Şimdi Ara

Oyuna yeni başladım ilk 80 lvl karakterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Kadlec/advanced

    karakterim bu arkadaşlar oyuna yeni başladım dediğim gibi bana önerileriniz nelerdir.
    milletin 50 60k hpsi var :( pvp setleri falan nereden alabilirim şu an sadece dungeon ve quest yapıyorum onun dışında oyuna yabancıyım . anladığım kadarıyla item olduktan sonra karakter imbalaşıyor ( playerlik olmadan hava tabiki ) .



  • ecciveccivokke kullanıcısına yanıt
    Level kasmaya devam etmeyecek misin ? Yani 80 level PvP setlerini alsan bile 1 level sonra çöp olur onlar da, o yüzden soruyorum.

    Üzerindeki itemların Chest harici 70-80 arası paketin itemları; trinketlarınsa bu karaktere başladığında aldıkların. 70-80 arası alınan itemlar kötü değil yanlış anlaşılmasın, 80 level standardı bu ancak Mount Hyjal veya Vash'jir'de görev yapmaya başladığında, 272 ilevel itemlar alacaksın ve bunlar üzerindekilere nazaran çok daha güçlü olacak.
    Aynı zamanda bu alanların başlangıç bölgelerinde bulunan vendorlardan 232 ilevel itemlar satın alman mümkün. Hyjal'de Iris Moondreamer <Quartermaster> var, Nordrasill'de; ilk görevleri aldığın yerdeki binada, en azından trinketlarını değiştirebilirsin. Vash'jir'de ise, ilk başta karakteri boğulmaktan kurtaran Erunak Stonespeaker, Iris ile aynı itemları satıyor.
    232 ilevel itemlar görev itemlarına oranla düşük görünse de Cataclysm zindanlarına girebilmen için gereken 226 ilevela ulaşmanda yardımcı olurlar. Dediğim gibi en azından trinketları değiştirmen iyi olur. 50-60k Hp'si olanların en az 1 tane 90 level karakteri vardır sunucuda, o yüzden takılmana gerek yok ileride sen de alt karakter kasarken onlar gibi olur.

    Daha yüksek ilevel itemları da Auction House'tan alman mümkün olabilir ama yeni başladığın için pek tavsiy etmem, 90 olduktan sonra meslekler vs. için golda ihtiyacın olacaktır.

    Glyph yok hiç, özellikle Major Glyph'lerin faydası olacaktır. Yine Auction House'tan ya da Scribe bir tanıdığın varsa yardımcı olabilir bu konuda.

    Armory'den göründüğü kadarıyla hem Tank hem Dps itemlarına sahipsin; Dps spec kullanırken üzerindeki tank itemlarının verdikleri Str değerleri dışında sana bir faydası olmaz; yani vereceğin hasarı artırmazlar. Tanklık yaparken de Dps itemların bir işe yaramaz, elinden geldiğince iki spec için farklı itemlar kullanmaya çalışabilirsin. Level kasarken pek bir önemi olmayabilir ama ilerisi için alışkanlık yapmasın :)

    Yeni konu yerine 'Yenı Başlayanlar Soru Sorma Merkezi'ni kullanırsan daha iyi olur.




  • ilgilendiğin için teşekkürler hocam görevlerden aldığım itemlerle devam ediyorum. Oyunda tekim tanıdığım yok malesef glyph için kendim birşeyler yapmaya çalışacağım. 90 olsam bu karakterle devam etmek istiyorum :( o yüzden ilk 90 olup sonra pvp dizmeyi düşünüyorum fakat yeni görevler için itemlerim pek yeterli değil. Dps , Tank itemleri neye göre ayıracağım ? STR Stamina olan ne varsa çekiyorum :)
  • ecciveccivokke kullanıcısına yanıt
    Çok düşük gelen itemlarını yazdığım npc'lerin sattığı 232 ilevel itemlar ile değiştir. 226 ilevela ulaştığında Cataclysm zindanlarına girmeye başlayacaksın, oralardan 308 ilevel itemlar da edineceksin.
    Stat olarak STR doğru, stamina zaten tüm armorlarda bulunuyor. İkincil stat olarak, yeni çoğu zaman altta yeşil olarak yazılanların Crit - Haste Dps için(istisnai durumlar olabilir), Dodge-Parry bulunanlar Tanklar için, Mastery-Hit-Expertise gibi değerler ise hem Dps hem Tank için kullanılabiliyor.
  • anladım çok acıklayıcı oldu.
    peki unenchanted items diyor burda neyi kastediyor ?
  • ecciveccivokke kullanıcısına yanıt
    Itemları belirli oranda güçlendirmek adına, üzerlerindeki birincil ya da ikincil stat değerlerini artıran , Enchanting mesleğine sahip oyuncuların yaptığı eklentiler. Level 90'a kadar, hatta 90 olup düzgün birkaç item alana kadar pek önem arz etmeyen şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.