Şimdi Ara

Oyuncu Olmak Artık Hayal Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir zamanlar oyuncu olmak için medyanın gelişmediği dönemlerdi. O dönemlerde yapım şirketleri oyuncularını gazetelere ilan vererek bulurlar, ardından ele sınavlarıyla oyuncu seçimleri yapılırdı. Fakat günümüzde basının gelişmesiyle görsel medya da daha fazla canlanmış, oyuncu sayıları da istatistiksel verilere göre bir hayli artmıştır.

    Bunun altında uzun süreden beri bu Ajanslar sektöründe hizmet vermiş olan Cast İstanbul'un da etkisi yadsınamaz bir gerçek olarak karşımızda yerini almaya devam etmektedir.

    Oyuncu olmak için başta gelen oyunculu ajansı arasındaki yerini alan yapısıyla oyunculuk hayali kuranların bu hayalini gerçekleştirmektedir. Aşk, komedi, macera, dövüş ve daha birçok temadaki yerli dizilere oyunculuk yapmaları için yönlendiren ajans, ayrıca reklam filmleri ve fuar hostesliği gibi tanıtım organizasyonları için de yeni ekran yüzleri arayışı içinde bulunmaktadır.

    Bu denli öne çıkarmış bulunduğu başlıca hizmetlerinden yararlanılması için başvuru formunun doldurularak reklam ajansları ile mümkün olmaktadır. Sonuç olarak ele almaya devam ettiği cast ajans hizmetiyle oyunculuk hayallerinin bir zamanlardan günümüze uzanan yeni medya dünyasında castistanbul.com ile mümkün olduğunu vurgulamaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.