Şimdi Ara

Oyunlarda Renk Karışması Ve Mavi Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anakart: Asus P5Q-SE2
    Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 275
    İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9550
    RAM: 2 X OCZ Reaper HPC OCZ2RPR10662G
    Cooler Master kasa kullanıyorum ve 700W güç kaynağını kasayla beraber aldım.
    Ekran: Samsung T260HD
    İşletim sistemi: XP 32

    Bilgisayarı ilk topladıktan sonra mavi ekran vs eksik olmadı. Daha sonra RAM'lerin voltajını elimle kendim girdim. Büyük ölçüde düzeldi. Fakat arada hala mavi ekran vermekte. Bunun BIOS update ile çözülebileceğini bi çok yerde okudum fakat yaptıktan sonra hiç bişey değişmedi nerdeyse. Özellikle beklemeye alıp daha sonra açıp oyuna girdiğimde renk karışması oluyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyo düzgün çalışması için. Sürücüleri güncelledim fakat değişen bişey yine olmadı.

    Bir diğer sorunum ise ekranla ilgili. Bilgisayarı ekrana DVI'la bağladım(HDMI PS3'ün üstünde) fakat bilgisayarın açılma ekranından sonrası yoktu. Denerken denerken bildiğimiz PC kablosu taktım ve bilgisayar açıldıktan sonra PC'den görüntü alabildim. Hala da öyle kullanıyorum. Ekran kartından 2 kablo takılı ekrana. Açılırken DVI açıkdıktan sonra PC bunun da yukardaki problemle ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü bu problemin de BIOS update'le çözülebileceğini okumuştum. Fakat olmadı.

    Yaklaşık 1 ay önce falan BIOS update yaptım fakat sorunlarımda çözülme olmadı. Belki biraz azalmış olabilir.

    Şimdi ne önerirsiniz bana?







  • ekran kartınızı farklı bir pc de deneyin derim,ve ramlerinizi farklı pc deneyin derim yada farklı ramleri sistemizde bir süre çalıstırmanızı öneririrm ramleri teker teker deneyin birde..

    maalesef olası tüm ihtimalleri degerlendirmek gerek,denemeden bulunmuyor,pc yi yeni topladım demissiniz sorununuzun bios update ile alakası oldugunu sanmıyorum...


    iyi forumlar...
  • Kardesm aynı sorunu bende yasıom anakart ımz aynı ram ler aynı işlemcı aynı ekran kartı gforce nvdia rekler eskıden o kadar cok karısmıodu sımdı sıklıkla attı cözm bulursa paylasırsan sevınırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.