Şimdi Ara

Oyuncu Laptop' unu 2K Monitör İle Kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Herkese iyi günler, arkadaşlar benim şuan kullandığım bi oyuncu laptop u var. Özellikleri ise şöyle bilgisayarın; İ7 6700 HQ-32 GB DDR4 RAM-GTX 1060 DDR5 6GB EKRAN KARTI-17.3 İNÇ 75 HZ FULL HD EKRAN DİYE ÖZELLİKLERİ OLAN BİR LAPTOP HATTA DİREK LİNKİ DE ŞU;


    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gl702vm-core-i7-6700hq-2-6ghz-32gb-ram-1tb-128gb-ssd-17-3-gtx1060-6gb-w10.html



    Neyse son günlerde aklımda şöyle bir fikir oluştu normalde masaüstü bilgisayarı falan daha çok severim ama işte öğrenci olduğum için gerek de taşınılabilirliği için laptop almak zorunda kaldım. Ama hazır indirim varken ve dolar 7 lira olmuşken hani bir kaç ay a fiyatlar güncellenir ve hiç bir şey alınmaz o yüzden fırsat bu fırsat MSİ ın 144 HZ 1 MS İŞTE 2K görüntü veren parlaklığı 250 cd vs olan 31.5 inç bir monitörünü almayı düşünüyorum. Hani evde olduğum sürelerde laptop u kasa gibi kullanmak tam istediğim gibi baya büyük güzel bir ekranda işte film, dizi vs izlerim yada oynamak istediğim oyunları çok daha güzel tv gibi büyük bir ekran da oynarım zaten büyük ekranı baya seviyorum. Laptop her ne kadar 17.3 inç yani 40-42 cm ekrana sahip olsa da ufak geliyor bana yani diyorum ki acaba laptopu full açık şekilde kasa gibi kullanarak monitör de 2K görüntü ile takılsam sizce gerek performans gerek ısınma yada başka bir dezavantaj yada problem yaşama gibi şansım var mı ? Yani laptop umu kasa gibi kullanıp böyle özellikleri olan bir monitör de takılmak sizce mantıklı bir problem olur mu ? Zaten klavye-mouse vs var hani ha bide ses olayın da ise monitör de hoparlör yok ama laptop un sesi baya kaliteli-yüksek son seste adeta tv gibi oluyor o yüzden her şeyi max %40-50 ler de dinlebiliyorum 120 cm masamın tam ortasına koysam monitörü laptop u da masanın sağına falan koysam ses de bence problem olmaz, bir değişiklik olmaz diye düşünüyorum o yüzden bence ses sisteme almaya gerek yok. Şimdiden yorumlarını belirtip, yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim, iyi forumlar!







  • 1060ın gücü 2k 144hz'e yetmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani oyunlarda mı kasar onu mu demek istedim en azından günlük video-film izlemelerinde de sorun olur mu ki
  • Kgnkyc K kullanıcısına yanıt
    Multimedya da sıkıntı olmaz ben gtx950m li laptobumu gerektiğinde 2k 29'' lik monitörüme baglayıp film dizi vs. izliyorum. 2k cozunurlukte oyun oynamak isterseniz illa ki performans kaybı olur. tabi oynadığınız oyuna bağlı oda.cs go lol gibi oyunlarda fps düşüşü yine olur ama gayet de güzel oynatır. Ben daha birkaç ay oncesine kadar, yeni sistem toplamadan once , oyunları bu sekilde biraz ayar kısarak bazende cozunurluğu düşürerek oynadım.
  • Alsam o zaman sadece iyi oyunlarda orta ayarlarda falan oynamam lazım 2k monitörü kullanmak için onun dışında problem yok o zaman birde youtube videoları 31.5 inç de tam ekran yapınca ekranı tamamen kaplıyor dimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.