Şimdi Ara

Oyunu bitirdim ama sonunu anlamadim(Spoiler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cevap için teşekkürler...
  • arkadaşlar kratos niye athena dan kurtulmak için kendine saplasın kılıcı ? kasti yapıyo dünyaya umut dağıtıyo zaten yaptığı kötülüklerin sonu yoktu kratos un vahşiliklerin olay şu.

    dünyaya umut dağıtıyo artık insanların elinde oluyo bu güç hikayeyi şöyle bağlayabilirsiniz şuandaki dünyamıza bakın bizi yaratanlar tanrı/tanrılar dışında yardım etmediler dimi hiç bir şeye ? insanlar kendi başlarına umutla yaptılar yeni şeyleri geliştirdiler ve benzeri şeyleri başardılar.

    kratos zaten olimposu tanrıları yok ederek yıktı geçti aynı şey dünyanında başına geldi kratos bir bakıma dünyayı yok etti çünkü doğadan,havadan,denizler den kısacası elementlerden tutun diğer doğanın önemli olan şeylerini yok etti tanrıları öldürdüğü için.

    ve tekrar dan herşey başlasın diye o meşhur pandora nın kutusundaki gücü,yani:"HOPE"(türkçesi umut) u dağıttı tüm insanlığa.

    athena bu yüzden onlar gücümle ne yapabilir onu bile bilmezler diyor.

    athena yı istese yok ederdi.ama kratos biliyorduki umut gücünü dünyaya ve insanlara dağıtmadan hiç bir şey eskisi gibi olmazdı dünya bitmişti çünkü kaos vardı.ve bir umut sayesinde insanlar bu olayıda atlatıp dünyayı nihayet yönetmeye başlıyolar.farkettinizmi bilmem ama kratos un sonunun kötü olmasının dışında,insanlara özgürlüklerini nasıl kazandıklarını da görmüş olduk.




  • Bana göre asıl intikamı kendisinden aldı,karısını ve çocuğunu öldürdüğü için...
  • onu bunu bilmiyorum ama adamlar oyunun sonunu insanların kafasını karıştıracak bi şekilde bitirdiler ucu nereye çekseniz gidiyor bilerek yaptılar ki bir sonraki oyuna kılıf hazırladılar buradan bişeyler çıkarırlar gibime geliyor
  • bence bu oyun burda biter yeni bir kahraman gelir ama 4. oyunda 3.oyunun sonuyla ilgili birşeyler gösterirler bence
  • 4.oyun meçhul.. Ama bize Ares'i nie gösterdiler onu anlayamadım. Vardır bi hikmeti
  • Yunan mitojisinde birşey kalmadı ki, herkesi yok ettik. Yeni oyun gelse neye karşı savaşacağız? Ancak GoW Tycoon tarzı birşey olursa olabilir, dünyayı yeniden kurarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisno_spoon -- 31 Mart 2010; 16:38:13 >
  • GOW serisi bu kadar.Ama SONY ilalebet.Sadece Yunan Mitolojisi yok.Belki yeni oyun Mısır yada İskandinav Mitolojisinde geçer.Adı GOW olmaz.Sonucunda SONY salak değil.Bunun gibi bir seri yapabilir.
  • Eğer GoW serisi biterse Sony kendine çok güzel bir "Öfke" toplar.Yada başka bir karaktere geçirirse "x2 Öfke" toplar.Bence Kratos yine birşey yapıp ölümden dönecek.Zaten şu Athena çok sinirimi bozdu oyunun sonunda.
  • Final Fantasy XIII gibi GOW da hiç bitmese :D
    Gerçi kesecek tanrı bırakmadı son oyunda. Keşke herbirini dağıtsaydı farklı oyunlara. Aynı oyunda 3 büyük tanrıyı birden kesmek pek olmadı (Hades-Poseidon-Zeus)
  • oyunun sonu bole bıtmıyormus beyler sonunu daha sonra bedava olarak ındırebılcez oyunu bıtıren arkadaslar oyunu hemen takasta yada satısta kullanmasın cook pısman olursunuz.
  • oyunun sonu bole bıtmıyormus beyler sonunu daha sonra bedava olarak ındırebılcez oyunu bıtıren arkadaslar oyunu hemen takasta yada satısta kullanmasın cook pısman olursunuz. yani KRATOS henuz olmedı.....



    To Be ....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.