Şimdi Ara

Oyuna yeniden başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir dota oyuncusu olarak lolü belli aralıklarla zaman zaman oynadım. Dotayı terk etme sebebimse ne kadar uğraşırsam uğraşayım asla daha fazla yükselemeyeceğimi düşünüyorum.

    Velkoz denen herodan sonrasını hiç bilmiyorum arkadaşlar 30 level hesabım var. 20 30 tane normal maç attım arkadaşımla ve bazı sıkıntılarım var;

    1) 2 Rün sayfam var Ad-Ap. Rün sayfası almalı mıyım?

    2) Heroya göre nasıl kabiliyet dizmem gerektiğini gösteren bir site var mı?

    3) Jungle ve Support oynamayı bilmiyorum. Özellikle support oynayanları izlediğimde çok useless kaldıklarını düşünüyorum hemen hemen hiç biri rotasyon yapmıyor carrylerini hiç terk etmiyorlar. Supportun bütün görevi carrysini koruyup, ward atıp ward kırmak mı bu oyunda?

    4) İyi oynayan bir Yasuo'yu durdurmanın yolu yok mu? Hemen her oyuna geliyor bu elemanlar. Midsem karşıma gelenlere sanırım hiç kaybetmedim ancak kill bulduklarında çok çabuk snowball oluyor ve ne kadar kasarsam kasayım kesiyorlar beni.

    5) Adc heroları oyun taşıyor mu? Çok kırılganlar bir focusta ölüyor. Ne kadar kasarsan kas karşının midinden tek yiyor. Split pusha gitse ölcek fighta katılsa direkt focus yiyor. Nasıl yaşatırız bu elemanları ya Koruyucu Melek denen item bence aşırı useless bir item ADC için. 5 dakika cooldown çok fazla resmen tek kullanımlık bir item çıkınca boşa çıkmış gibi oluyorum. Zhonya falan mı alsam yaşayabilmek için ne yapmam lazım

    Midde çok vuran herolar ile oymamaktan zevk alıyorum Orianna, Ziggs ve Syndra oynuyorum bunlar gibi damage'i yüksek hero önerileriniz var mı mid için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karma Police -- 20 Nisan 2017; 20:48:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 1- Almalısın. support ve adc için de en azından 4-5 rün sayfası lazım.
    2- profesyonel oyuncuları takip edebilirsin
    3- çok yanlış bir düşünce. Bu oyunun en az yarısını görüş oluşturuyor. ADC nin işi dps çıkartmak ne kadar hayatta kalırsa savaşı kazanma şansın o kadar artar. Dolayısıyla supportun onu hayatta tutarak vurabildiği kadar hasar vurmasını sağlıyor. Diğer türlü senin de dediğin gibi tek yer ve hiç bir işe yaramaz.
    4- malesef kastırmamaya çalışman lazım . stunlu şeylerle durdurabilirsin
  • 1)Genel olarak klasik ad ve ap idare eder bence klasik ad ve ap yi al sonra hosuna giden herolari topla.Bana kalirsa riot yakinda bir indirime gidecek runelerde.



    2)Probuilde girip profesyonel oyuncularin son maçlardaki o hero için kullandığı build rune ve masteries bakabilirsin.Bana kalirsa alisana kadar sadece anahtar kabiliyete bak gerisini okuyarak ver



    3)Günümüz metasinda adclerin power spike i gec olduğu ve çoğu heroda cok rahat oyun başı adc yi kesebildiği için adc ye bebek gibi davranmak zorunda lakin bunun yaninda.Dogru zamanlarda mide roam atmak ve wardlarini kullanmalı(mesela görüşün yok rakip ormanciyi top lanede gördün o wardi 30 saniye sonra atabilirsin).Ayrica elo yükseldikçe görüşün ne denli önemli olduğunu anlayacaksin burada suptan ziyade takima is düşüyor.



    4)Bende yasuo antipatisine sahip bir insanim karşımda olduğu zaman inanilmaz geriliyorum.Suan Dia 3-5 elodayim ve normal gamede gumus ve gold yasuoya lane kaybettigimi bilirim.Yasuo çok mobil olduğu icin skill atmak mana kaybina yol açıyor ve genelde pushluyorlar.Is genelde ormancida bitiyor.Çoğu yasuo oyuncu istedigi kadar ölsün pushlamaya devam eder ve ormancin senden yanaysa en az 5 kille çıkarsın o laneden.Bunun yaninda Karma,talon,ekko,annie deneyebilirsin yasuoya karşı



    5)Bu olaya pozisyon bilgisi ve peel(Sup tarafindan korunma) ile alakali.
    Bu videoda nasil pozisyon aldığımi gorebilirsin karşıda feed diana ve riven varken.Normal game ama idare et



    Ahri denemeni tavsiye ederim.Hic bir zaman metadan düşmez kolay kolay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 21 Nisan 2017; 3:3:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.