Şimdi Ara

Oyuna nasıl para yatırabilirim ? Kredi Kartsız ? Sorun Hala Çözülmedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    quote:

    Orijinalden alıntı: 3qzotix

    quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Sorunum hala çözülmedi arkadaşlar innial kartı araştırdım fakat pek cazip gelmedi onla uğraşılmaz yani kenar birikmiş param var yazın çalışmıştım bu yazda çalışacağım o yüzden para sıkıntı değil fakat hala şu işi nasıl çözücem bulamadım ..

    Ya paypal yada ininal başka çözüm yok.

    Hocam şimdi aklıma geldi.Benim 4 ay önce yapı krediden vadesiz hesabım vardı.İş için açmak zorundaydım.12 ay boyunca işlem yapılmazsa hesap otomatikman kapatılır dendi bana o yüzden gidipte kapattırmadım.Şimdi o hesabıma para yüklesem ordan paypala aktarabilir miyim ? Vay ve tamamen unutmuştum o hesabımı 19 yaşında olduğum için hiç sıkıntı yok zaten böyle bir şey mümkün mü ?

    bilmiyorum.




  • Git bedavaya bir ptt kartı al, posta çeki hesabı da denir buna. Sonra git hesabına para yatır. Paypal hesabı aç. Paypal'a ptt kartını tanıt. Ptt kartında para olduğun sürece alışveriş yapabilirsin. Hadi iyi oyunlar.
  • deckin belirli bir taktiğe sahip değilse işin zor. play mode çok can sıkıcı. tavsiyem günlük questlerini yap sürekli arenaya gir. ben 3 maçlık arena runı az önce bitirdim. 10-3 , 7-3 , 8-3 olarak. güzel goldda geldi. yarın da yine arene yapacağım. play mode da quest yapmak dışın da oynamıyorum. oynadığım da da control druid ile oynuyorum şu an rank 10 da. şu oyun da en güzel en mantıklı oyun modu arenadır hocam. rank 1 ya da legendary olucam diye hiç kasma. ben de 3-5 kart hariç hepsi var neredeyse. ama dediğim gibi play mode illet. uğraşılmaz.
  • Hocam nasıl açtınız valla tebrikler ya . Bana hep all classın dandik kartları çıkıyor dün bi Amani Berserker çıktı Dedim kötünün iyisi artık dursun köşede , fakat tüm kartları açmak zor iş ya baya önceden başlamışsınız demekki.Bir Slyvanas Windrunner'ım olsa çok değerli bir kart.Hem manasına göre iyi statları var hemde sahaya sürdüğümüzde rakibin planları alt üst oluyor.Rakip minyonumu almasın diye feda ediyolar veya hiç ellemiyolar filan Arenada 1 kere çıkmıştı cidden oyunuma etki ediyordu neyse , başlayalı 10 gün oldu hocam 12.rankeddayım.Adamlar genelde warlock rush decki kullanıyolar bu levellerde.Priest veya shamanla durdurabiliyorum günde de 1 tane arena atmaya özen gösteriyorum bakalım nolcak ilk legendaryim çıkarsa konuya eklerim SS'sini




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pend0s

    Hocam nasıl açtınız valla tebrikler ya . Bana hep all classın dandik kartları çıkıyor dün bi Amani Berserker çıktı Dedim kötünün iyisi artık dursun köşede , fakat tüm kartları açmak zor iş ya baya önceden başlamışsınız demekki.Bir Slyvanas Windrunner'ım olsa çok değerli bir kart.Hem manasına göre iyi statları var hemde sahaya sürdüğümüzde rakibin planları alt üst oluyor.Rakip minyonumu almasın diye feda ediyolar veya hiç ellemiyolar filan Arenada 1 kere çıkmıştı cidden oyunuma etki ediyordu neyse , başlayalı 10 gün oldu hocam 12.rankeddayım.Adamlar genelde warlock rush decki kullanıyolar bu levellerde.Priest veya shamanla durdurabiliyorum günde de 1 tane arena atmaya özen gösteriyorum bakalım nolcak ilk legendaryim çıkarsa konuya eklerim SS'sini



    eu betası başladıktan bir hafta sonra keyim vardı. sadece tek seferlik ikili paket aldım , battle net balance da kalan parayladı. benim tavsiye şudur hocam. kesinlikle ama kesinlikle asla 1 packe 100 gold verme. hiç vermedim. 50 gold daha kazan arenaya gir. girebildiğin sürece gir. bir süre sonra önüne gelen 30 kartı 30 saniye de seçiyor en kötü deckle bile 5 winden aşağı almamaya başlıyorsun. girdiğin goldu geri alıyorsun , win oranına göre paket + kart alıyorsun. oyunun kalbinin attığı yer cidden arena.

    sylvanas konusun da , değerli bir kart. fakat control deckler rahatça başa çıkabiliyor. statları bence çok iyi değil 5 manaya 5/5 geliyor. tek özelliği dediğin gibi random minionu alıyor olması yok edildiğinde. genel de tahta da tek ve güçlü kartın varsa çok can sıkıcı oluyor ama tek silince ile işi bitiyor. benim için ragnaros , jaraxsus en iyi legendary kartlardır. rush decklerin en güzel çözümü bol aoe damage sahibi kartlardır. druid , paladin , shaman. rush decklerle çok fazla ilerlemenin mümkün olabileceğini sanmıyorum. esas korkutucu olanlar wizard mage ler. büyük ihtimal pyroblast nerf yiyicek zaten. öteki şekilde çok zor saçma 8 manaya 10 damage . en azından taunt kartlarını görmezden gelmeleri engellenmeli.




  • Babuş yanlış anlama ama ben 4-5 kere legenda çıktım. Çıkmadığım sezonlarda da zamanım olmadığından çıkamadım. Ben şu ana kadar royalty rogue ve highlander dışında hiçbir pahalı deckle tırmanmanın yararı olduğunu da görmedim. Yani bu sezon bile evolve shamanla çıktım ki aya, patches ve thrall var. Hiçbiri de yerine kart koyulamayacak kartlar değil. Pirate pakedini çıkarırsın, ne bileyim saronite, jade spirit eklersin. Ha wallet warriorla da oynadim, 1200 warrior winimin 1000i eski controldür ama ben face huntera da çok yenildim, eski egg druidlere de, en kanser undertaker huntera da, secret pallye de. Yani olayı buna bağlama, metadaki deckler hakkında bilgi çok önemli. Ben de senin gibi düşünürdüm ancak şans oyunu olsa da gizli bir skill duvarı var rank yükseldikçe. Yani nerede overcommit edip nerede value saklayacağını iyi bilmen gerek. Kartları çok iyi sayman gerek. Tabii belli deck archetypelarında. Hiç görmediğin deckler de olabilir ancak klassın güçlü removallarını zaten az çok biliyorsun. Daha dikkatli oynamanı öneririm. İstersen beni ekle arada yardımvı olmaya çalışırım oyunlarını izleyip. Oyuna para yatırmanın sonu gelmez çünkü. Ben de en az 500 lira atmışımdır toplamda kaç senedir. Arena öğrenmek de önemli açıkçası. Ben bir ara hiç constructed oynamadım arenada ezilsem de pack açtım oynayıp kolleksiyon yaptım. Ha 6 ay ara verdim koleksiyonumu çöp ettim her şeyi yeni kartlar için dustlayıp orası ayrı. 55 legendaryim falan vardı şu an toplasan 30 zordur hep sildim eşek gibi.



    Battletag: Kakule#2778

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Usta yıl kaç olmuş , foruma legend #1 olduğum fotoğraf var , üni olmasa TR yi temsil etmeyi bile düşünüyordum 2013 de neler yazmışım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.