; sen keşfedilmeyi bekleyen yayıncıların kabul olmuş duası mısın kardeş?

    https://trovo.live/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.