Şimdi Ara

Oyunu Yeni Aldım, Birkaç Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyunu dün ek paketiyle beraber aldım, Diablo II'yi çok az oynamıştım daha önce. Oyunu çok beğendim, hikayesi sardı tabii çok çabuk bitiyor da şu an Diablo'yu öldürdüm ve Act V'e geçtim, 46 level wizardım var eğleniyorum baya' karakter de hoşuma gitti. Expert derecesinde oynuyordum master açılmadığı için de şimdi master zorluk derecesinde oynayacağım Act V'i yeni açıldı. Benim asıl sormak Act V bittikten sonra ne yapmak gerek? Malum hikaye bitmiş oluyor ama insanlar hikayeyi sadece bir kere falan bitiriyormuş sanırım zaten, ben ilk defa oynadığım için bitirmek istedim zaten zorunlu. Sadece bitirdikten sonra ne yapmam gerektiğine dair kısa bilgiler, tavsiyeler verebilirsiniz çok memnun olurum.



  • farm yaparak karakterini geliştireceksin.Daha üst zorluklara çıkıp daha iyi eşyalar düşüreceksin bu döngü böyle devam edecek Sonra aynı şeyleri farklı karakterlerle yaparsın.
  • Hikaye moduna bitirince oyuna Advanture modda devam edeceksin.

    Act 1'deki görevleri yapacaksın. Act 1 diyorum çünkü orayı bitirmesi daha kısa sürer. Act1deki teleport noktalarının bazılarında ünlem işareti vardır. Oralara gidip görevleri yapacaksın, görev yaptıkça sana rift keystone'u verecek. En son görevi tamamladığında kasaba geri dönüp Tyrael ile konuş oda sana bir tane Horadric kutu verecek, sağ tıkla kutuyu aç. İçinden Ring of the royal yüzük çıkarsa kırma at kasaya dursun ilerde işine yarar.

    Neyse efenim topladığın rift keystonelarla obeliskten rift açacaksın. Obelisk dediğimde taş anıt gibi bişi işte orda görürsün. Sonra rifte girdiğinde üzerine tecavüzcü çoşkun misali eliteler moblar gelecek. Acıma önüne geleni devir yermisin yemezmisin yap 15 kişiye saldırdım vurdum vurdum durmadım falan de gaza getir kendini, en son bunların bi patronu gelecek. Patronu kesince sana bi sürü item materyal trial key bloodshard verecek. Bundan sonra ister devam eder, ister kasabaya çıkıp yeni bi rift aç.

    Topladığın bloodshardları "Kadala" adındaki kan emicide harcayacaksın. Bu bacımız kimilerine göre cennetten inen bir melek, kimilerine görede yerin yedi kat altından fırlayıp gelen bir zebani gibidir. Bloodshardların karşılığında sana item verecek. Bunlar magic de olabilir rarede olabilir legendaryde olabilir sette olabilir artık şansına.

    Sonra rift bossundan aldığın trial keystonelar ile trial arenayı açıp ordada karşına dalga dalga gelen mobları indireceksin. İlk zaman ezik büzük gibi olduklarına bakma wave atladıkça vurduklarında server çökertecek kıvama geliyorlar dikkat et. Neyse en son süre bitipde son ağaç kesildiğinde son ırmak kuruduğunda son mob ayakta kaldığında sana bir tane numaralandırılmış key verip hadi yavrum git sen bunla oyna diyecekler. Onlada grift açacaksın.

    Grifttin, riftten farkı süreye karşı savaşır bütün itemler en son grift bossunu kestiğinde çıkar. Habirde ilk seferinde leg gem verir. Toplamda X(unuttum kaç tane olduğunu su kadar dersem yalan olur) tane vardır, bunlarıda sakla kasada lazım olacak. Amulet ve ringlerin soketlerine bu gemleri takıp charına "gemlerin gücü adına güç bende artık" dedirttireceksin. Gemlerin Türkçe meali var, ara ki bulasın onuda sen uğraşırsın artık biraz.

    Tabi bunları rift ile grift olayını defalarca defalarca yapacaksın. Geceleri rüyana o leglerin setlerin ışıldamaları girecek, yere düştüklerinde çıkan ince ve tiz "çınnnnn" sesi kulaklarında yankılanacak. Yada "öhhh lea böyle oyunmu olur gondiklerler agaaa" deyip kapadık çıkacaksın.
    2sinide dene tarafını seç




  • Cevaplar için çok sağolun.

    Graffiti hocam (diğer ismi kullanmak yemedi ) aynen dediklerini yapıyorum bu ara, oyun baya sardı 64 level oldum ama master ile torment I arası gidip geliyorum sürekli. Master seviyesinde doğru düzgün item düşmüyor, tormentte de ölmemek çok zor kırk saat ite kaka uğraşarak kesebiliyorum. Herhalde güçlenene kadar bu döngü böyle sürecek, kader artık ne yapalım oyunu ayakta tutan da bu döngü herhalde zaten.

    Edit: Şimdi bir guilde girdim, sağolsunlar birkaç tane seasonal karakterim 70 level oldu. Dilenci gibi geziyorum ortalarda, ne yaptığımı bilmeden. Öğreneceğim inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lukas Podolski -- 4 Temmuz 2015; 4:32:02 >




  • İmrendim açıkçası mesajına. Yeni başlamak her şeyi 0 dan yaşamak.
    Gece 11-sabah 4 arası oyunda oluyorum genelde. Sorus sormak istersen drsnglc#2121 ekle. Bir kaç saatte oyunu ne kadar değiştirebileceğimizi gör. (tabii öyle bir şey istiyorsan)
  • Teşekkür ederim hocam, ekledim. Baya' gelişme kaydettim sayılır, 200 paragon levela yaklaştım. Firebird setini tamamlak üzereyim wizardda, bakalım öyle gidiyor işte riftler falan.
  • http://www.icy-veins.com/d3/wizard-fire-build-with-the-tal-rasha-set-patch-2-2
    Burda yazanları uygularsan acaip oluyor sonuç. Hep dps veya elemental damage e yüklenirdim eskiden.
    Burdakini yapınca acaip oldu wizard. Dene bence. Burda ana mantık meteor un damage i. Tal rasha set 8 sn de bir sıfırlanan (4 element için ayrı ayrı) meteor atıyor çevreye. Sonuç cümbüş tam.
    Buildi tam yapmadıım halde Greater Rift te 40 lara dayanabiliyorum. Tornament VI çocuk oyuncağı oldu.
  • Tavsiyem: n'aparsan yap; ama sitelerde dolaşan rehberlerden uzak dur. Kendin test et, kendin oyna. Başkasının direktiflerinde hareket edince bir yerden sonra oyun monotonlaşıyor. Başta "ana! la bu build süpermiş. çok güçlü oldum" gibi salya akıtan duygular uyandırıyor kişide; fakat oyundan sağalayacağın doygunluk derecesine daha erken ulaşıyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shruikan

    Tavsiyem: n'aparsan yap; ama sitelerde dolaşan rehberlerden uzak dur. Kendin test et, kendin oyna. Başkasının direktiflerinde hareket edince bir yerden sonra oyun monotonlaşıyor. Başta "ana! la bu build süpermiş. çok güçlü oldum" gibi salya akıtan duygular uyandırıyor kişide; fakat oyundan sağalayacağın doygunluk derecesine daha erken ulaşıyorsun.

    Aslında +1
  • Bu linkteki builde yakın bir build ile 34 falan yaptım grift ama yüzük seti yok daha, düşüremedim henüz. Meteor odaklı benimki de. Onlar olunca daha iyi olurum herhalde, eğleniyorum Tal Rasha falan tamamlandı. Gerçekten insan kendi kafasındaki buildi oturtmaya çalışırken daha çok zevk alıyor.
  • Lady diye profile tıkladım, lord çıktı.

    Tüh, erkekmiş. Yoksa 7/24 destek, maddi manevi yardım, suni tenefüs, saçmalama ben öderim yediğimiz yemeği ödeyemeyecek kadar ölmedik tarzı iyilik emarelerini sırtından eksik etmeyecektim.

    Bir erkek neden Lady'li mahlas alır ki? Oldu olacak Hatice ŞENDUL alaydın, bırak seni kabul eden öyle kabul etsin.

    Bellatrix'i severim. Eski zevce adayının mahlasıydı.
  • Şaka yapmıştım yahu, hemen mahlası top tepici ismi ile değiştirmişsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.