Şimdi Ara

Oyunumu geliştirmek istiyorum hatalarımı nasıl düzeltebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar başlıkta yazıldığı üzere kısa yazmaya çalışacağım Silver 3 oyuncusuyum henüz pc bozuk oynayamıyorum.Ve bu sene plat olmayı hedefliyorum pc olursa inş.Neyse hızlıca oynayış tarzımdan rünlerden fln bahsediyim Rünlerim ad iken zırh 36 byü dire 44 oluyor ap iken 50 ap oluyor ve zırh büyü direncim az oluyor ap dirnci rünlerim yanlışsa yardımcı olursanız sevinirim.

    Oynayış tarzıma geldiğimizde genelde earlyde iyiymdir mid+ jungle mainşesim bu aralar zaten forumdakiler celıngır olmak isteyenlere bunu öneriyor.Middeyken farma odaklı oynuyorum yani erkenden fb alan türden değilim 10 dkda 70 80 farm fln yapıyom iyimi bu szce yorum bekliyorum.Jungler geldiğinde agreifliğimi yapıp kili cıkartıyom Her lanede oluyor bu cimrilik yapmam sıçra yada şifa çok geç atıyorum bunu nasıl düzeltcez bir yöntemi olan varsa yoeumu bekliyom
    Kişisel becerim mekaniklerim az bunları nasıl geliştirebilirim?
    Junglea geldiğimizde Reksai main dyebiliriz çok iyi ganngt atıyoeum ancak oyun sonu reksai etkisi azalmaya başlayımca bizmk takım hata gidince benden de bişi gelmiyo.Jungle için ikişey sorucam Countr jungle nasıl yapabilirim Counter jungleden nasıl kurtulabilirim.
    Edit:Aklıma yeni geldi de şimdi ya ben jungle oynarkn seviyem genel olarak çok düşük kalıyor Mesela karşıdaki jungle dan iyi olsam da ganglerde felan **** beni lvl de geçiyo neden geri kalıyom bi cevaplarsanız

    Adc oynarken Kite nasıl yapılır baya detaylı olsa süper olur.Yani mesela shift kite yapmaya çalışıyorum shifte basılı tutuyom adama saldırıyo ama sağ tıkla hero hareket etmiyo A ile olanı da yapamadım bi yardımcı olsanız ?
    Soloda pek sıkıntım olmuyor Şunu sorabilirim mesela riven için mesela animasyon iptalini nasıl yapabilirim?

    Birde ranked için tavsiyeleriniz nelerdir.Plat olabilmek için?
    Sorularımı cevaplarsanız gerçekten sevinirim belki uzun olmuş olabilir ama lütfen yardımcı olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • izle-oyna-daha çok izle-daha çok oyna. gelişiyorsun bir süre sonra.
  • Stream izle falan diyecekler olacaktir evet ise yarar ama oyununuzu kisa surede gelistirmek istiyorsaniz
    -3 saniyede bir minimape bakmayi aliskanlik haline getirin.
    -Oyuncular arasinda gezinme tusunu kolayca kullanabileceginiz tuslara atayin ve bu tuslarla arada takimi gezerek durumlarina bakin.(Default olarak f10 ve f11 di galiba)
    -Farm yaparken minyonlara bakili kalmayin.Minyonu bir anligina görün ve keseceginiz ani bilin sonrasında hemen rakibe bakin.

    Ucuncu soyledigim cok zor ama bu oyunu en iyi oynayan bunu en iyi yapabilendir.Karsinin animasyonlarini gormek yeteneklerini dodgelamaniz icin size 0.5 saniye kazandirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden hızlı yazmışsın heralde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlemekle gelişmiyor. izlediğin yayıncılar challenger felandır zaten. senin takımın bronzsa bronz takım o hareketleri yapamaz sende verim alamayıp fail olursun. yeteneğin yoksa zorlama. okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.