Şimdi Ara

Oyunda Drop hack var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu aynı kişiyi 2.kez görüşüm ve 2 oyundada bitireceğim sırada drop attı eminim buna bilgisayarımda internet vardı başka şeyler açıldı oyuna geri reconnect olduğumda ise hamle yapamadım oyuna bağlı değil gibiydi tekrar oyuna gireyim dedim maçtan quit atmışım gibi oldu ilkini kaybettim,ikincidede aynısı oldu bu resim 2. oyuna ait telefondan girmek aklıma geldi oyuna telefondan girip bitirdim bu kişiyi nasıl şikayet edebilirim?

    http://hizliresim.com/NEYjdN
     Oyunda Drop hack var


     Oyunda Drop hack var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Mayıs 2016; 17:26:04 >







  • Ticket at hocam bence, geçen de böyle bi konu vardı hatta senindi sanıyorum. Rakibin hatırlıyorsan bnet bilgilerini de ver, incelesinler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DgnByz

    Ticket at hocam bence, geçen de böyle bi konu vardı hatta senindi sanıyorum. Rakibin hatırlıyorsan bnet bilgilerini de ver, incelesinler.

    Benim değildi
  • p konu benimdi hatta konu ile ilgili reddite yazılmış şeyler bile varmış yeni yazmışlar. birde çılgıncasına blizzardı savunanlar vardıki diyecek bişi bulamıyorum onlara.
  • Forumda bu konuların açıldığını görene kadar hiç böyle bir şeyden şüphelenmemiştim. Son bir haftada 2-3 kez aynı şeyi yaşadım. Tam yenecekken dc yiyorum. İnternetim 50mbit ve kablo ile bağlanıyorum. Kaç senedir internetimde hiç kesilme olmadı. Ben oyundan düştüğümde arkadaşlara soruyordum dc yediniz mi diye. Hayır diyorlardı.
  • böyle birşey var ne yazıkki son birkaç oyundur benimde başıma geliyor.
    adamı yenicem artık son tur kafasına vurucam direk oyundan atıyor
  • Bugun benimde başıma geldi ama bir şekilde reconnect olmayı başardım
  • Benimde basima 4-5kez geldi Tam oyunu bitirecegim sirada. Var bir is.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma daha önce anlatılan olaylar geldi ama böylesini ilk defa görüyorum çünkü server ile alakası vardır diyordum ki birisi hilesini sonuna kadar gösterdi bende paylaşmadan edemezdim ticket attım bakalım nasıl dönüş olacak.Olay şöyle oldu adam sürekli eli bekletip oynuyordu sıra bana gelip 2 elde oyunu bitirecektim bu adamın benim canımı düşürmesi zordu neyse bekliyorum geri sayım başladı sıra bana geliyor o sırada dc ama 1-3 saniye arası tekrar bağlanıyor dedi hop bir baktım sıra adama geçmiş benim can yarıya düşmüş.Birde imalı imalı '' hello '' demez mi neyse işte oyunu kazandı ama bu kadar belli edenini ilk defa görüyorum ilginç ben böyle bir hile olacağını tahmin etmezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 28 Mayıs 2016; 19:05:21 >
  • konuyu açan trol beyler itibar etmeyin lol forumunda da vardı şimdi buraya sarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.