Şimdi Ara

Oyuna giremiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    şifremizi resetledik ve clienti indirip kurduk
    İd Pass ekranında devamlı '' account name or password do not match .please try again ''hatası alıyoruz
    ne yapmamız gerekiyor ?
    teşekkürler



  • CABAL Online Oyuncularımıza,

    Öncelikle, birçoğunuzun severek oynadığınız oyununuzun bir anda habersizce kapatılması sizleri şaşırtmıştır, bundan dolayı özür diliyoruz. Ve bunun bizim için de sürpriz olduğunu bilmenizi isteriz.

    ESTSoft INC. tarafından yapılmış olan açıklamaya istinaden bir takım düzeltmeler yapmamız gerekiyor. Sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalar gerçeklerden çok uzaktır. İddialarına göre iki yıldır telifleri ödemediğimiz ve bizim konunun çözümüne yönelik işbirliği içinde olmadığımız söyleniyor. Bu temel olarak uydurmadır ve kamuya açıklanan bu ifadeler tamamen safsatadan ibarettir. Eğer biz iki yıldır telif ödemiyorduysak neden oyunun güncellemelerini ve etkinliklerini yapmaya devam ettiler, ve daha önceden kapatmadılar?

    Biz lisans anlaşmamız ve kontratlarımıza bakarak, “ki yakın zamanda süresi dolacak”, bir uzlaşma üzerinde çalışıyoruz.

    Evet, ödenmemiş tartışmalı bir miktarda borç var. Ancak bu konu üzerinde uzun süredir uzlaşma çalışmaları yürütülüyordu. Biz masaya bir kaç seçenekle geldik, çoğu ya red edildi yada anlaşmaya varmak için inanılmaz zaman harcandı. Etrafta uçuşan hayali bir toplam miktar var ki, bu rakam tamamen uydurma. Bu saçmalığın diğer bir parçası: Biz görüşmeler de bile henüz net rakam konuşmadık ama gerçek ile sözünü ettikleri rakam arasında çok büyük farklar var.

    Benzer birşey sözleşme sonunda yapılacak ama aniden yaptıkları server deviri içinde oldu. Biz onlara sözleşme sonunda devreye girecek bir çözüm yöntemi bile önermiştik. Bunu yaparken de tüm desteğimizi verecek oyuncuların herhangi bir kayba uğramaksızın geçişini sağlayacaktık. ETS bu konuda da şu ana kadar yorum yapmadı.

    Söz konusu görüşmeler halen devam etmekteyken, ESTSoft yeni bir web sitesi, destek forumu, özellikler, içerikler ve güncellemeler ile hizmeti devr aldığını söylüyorlar. Bu hizmeti yeniden sunmak normalde aylar sürer, ESTSoft devir konusunda bizi oyalarken gizlice hazırlıklar yapmış.

    Aslında burada önemli olan şey Cabal Cashlerin durumu.
    ESTSoft iddia ettiği, “Cabal Cash”in Games-Masters’dan hizmet transferi sırasında taşınamayacağıdır.
    Başlangıçtan beri, Cabal Cash de ESTSoft tarafından kontrol ediliyordu.
    Zira bu bölüme giriş yetkisi sadece onlardaydı. Aslında ESTSoft oyunu kapattığından beri biz bu datayı göremiyoruz. Onlar artık bu büyük sanal paranın tek kontrolörü durumundadır. Eğer ESTSoft gerçekten bunun için kaygılanıyorduysa, o zaman onlar bize derhal devralmakla ilgili olan planlarından bahsetmeleri gerekirdi. Biz daha yumuşak bir geçiş için hazırlanabilirdik. Bu da müşterilerimize ESTSoft oyunu kapatmadan önce elerindeki Cashleri oyunda harcama imkanı sağlardı. Ne yazık ki bu olmadı. Ancak biz bu konuda bir çözüm bulacağız.

    Bütün bu olanlardan olumsuz etkilenmiş olan Cabal müşterilerimizden özür dilemek istiyoruz. Sizler gibi biz de oyun kapatıldığında çok şaşırdık. Aslında biz konuyla ilgili az önce bir bilgilendirme maili aldık.
    Biz bu durumda aynı şekilde çaresiziz, ki biz artık oyunla ilgili hiçbir database’e erişemiyoruz.
    Biz sizin sürekli sadakatiniz için çok teşekkür etmek istiyoruz ve dürüstçe bu sorunlar asla yaşanmasaydı diyoruz. Şimdi biz konuya ilişkin gerekli işlemleri yapıyoruz ve konuyla ilgili sizleri bilgilendireceğiz.




  • G-M Şirketinin açıklaması gayet düzgün ve anlaşılır, oyuncuları mağdur eden şirket şuanda EST-Soft'dur. Tabi ki bu buzdağının sadece görünen kısmı. İki şirket arasında ne gibi anlaşmazlıklar söz konusu, Neler dönüyor hiç belli değil. Oyun mutlaka açılacaktır, ancak ne zaman ne şekilde ve Hangi şirket aracılığı ile olacağı tamamen muamma.
    Asıl sorun C-Cash sahiplerine iade edilebilecek mi? Alınan droplarda mutlaka rollback gibi sorunlar baş gösterecektir.. bunlar hakkında birşeyler yapılacak mı (Hiç Sanmıyorum)? Hangi taraftan bakarsanız bakın şuanda mağdur olan sadece Cabal Online (EU) Oyuncularıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.