Şimdi Ara

OYUNCAK GİBİ SWAP PLATFORMU TEDDLY

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://t.me/Teddly_Bot?start=r0685953228


    Kripto paraların her geçen gün hayatımıza girmeye başlamasıyla kripto para piyasalarının sayısı hayli bir arttı.Sadece şuan bile yüzlerce hatta binlerce kripto para borsası mevcut.Peki bütün bunların hepsi güvenli mi?
    Hayır değil.Yüzlerce hatta binlerce kripto para borsası’nın arasından güvenli olanların sayıs8 bir elin parmağını geçmiyor.Neden güvenli değil peki?
    Kimisinde cüzdan kısmında açıklar bulunurken kimilerinde KYC bilgilerinde sıkıntı oluyor.Hal böyle olunca da kullanıcılar herhangi bi merkezi olmayan borsalara yönelebiliyor.Çünkü merkezi olmayan borsalar da KYC bilgileri istenmiyor,satın aldığımız kripto varlıklar saklanmiyorBu yönüyle Merkeziyetsiz swap borsaları oldukca rağbet goruyor.BU SWAP borsaları’nın birkaç eksiğinin olduğunu söylemeden gecmek istemiyorum.Nedir bunlar peki?
    Karmaşık olmaları bunun en büyük örneklerinden biri.Henuz çok yeni olan TEDDLY TOKEN ise merkeziyetsiz borsaları bu karmaşıklıktan kurtarıp isminden de anlaşılacağı gibi”Oyuncak gibi takas”yapmayı olağan kılmak istiyor.Teddly Token henüz çok yeni olmasına rağmen şimdiden Harika ve büyük bir topluluk oluşturmayı başarmış.

    TEDDLY TOKEN BİLGİLERİ AŞAĞIDA MEVCUT:
    Airdrop başlangıcı: 15/06/2021
    Airdrop biter: 01/08/2021
    Toplam arz: 5 Milyon
    Talep başına jeton: 40 + 1
    WEB SİTESİ:https://teddly.finance/
    Airdroba şu linkten katılabilirsiniz.
    https://t.me/Teddly_Bot?start=r0685953228

    Sizden ricam hangi memcoin olursa olsun üzüleceğiniz rakamlarla yatırım yapmayın.Kimse’nin balinalara yem olmasını istemiyorum.Yeni çıkan tokenlere’de öncelikle airdroplarına katılın.Hem ücretsiz hemde kaybetme riskiniz sıfır. OYUNCAK GİBİ SWAP PLATFORMU TEDDLY







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.