Şimdi Ara

Oyunum Traffic Crossing Google Play'de Yayınlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni yayınladığım Traffic Crossing oyunumu denerseniz çok sevinirim. Oyundan bahsetmek gerekirse; araçlara çarpmadan en yüksek skor yapmaya çalışılan bir sonsuz koşucu oyunu. Enerji içecekleri kullanarak daha hızlı koşabiliyorsunuz. İlerledikçe daha fazla ve daha hızlı arabalar geçiyor yani oyun zorlaşıyor. 1000 skoru geçerseniz oyunu daha da eğlenceli hale getiren gece moduna geçiyorsunuz. Şimdiden deneyenlere teşekkürler.


    Yorum, tavsiye veya eleştirilerinizi bekliyorum.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SOLIDMOON.TrafficCrossing








  • Up

    Oyunu deneyenlerden düşüncelerini bekliyorum  

  • Daha uyumlu assetler seçerseniz daha hoş olur bence. E biraz kasıyor tabii çok optimize etmemişsiniz henüz zannedersem optimizeden sonra boyut düşmesi indirme getirir diye umuyorum. Son olarak da kamerayı neden sol alttan döndürüyoruz özel bir neden var mı? Sanki ekrandan direkt döndürmek daha iyi olur herhangi bir noktadan kaydırarak yani. Öünkü öyle alışılmış diğer oyunlardan sol alttaki yer sanki ileri geri izlenimi uyandırıyor. Kolay gelsin
  • Yorum için teşekkürler  Aslında geliştirirken optimizasyona oldukça önem verdim. Yüksek maliyetli işlemlerin en performanslı yolunu bulmaya çalıştım. Oyun çoğu mobil oyuna göre daha fazla işlem gerektiriyor aynı anda onlarca aracın hareketini hesapladığı için. 5 yıl önceki telefonlarda dahi fps sıkıntısı olmadan test etmiştim. Ama tabi ki daha fazla optimize edilebilir. Üstünde çalışacağım bir konu zaten.


    Ekrandan direkt döndürmeyi düşündüm aslında ama joystick'i diğer oyunlara göre bir farklılık yaratacağı için ve sağ sola bakma eylemini daha gerçekçi kılacağı için tercih ettim.


    Assetlerden uyumsuz görünen hangileri oldu? Genel olarak uyumlu olduğunu düşünüyorum ama aykırı gelen varsa değiştirmeyi düşünebilirim.





  • SOLIDMOON S kullanıcısına yanıt
    Benim telefonum çok kişide kalmadı zaten, ayrıca oynanamayacak kadar da kasmıyor onu kafaya takmayın lakin yine de MB'ı olabildiğince düşürmeniz iyi olacaktır.

    Joystick'e pek ısınamadım açıkçası onu değiştirmeniz taraftarıyım. Özgün bir tarz oluştururken oynanışa negatif yansımamalı bence. Yani oyun sağ ve sol baş parmağımız sürekli yatay telefonun sağ ve sol altında -pubg gibi- oynayabileceğimiz bir oyun değil, gezmemiz gereken bir harita gibi bir şey yok. O yüzden joystick temelinde tasarlanmamalı bence.

    Asset konusunda voodoo oyunları çok tutuyor diye etkisinde kaldım şu aralar ama tabii her oyun öyle olacak diye bir şey yok.

    Başarılar hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larry vs sergey -- 20 Şubat 2021; 13:34:52 >
  • larry vs sergey kullanıcısına yanıt

    Oyunun boyutunu daha da küçültebilirim ama bunu yapmak için asset'lerin kalitesini azaltmam gerekecek.


    Oyunda sürekli sağ sola bakma ihtiyacımız olduğu için ve landscape ekranda oynandığı için zaten oyuncular ekranın sol tarafını kullanır diye düşündüğümden joystick'i oraya yerleştirdim. Ama joystick'i basılı tutulan herhangi bir noktada çıkarmak mantıklı olabilir. Onu denemeyi düşünüyorum.


    Teşekkürler hocam.

  • Traffic Crossing gameplay trailer'ını yayınladım. Oyunu Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz!


  • Traffic Crossing, yeni ücretsiz aksiyon oyunları kategorisinde ilk 50'ye girdi! 500'den fazla indirmeye sahip. Oyunu denemeyenler ücretsiz olarak Google Play'den indirebilir. Google Play üzerinden yorumlarınızı bekliyorum  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.